- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Aktív témák
-
Ismét egy (NEM) kellemes tapasztalat.
Hétfőn édesanyám multifunciós (MP390 -es) nyomtatója ''Megtelt a festékhuladéktartály'' üzenettel megállt.Ilyenkor még lehet egy 20-50 nyomtatni de a következő patroncserénél szó nélkül letilt a nyomtató! Mivel otthon dolgozik vele nap mint nap ,ezért felhívtam ''hanka''-t itt a ph-n mert ő azonnalra vállal ilyen tipusú hibák javítását [link] idézem:
''EPSON, CANON NYOMTATÓ JAVÍTÁSA!
- Canon esetén ''Hulladéktinta gyűjtője megtelt''
- Epson esetén ''A nyomtató egyes belső alkatrészeinek lejárt az élettartama''
hibaüzenet javítása és fejtisztítás. Ilyen hiba esetén a LED-ek (felváltva) villognak.
Ár: 2300.-tól 3500.-ig (típustól függően változik)
Cím: Bp., Hungária krt. 7.
Tel: 06(20) 212-4757''
Felhívtam ,mondta semmi gond ,vigyem nyugodtan minden epson canon típusú nyomtatóhoz van felszerelésük. Mondom ok ,de előtte azért még elküldöm privi-ben is a nyomtató pontos tipusát. (Biztos ami biztos)
Ezt a választ kaptam rá:
''du.3-tól este 7-ig jöhetsz
ár: kb. 6500. pénz''
hát mondom több mint 3500Ft ,de egye fene sürgős a cucc
Öcsémet megkértem bevitt kocsival ,mert én utánna (este 7) megyek melózni.
Odaértünk... elővette egy könyvet és mivel sok funckiós ,minden funkció után feljebb srófolta az árat ,a végösszeg 7900ft volt!!!!
Úgy voltam ha már itt vagyok nem érdekel csak csinálja meg!
Vittem megammal egy gagyi epsont is ami kb 1 hónapja ugyan igy megált ,de mivel régi ócskavas ezért halogattam meg nem foglalkoztam vele ,de most mondom ha oda megyek elviszem azt is. Erre a tipusra 4500Ft mondott! Erre majdnem kiröhögtem ,és mondom annyit nem ér az egész hadjuk,mikor látta hogy nem vagyok hajlandó semmijen alkura ,elválalta 2500Ft ért. Azt mondta 10 perc az egyész (Mind2 nyomtató)
kb 10 percnként mindig szólt hogy még mindig nincs kész mert ez annyíra új tipus ,hogy még nem talált hozzá megfelelő softwaret (Én tavaj tavasszal amikor megvettem ,már egy nagyker mélyéröl ,került elö. mert már nem gyártsák ezt a tipust. (24-es patron) !!!)
50 perc után mondtam ,hogy nekem mennem kell melózni!
Erre mondta hadjam ott még küzdenek vele.+ a kissebb nyomtatónak nem is a festéktartály a baja anem fej hibás!!!
Nekem itt már tele volt a hócipőm mert se az ár ,se a hozzáértés-t ,se a hozzáálást nem találtam igazán nyerőnek.
Itt visszaadta a pénzt, MIVEL ELŐRE ELKÉRTE!!!!
No én be melóba öcsém haza.
Nos Este még felhívott hogy visszarakta a mp390-es nyomtatót ,és valami Service hibaüzenettel áll és nem működik.
reggel hazamegyek ,és megnézem mit ír ki a nyomtató.
Attól tartok ,nem hogy nem sikerült megcsinálni ,hanem valamit tönkretenni sikerült a nyomtatóban. Igy nem elég ,hogy feleslegesen elmentem hozzá ,hanem el is romlott és ugrott is így a garancia, igaz nem sok még 1-2 hónap, de ha újat kell vennem vagy beveszik a szervízbe és 2 hétig rajta ülnek ,és csengethetek vagy 20k-t akkor sem érzem hogy jól jártam volna...
Nah röviden ennyi
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- Húsvéti Akció - (új) Machenike L8 Pro white munka+gamer egér (PAW3395, Infinite scroll, RGB töltőáll
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest