Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15351) Polcrendszer


Polcrendszer
tag

Csak megemlítem, hogy Zoltan_B személyében egy trollra tettünk szert ;) Minden további lépést erősen meggondolni...

A leghosszabb magyar mondat, ami visszafele is u.az :Kis erek mentén, láp sík ölén, oda van a bánya rabja, jaj Baranyában a vadon élo Kis Pálnét nem keresik.

(#15352) HUNPSP válasza papajoe007 (#15350) üzenetére


HUNPSP
aktív tag

Üdv mindenki!

100 kép az kb. 5 darab kép, amit természetes hogy kér az ember. Írtam amit írtam, de ma lett egy budapesti ajánlatom, azt hiszem így érthető, ráadásul ideút felét is kifizettem volna. Szerintem ez így korrekt. Amikor a garancia kissé problémásnak is tűnt azzal hogy két emberen kellene átmenni esetlegesen hibás alkatrésznek, így maradtam a helyi megoldásnál. Van egy feketepontja is az eladónak. Ezt viszont elfelejti ezek mellé említeni a kedves "kolléga":
Privát üzenet közététele a másik fél engedélye nélkül tilos!
Szép estét!

[ Módosította: Oczu ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=

(#15353) papajoe007 válasza HUNPSP (#15352) üzenetére


papajoe007
tag

Igen,ez a véleményem!Nem öt kép volt,hazug vagy!nagyon sokat küldtem,itt PH-n is,és emailben is!Te tényleg undoritó alak vagy,ovakodjatok töle :R

Ezt bemásolom mielött valaki félreérti :R :

papajoe007 privát üzenete HUNPSP számáraÚj Törlés 2011-09-03 20:46:52

Privát üzenet közzététele a másik fél engedélye nélkül tilos!

[ Módosította: Oczu ]

PlayStation3 Slim 320Gb

(#15354) papajoe007


papajoe007
tag

Mellesleg a garanciát már az elején tudta,mégis napokig hitegetett,hogy neki kell,hiába ir bármit,itt ő volt,aki nem megfelelöen viselkedett!Tovább nem fogok vitatkozni,számomra az ilyen ember nem ember :R

PlayStation3 Slim 320Gb

(#15355) leo01


leo01
csendes tag

Apple12 ismételten nem válaszol , fent volt írtam neki még előtte 3 levelet , nem válaszol. Tiltsátok ki vagy vonjátok meg a hírdetési jogát!Az ilyen ember nem ide való.

Északot felveri, JUSTICE FOR HUNGARY! Keletről üvölti, JUSTICE FOR HUNGARY! Nyugatról hirdeti, JUSTICE FOR HUNGARY! Dél-felől égeti, JUSTICE FOR HUNGARY!

(#15356) -NOKIA-


-NOKIA-
Ármester

Az alábbi üzlet épp megbeszélés alatt állt mark0430-al, komolyan érdekelt volna a telefon, ő meg fogta és eladta.
Természetesen, nem írt, nem válaszolt.
Semmikép sem korrekt hozzáállás ezen az oldalon - ezért is jelzem - egy figyelmeztetést megérdemelne.

[ Szerkesztve ]

(#15357) mishubi


mishubi
tag

én csak egy kis figyelmeztetést kérnék beni121
Mindig hirdet valamit.. sokszor drága telókat.. amik elvileg karcmentesek, minden tartozékkal.
de képet kértem, hogy csatoljon valamelyikhez, de soha nem jött össze.Már más is panaszkodott erre, aki komoly érdeklődő volt és megvette volna az adott terméket.Arról nem is beszélve, hogy 3000Ft értékű dolgot nem tudott megvenni tőlem, mikor lebeszéltük.

||▐ 웃 + 유= 18+ ▐ || / NUBIA z11 black & gold edition / Lenovo yogabook

(#15358) Edsdame


Edsdame
csendes tag

Sziasztok!

Szeretném jelenteni ego2121 (adatait tudom, ha valakit érdekel) felhasználót. Itt a hirdetése:
http://hardverapro.hu/apro/motorola_defy-t-mobilos/hsz_1-50.html

Összes gyári tartozékkal ígért telefont. Találkoztunk, átvettem a készüléket, és -ez valóban az én hibám- el is felejtettem megnézni, hogy az összes tartozék megvan-e. Mikor hazaértem, akkor tudatosodott bennem, hogy sem a headset, sem a 2 GB-s SD kártya nincs a dobozban. Mivel nem akartam feleslegesen veszekedni, hagytam is a fenébe, mert nekem is volt mindkettő. Viszont egy napra rá kiderült, hogy a régi headsetem nem működik normálisan az új telefonnal (nem is új darab már a füles), gondoltam sebaj, írok az eladónak, hogy mégiscsak kéne a headset.
Elsején írtam neki, hogy kellene a füles, írta, hogy persze, az unokája vette ki a dobozból (az sd kártyát állítólag már ő sem látta...), csak ne aznap találkozzunk. Írtam is neki, hogy nekem sem jó már a héten, találkozzunk hétfőn hatkor. Ma (hétfő) délelőtt ráírtam, hogy akkor oké-e a dolog, erre írta, hogy érdekes módon épp közbejött neki valami, de találkozzunk holnap délelőtt.
Én itt már dühös voltam, mert az átvétellel is én voltam rugalmas, visszamentem volna oda, ahol az eladást lebonyolítottuk, pedig nagyon nem esett útba (itt ugye már neki kellett volna jófejnek lenni, hiszen ő nem teljesítette elsőre sem, amit ígért...), de írtam neki pm-et, hogy nem szeretem, ha valaki linkel, és nem érek rá nap közben, mert dolgozok, válasszunk ki egy normális időpontot, és tartsuk magunkat hozzá. Erre felháborodva válaszolt, hogy nem szereti ezt a hangnemet, és négykor találkozunk. Nem kérdés, nem opció, hanem kijelentés jelleggel. Írtam neki, hogy én meg nem szeretem, ha átvágnak, és neki kellene rugalmasnak lennie, ha már ő rontotta el, és ajánlottam, hogy találkozzunk hatkor. A következő privátban közölte, hogy innentől ő nem hajlandó mozdulni, menjek el én a cuccért az ő címére. Írtam, hogy az utolsó ajánlatom, hogy postázza el nekem, hogy oda is érjen hozzám, vagy megy a neve a megbízhatatlanok közé ide.
Erre megfenyegetett, hogy beperel, ha én rágalmazni merem. Most itt tartunk.

A tapasztalat, hogy nekem jobban oda kell figyelnem, és kevésbé bíznom az emberekben, ennek egy SD kártya, és egy headset (k)ára van.

[ Szerkesztve ]

(#15359) Edsdame válasza Edsdame (#15358) üzenetére


Edsdame
csendes tag

Hogy kerek legyen a történet: Miután a post kikerült, további perrel fenyegetés mellett közölte, hogy hajlandó az eredeti átvételi helyen átadni a terméket, viszont a bolhacirkusz után én már csak a saját feltételeim mellett (azaz nekem kényelmes) helyen lennék hajlandó átvenni a cuccot (főleg, mivel a postázástól is elhatárolódik).
Ezzel a végkifejlettel zárul a dolog szerintem, megakadtunk az alkudozásban. (Volt még pü arról, hogy mennyire erőszakos és kompromisszumképtelen vagyok, de az már csak hab a tortán. :) )

[ Szerkesztve ]

(#15361) bb.bocs


bb.bocs
őstag

engem is átvágott mit tegyek

(#15362) kicsiultra válasza bb.bocs (#15361) üzenetére


kicsiultra
tag

rendőrség, vagy házhoz mész és "elbeszélgetsz" vele

[ Szerkesztve ]

Kávé?

(#15363) bb.bocs válasza bb.bocs (#15360) üzenetére


bb.bocs
őstag

szülök számát kérném,aki tudja. hány éves lehet ez az okostojás?

(#15364) bb.bocs


bb.bocs
őstag

szülők számát kérném pm ben akinek megvan.gondolom 5éves kölyök...a szüleivel ezt teszi...

(#15365) bb.bocs


bb.bocs
őstag

...

[ Szerkesztve ]

(#15366) bb.bocs válasza kicsiultra (#15362) üzenetére


bb.bocs
őstag

pesten lakom... rendörségi ügy meg milyen hhosszu...vlmi hatékony és gyors megoldás kéne

(#15367) #32070144


#32070144
törölt tag

Nem lehetne, sőt, nem kellene csinálni egy megbízhatatlansági listát is? Azokra gondolok, akik biztos ajánlatot tesznek, azután eltűnnek vagy kihátrálnak az üzletből. Anyagi kár -bizonyítható- ilyenkor nem mindig keletkezik, de az eladó esetleg elveszít egy normális vevőt. Én legalábbis tartom magam az adott szavamhoz, várom a vevő reakcióját, aki annyira sem méltat, hogy visszamondja az ajánlatát. Talán jó lenne ezt a fajta hozzáállást is visszaszorítani.

(#15368) Polcrendszer válasza bb.bocs (#15366) üzenetére


Polcrendszer
tag

balta. Hatékony. Gyors.

A leghosszabb magyar mondat, ami visszafele is u.az :Kis erek mentén, láp sík ölén, oda van a bánya rabja, jaj Baranyában a vadon élo Kis Pálnét nem keresik.

(#15369) powerp4


powerp4
aktív tag

Újabb csaló!!!

név: mikeboy90 (Rédei László)
város: Eger
mobilok: 30/496-6318, 20/284-90-43

Rövid történet:
Írtam a hirdetésére, h érdekel a hibás laptopja (Asus X50SL-AP171)
Írta, h minden megvan, kivéve az LCD.
(Ezután hosszasan vitatkoztunk az árról..) Végül megegyeztünk 20.000Ft-ba! Viszont időközben eladta belőle a billentyűzetet! Gondoltam még így is megéri egy VGA hibás laptop.. Ezután megint hosszas vita, végül megegyeztünk a mai nap (2011.08.31) 15:00-kor találkozunk a Keleti főbejáratánál.
Kicsit késett, végül megejtettük az üzletet: gyorsan megnéztem, mivel mondta siet.
Itt volt az első meglepetés: utángyártott töltő van hozzá! (ezt nem is említette!)
Mivel elfelejtettem csavarhúzót vinni, nem tudtam megnézni, h minden benne van-e!
Kb. 20 perc alatt hazaértem, szedem szét a laptopot és ez fogad: KÉP!
Hát mondom, te szemét! Persze nem veszi fel egyik telóját sem és nem jelentkezik be!
Vártam majdnem 1 hetet, de semmi, ezért írtam ide!

üdv
powerp4
(Tamásy Máté)

powerp4 --- Mobilon (2O~824~2I~3O) 12-22 óra között vagyok elérhető!! --- Aktuális hirdetéseim: https://tinyurl.com/2m3bmhwc --- Új szabályok a HardverApró-n (érdemes elolvasni!): https://tinyurl.com/yckdt3k3 --- Jelöld be magad a PH! térképen: https://terkeph.hangya.net

(#15370) shteer


shteer
titán

161 újoncnak egy fekete az előre megbeszéltekkel ellentétes helyszíni alkudozásért és mellébeszélésért. nem szavatartó, mellébeszél, maga se tudja mit akar - az áru (lefelé) és az ár percenként változik (felfelé)

a károm? 2 vonaljegy. de nem ezért, hanem mert sürgősen kellett volna az amit hirdet és lemaradtam egy másik vételről

bővebben

..szerintem jónak tűnik

(#15371) 161 válasza shteer (#15370) üzenetére


161
csendes tag

Szavahihetőség? Azt mondtad, hogy abba az utcában dolgozol ahova jöttél a memóriákért így milyen jó, hogy beugrassz meló előtt. Minekután nem maradtál 5 percet sem nem hinném, hogy bármiről is lekéstél. Arról nem beszélve, hogy miért is adtam volna el rossz memóriát ami még nem biztos, hogy legarizható? 5000.- ért nem vittél el 8Gb ramot amit most sajnálhatsz szerintem ha diktálni akarsz menj a boltba.

https://www.memtest86.com/downloads/memtest86-usb.zip https://downloads.wdc.com/windlg/WinDlg_v1_37.zip

(#15372) bigpapa válasza bb.bocs (#15360) üzenetére


bigpapa
csendes tag

szinten 3000FT buktam a kollegan sajnos

There are no obsticles only challenges

(#15373) bb.bocs válasza bigpapa (#15372) üzenetére


bb.bocs
őstag

mikért?az apja korrekt volt velem, bár ha a fia ennyi embert átver, nemcsodálnám ha nincs már fizetése amiböl adjon....

(#15374) shteer válasza 161 (#15371) üzenetére


shteer
titán

az.
kerülnöm kellett a Bosnyák felé, ez nem hihető? részemről ennyi. még fel is hívtalak reggel, hogy mehetek-e a ramokért és ott a helyszínen jöttek a meglepetések

..szerintem jónak tűnik

(#15375) helkis


helkis
addikt

sajnos elérkezett az idő, hogy fellépjek immár én is a felhígult piac, kontár szereplői ellen : hulljon a férgese, egyből 2db feketével indítanék

egy friss eset, Kobold190 bejelentkezett egy corsair H50-es coolerrel, hogy cseréljük el a 9600GT-m-re, mivel vannak vizes terveim, így elkezdtük a tárgyalásokat, meg is egyeztünk, egy kis problémát leszámítva, hogy ő jelenleg külföldön van, és következő héten jön csak haza, természetesen ez nem volt gond részemről, nem UP-oltam tovább a hirdetésem, ennek 3napja, ma meglestem a hirdetését hogy minden az előre eltervezett menetrend szerint halad-e, és látom, hogy jegelve van egy másik arcnak a cooler, rá is írtam a delikvensre, hogy magyarázza már el hogy mi van, erre csak annyit írt, hogy ő a hibás, bocs, de elfelejtette a megállapodásunkat, illetve mivel a másik arcnak nem kell postáznia, így jobban jár, erről ugye szólhatott volna, vagy megkérhetett volna hogy csináljuk vissza. persze ha nem UP.olta volna a hirdetését, akkor nyilván nem kapott volna más ajánlatot, vagy annak ellenére mondhatta volna hogy jegelve van másnak.. az első igazságtétel meg is született akinek jegelve volt a cucc visszamondta a coolert..
tehát ahogy a hirdetésemben is megígértem, mindenki elnyeri a méltó járandóságát, amivel talán elejét vehetjük a kriminális, szavahihetetlen alakok megtelepedésének kedvenc oldalunkon.. :R feketét neki!

a másik: egy másik kártyámra is jelentkezett egy arc: p.eter, első hsz.e is kicsit furcsa volt mert Tamásként köszönt el.. elkezdőttek a tárgyalások, meg is állapodtunk, meg is adta a címét, már a csomagolásnál tartottam, mikor feltűnt, hogy elfelejtette megadni a nevét, ekkor G.Lászlót mondott, :D telt múlt az idő, vártam, hogy talán reagál, vagy ír, hogy elindította az utalást.. de azóta sem történt semmi, pedig írtam rá vagy 3x.. így maradt a kari.. ellenben nyert egy feketét..

"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org

(#15376) 161 válasza shteer (#15374) üzenetére


161
csendes tag

A valóság az, hogy meggondoltad magad.

[ Szerkesztve ]

https://www.memtest86.com/downloads/memtest86-usb.zip https://downloads.wdc.com/windlg/WinDlg_v1_37.zip

(#15377) Sandrew


Sandrew
őstag

illes14 -nek mehet egy szép nagy FEKETE pont. Régen találkoztam ennyire megbízhatatlan emberrel. Monitort vettem volna tőle. Telefonon is beszéltünk. Mondta hogy jó lesz holnap és majd hív. Édesanyámat kértem meg, hogyha tud találkozzon majd vele. Természetesen miután átszervezte az egész napját a telefon nem csörgött. illes14 kolléga pedig azóta sem válaszolt.
Ez kb 2hónapja történt. Most jutottam el ide.

A következő gondolom az lesz, hogy a kolléga itt feltűnik és le akarja magáról rázni ezt az egészet. Akinek pedig van egy csöppnyi esze az egyből láthatja, hogy ez gyenge próbálkozás a részéről mert a nevével tele van ez a topik gondolom nem véletlen.

Tehát, illes14 -et senkinek nem ajánlom!!! Megbízhatatlan ember aki ígérget össze vissza aztán nem lesz semmi belőle.

(#15378) Attix82 válasza Sandrew (#15377) üzenetére


Attix82
őstag

Látom már van 11 feketéje, ideje bannolni :)

(#15379) Sandrew válasza Attix82 (#15378) üzenetére


Sandrew
őstag

Hát nem ártana... Eléggé felháborító amit művel.

Itt is átvert valakit

[ Szerkesztve ]

(#15381) ken26


ken26
tag

Én csak annyit szeretnék mondani Skillet01-kollégával rendeztem a dolgot,vissza vettem a kártyát! nekem többet ér a becsület és az igéret!

[ Szerkesztve ]

A normális üzletem után,kérem a piros pontom!

(#15383) priti


priti
addikt

Remélem nem azért keressi dikmá more, hogy aztán meg más nickel másokat megkárosítva jóként adja el... Nem lehet az ilyenekre kicsit jobban odafigyelni? IP-re ránézni? Oké hogy valszeg dinamikus, de azért pár napig többnyire ugyanaz a legtöbb szolgáltatónál. Csak mert ha van 8 nick használatban erről az IP-ről az már több, mint gyanús...

Alap nélkül ez személyi jogokat sérthet, tartózkodj az ilyen hozzászólások írásától.

[ Módosította: Oczu ]

Hardverlesen

(#15384) enginev3.0 válasza sonaj0203 (#15380) üzenetére


enginev3.0
félisten

ezt ne velem beszéljétek meg, moderátornak kell cselekednie

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#15385) rx7tomy


rx7tomy
tag

Szeretném mindenki figyelmét felhívni vigyázzon mindenki fecikeee nevű felhasználóval.

Az átverés az volt, hogy hirdetett egy PSP 1004-et töltővel memóriakártyával, pesti átvétellel.
A kolegám ment Pestre, elhozta, megvolt a gép, meg egy USB kábel.
De mivel a PSP Fat nem töltődik USB-ről, kerestem itt, de nem válaszolt úgy 3-4 napig, majd írt, hogy nagyon sajnálja, nem emlékezett, hogy ezt nem tölti az USB, de természetesen ha legközelebb megyek Pestre, szóljak, megbeszéljük és ideadja a töltőt is, mert megígérte.
Megbeszéltük, hogy múlt hét kedden megyek Pestre, és a múltkori találkahelyen találkozunk, mielőtt odaérnék megcsörgetem egy félórával előtte.
Eddig minden rendben is lett volna gondoltam én.
Eljött a kedd, csörgettem, írtam neki sms-t, küldtem neki privátot itt, láttam is hogy volt bejelentkezve, de semmi válasz, nem jött el a találkára és azóta is mélyen hallgat, semmi reakció semmi válasz, így hát számomra szavahihetetlenné vált az emberke, ezért próbáltam beírni a hirdetéséhez, hogy mást is figyelmeztessek.
Közben a hely ahová valósi az adatlapján, átváltozott Budapestről Szombathelyre.
Nos ennyi a történet.

Az ügy rendezéséig a hirdetési joga megvonva!

[ Módosította: Sareth ]

rx7tomy 144 pozitív a régi rendszerben, 242 pozitív az újban és 0 negatív

(#15386) Oczu válasza enginev3.0 (#15384) üzenetére


Oczu
senior tag

A Moderátor cselekedett

(#15387) k.geri19 válasza priti (#15383) üzenetére


k.geri19
tag

Szeretnék kérni
ptiti-kének
valami figyelmeztetés. ok nélkül beirja a nevemet ide mit képzel eza ... magáról?
tessék utána nézni az ip címemnek:) nincs és nemis lesz újabb nickek.
még jó hogy szolt egy kedves kolega hogy a hirdetésem, b..a a csőröd, irogas a cshaládodnak , ,,more,,
sorry modik de ez a *** gerinctelen ember vádaskodása.. világ életembe tisztességes ember voltam. eladni jóként?? gondolkozz már ember, a műhelyben nagyobb értékű felszerelés van mint az egész életed amennyit ér...:)

[ Módosította: Oczu ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=k.geri19

(#15390) Balee_boy


Balee_boy
tag

geb66 fórumtárs is csatlakozott azon emberek táborába, akik annyit nem képesek írni, hogy: Bocsánat, de a megbeszélt árut eladtam másnak, úgyhogy nem kell 15 percet feleslegesen várnod a megbeszélt helyen és időpontban, mert a telefont úgyse veszem fel.

(#15391) shteer válasza Balee_boy (#15390) üzenetére


shteer
titán

E5200?

szintén zenész, csak én nem vártam rá mert a telefont nem vette fel előtte

[ Szerkesztve ]

..szerintem jónak tűnik

(#15392) Fücsök007


Fücsök007
őstag

Szatesz fórumtárs kb. 1 hónapja nem ír vissza egy visszamondott üzlet miatt, és 25K-val lóg, továbbá Ősember kifizetett ramokkal lóg 2 hónapja! Mindkét esetben eleinte normálisan válaszoltak, de ha holnapig nem válaszolnak, akkor szándékosnak veszem a dolgot, és mindkettőjüknek feketét fogok kérni! Kérem a moderátotokat, hogy intézkedjenek! Minden papír/privát megvan, ami engem igazol.

[ Szerkesztve ]

(#15394) Zoltan_B válasza Polcrendszer (#15351) üzenetére


Zoltan_B
csendes tag

Polcrendszer függetlennek hirdette az iPhone-ját, ami a valóságban külföldi és függő volt. Erre csak privát üzenetváltás után derült fény, ami elég lekezelő, kioktató hangnemben történt.
Szerintem ha egy iPhone-t függetlennek hirdet, akkor nem illik hőbörögve közölni az érdeklődővel, hogy igazából nem független, hanem ő tudja függetleníteni, természetesen a GPS elpusztításával. Ennyi erővel minden telefont függetlennek kéne hirdetni. Nyilván én is a GPS miatt voltam rá kiváncsi, hogy tényleg független-e. (Sokan sunnyognak a GPS-ről, méghozzá ezt a trükköt előadva élőben: My Location)
Vigyázzatok velem, mert rákérdezek a részletekre, esetleg sorozatszámot is kérek, ha gyanús valami, hogy ne túráztassuk egymást! :DD

(#15395) masaya


masaya
csendes tag

NAGY FEKETE pont elaller számára, megkárosított 90 ezer Forinttal és amint látom nemrég lett kitiltva. Feljelentés nem sokára megtörténik.

Ismert adatai:
- Körösi László
- 11773078-00084374
- 06304701228

(#15396) masaya válasza masaya (#15395) üzenetére


masaya
csendes tag

Részletesebben:
elaller hirdetett egy Samsung Galaxy S 2-t http://hardverapro.hu/apro/fuggetlen_samsung_galaxy_s2_2/hsz_1-50.html

Amire én érdeklődtem és végül megbeszéltünk 90 ezres árat és, hogy este feladja postán.
Mondta, hogy Szerdán a ems futárral meg is jön. Addig is kértem tőle a regszámot, mert ems-s csomagokat nyomon lehet követni a posta honlapján keresztül. Erre mindenféle kifogásokkal jött, hogy majd csak holnap, mert a barátnőjénél van és csak munka után tudja megnézni.
Este azt írta, hogy vissza jött a csomag, mert elírta a körzetszámot. Megbeszéltük másnap reggel feladja újra, de nem adta fel és azt ígérte ebédidőben kifut a munkahelyéről és feladja.

Ezek után beadta nekem, hogy a főnöke nem engedte el és este se biztos, hogy feltudja adni, mert sokáig bent kell lennie a munkája miatt. Erre felajánlottam, hogy lemegyek Szegedre, mert állítása szerint ott van. Erre már nem válaszolt és nem sokkal később ki lett tiltva.
Telefonon hangpostára kapcsol, e-mail-re nem válaszol.
Én megadtam neki a telefonszámomat, de nem keresett.

(#15397) Tomate


Tomate
veterán

Nem szokásom másokat besározni, de ::Trunks::
kolléga kihúzta a gyufát. Azt írta szeretne venni egy hdmi->dvi átalakítót. Küldtem is neki egyet, majd kiderült, hogy neki dvi->hdmi átalakító kell. Elküldtem neki azonnal a másikat, (saját költségen) holott Ő mondta el f*szul mi kell neki. azzal a feltétellel, hogy a másikat visszaküldi. 2 hónapja küldi. Állítólag dogozik és nem ér rá az én átalakítómmal foglalkozni. (aki július 13 óta nem volt postán az vagy nem kap csekkeket, vagy elmegyógyban van vagy lesz*rja a másikat) Nem az az 500Ft-os átalakító zavar, mert d*gja fel magának, hanem a mentalitás. Én mind a 2 átalakítót gyorsan küldtem, vissza meg nem kaptam semmit. Még választ sem hogy megérkezett.

[ Szerkesztve ]

(#15398) ::Trunks:: válasza Tomate (#15397) üzenetére


::Trunks::
senior tag

Gratulálok!
Én nem írtam le faszul,hogy mit akarok, én világosan leírtam,sőt,képet is mutattam mi kell,erre te küldtél egy olyan cuccot amivel semmire sem mentem!
Mleesleg te ne rágalmazz,és ne irogassál olyan priviket ,hogy "elmehetsz a faszomba"
Kinek képzeled magad? Ha én nem illetlek ilyen mondatokkal,te se tedd!
Legkisebb gondom is nagyobb annál,hogy a TE HIBÁDBÓL szar cuccot visszapostázgattam!
Visszautalom az árát,aztán csoki-puszi!
Még 1 ilyen privit meg ne lássak!
Ha meg ezek után fekete pontot adnak,adjanak! Eddig senkinek sem volt panasza,én mindig úgy állok a dolgokhoz,ahogy hozzám is!
Neked kéne kicsit figyelni a vevőkre,aztán nem postázgatnál félre!
Megmutatnám az első privit ,hogy mit is kértem,de nem másolhatom be,adminok nemtudom bele tudnak-e nézni!
És igen,dolgozom,iskolába járok,nem te vagy az első,elhihetet!
Mellesleg rengeteg privit váltok ,ezért "eltüntél a süllyestőbe"
Erről ennyit. ;)

::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/

(#15399) ::Trunks:: válasza ::Trunks:: (#15398) üzenetére


::Trunks::
senior tag

Számla kiegyenlítve,nehogy szó érje a ház elejét!
Innentől kezdve elfelejthetjük egymást!
A kolléga megtanul olvasni,talán nem lesz több ilyen precedens! :R

::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/

(#15400) Oczu válasza ::Trunks:: (#15398) üzenetére


Oczu
senior tag

Senki nem lát bele a privátokba, kb 1000000-szor írtuk már. A neve is az, hogy privát :U

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.