Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15601) Spet


Spet
addikt

ezsolti, forjanattila itt folytassátok, az a topic a saját oldalatok kifejtésének a helye nem ez. (csodálkozom hogy a moderátorok még nem irányitottak át)

[ Szerkesztve ]

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#15602) pmheros válasza Gaabbaa (#15580) üzenetére


pmheros
senior tag

rulez007 Thermaltake P500-as vízpumpa hirdetésének linkje

úgy nézem itt sem lehet félrebeszélés, szó sem esik semmilyen hibáról benne :(

ez akkor már egyből 2 fekete lesz

[ Szerkesztve ]

nem vagyok tökéletes

(#15603) padi68


padi68
senior tag

Vele nem érdemes üzletelni: pbamcwi, rendelt tőlem valamit amit én elküldtem, de a csomag szerinte nem érkezett meg.... előre nem utal, utánvétel nem vásárol....... ha szerencsém van a posta visszafizeti az árat.
Amikor írtam. hogy utánvétel elküldöm még egyszer, egyből nem kellett már neki :W

erről a termékről van szó: ZTE szilikon tok

Privát üzeneteket a másik fél beleegyezése nélkül nem adunk közre! Ezeket eltávolítottam!

[ Módosította: Undoroid ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68

(#15604) boff


boff
senior tag

Karesz180 -nak kérnék egy feketét ezért

mert azt állította, hogy teljesen hibátlan kártyát adott miközbe teljesen csíkoz a kártya (biosban, bootolás közben, játék közben, simán asztalon is) Hol ott azt mondta kedves kollega, hogy Pes 2012-vel Full high max grafikán játszott.
Nem hajlandó semmilyen egyességre csak azt hajtogatja, hogy nála jó volt a kártya, érdekes nálam 1 órát sem működött :U Nem lehet vele közös nevezőre jutni semmire nem hajlandó és a hozzáállása is felháborító.

Hirdetési joga megvonva

[ Módosította: Oczu ]

(#15605) boff válasza boff (#15604) üzenetére


boff
senior tag

az kimaradt, hogy avval takaródzik, hogy ő nem vállalt rá próbagaranciát meg nem esett róla szó.. ebben igaza van de 3 órával az átvételtől szóltam neki,hogy nem jó a kártya de ő csak ellenkezett. Szeretnék majd segítséget kérni, hogy hogy szerezhetem vissza a pénzem mert nekem ezt a 4000ft-ot nehéz volt összeszednem, hogy legyen egy VGA-m. a Tv-tuner az nem számít..

(#15606) retfirg


retfirg
tag

moddingR -nek ajánlanék meg egy halálcsillag méretű feketepontot, idézném a hozzászólásomat a vonatkozó hírdetésből: (Kicsit talán hosszú, de szerettem volna, ha nagyvonalakban érthető a kaland)

- Nem volt hajlandó telefonszámot adni, ötször kellett kérni. Amikor adott, a szám ki volt kapcsolva, ráírtam, hogy hívnám, addig volt bekapcsolva, azóta se.
- Megmagyarázta, hogy ő teljesen megbízható, én viszont egy senki vagyok (nem ezekkel a szavakkal), ezért én küldjem el neki előre a csere kártyát, ő kiteszteli egy hét alatt (!?) majd ha minden oké, küldi a másikat.
- Küldjek CPU-Z-t a kártyáról (ő, wtf? mondjuk, hogy elírás, G akart az lenni), amit megkapott az Index főoldalával a háttérben (mondjuk ez nem tudom mire bizonyíték, hihetetlen mennyire naív emberek vannak, 2 perc PS egy 6 éves gyereknek, de a google egyszerűbb, mind1)
[Egy 8800GTS-ről beszélünk amit hét, azaz 7000 forintért kellett volna beszámolnia a 47000-be, minden más költséget én áltam volna, tehát még arról sincs szó, hogy vki nagyon át akarná verni]
- Jeleztem, hogy egy ismerős vinné a kártyát, mert neki útba esik, viszi a pénzt is, mindenki megnézheti, hogy a másik által adott kártya működik, egyszerű, nagyszerű. Ez nem volt jó, az úriember nem hajlandó senkit 'fogadni' (ő dolga, rendben), az utcán akar találkozni
- Egyébként sem bízik bennem, blabla, problémázás
- Közben küldött egy videót, amin mutogat egy kártyát meg az üzeneteinket, mert szerinte az bármire bizonyíték (Már a GPU-z dolog is fájt, de hogy szerinte az bármire bizonyíték, hogy mutogat egy kártyát, ami a gépében van.. Biztos velem van a baj, túl sok konteo-s filmet láttam már, de ha vkit át akarnék verni, ez a legkevesebb - mind1)
- Végül leegyszerűsítendő az egész szaradkodást, nincs nekem időm gyermekded dolgokra, mondtam neki, hogy a barátom oda viszi a kártyát a jövő héten valamikor, meg a teljes vételárat és ha letesztelte, visszautalja a 7000-et, ezen ne múljon (ekkor beszéltünk telefonon is)
- Erre ő igent mondott, elindítottam a mutatványt, (az én kártyám egy haverom gépébe került, az ő 8800GTS-e került volna oda, én meg kaptam volna az 560-at. Szóval picit bonyolultabb, ÉS pont ezért kényelmetlen, ami ezután történt.) telefonon ismét beszéltünk, mert kiderült, hogy talán már működhet a hétvége is. Elkezdtem rohangálni kocsival, a kártyámat a haveromnak adtam (egy 4850), az övét (8800) az ismerősnek aki vitte volna, már nála van, én éppen kártya nélkül szopok
- Az ismerősnek közbejött valami, ezért jeleztük, hogy mégis marad a jövő hét (végig nem volt hajlandó jegelni a cuccot, hírdette ugyan úgy)
- Erre az úriember azt reagálta, hogy akkor ő addig nem tartja amíg eredetileg is meg volt beszélve, ha közben kap kp-s ajánlatot (miután minden meg van beszélve, folyamatban van, és ne felejtsük el, 7000 forintról van szó, a vételár több mint 80%-át megkapta volna)
- Itt lett sok, végig úgy csinált, mintha szobra lenne a Hősök terén 'megbízhatóság' felírattal. Miután mindent lenyeltem és engedtem, elkezd szórakozni meg szó szerint sz*patni. Közöltem vele, hogy ha ezt így eljátsza, garantáltam leírom ide az egészet, ez a minimum
- Az eddig is elég fura paranoid viselkedésre rátett egy lapáttal, megsértődött és azt mondta, akkor egyszerűen nincs üzlet (miközben már kártyák cseérlődtek, szívességeket kértem, úton van hozzá a cucc)
...és egyénként is, (miután az elején az volt a fő indok mindenre, hogy neki 200 pirospontja van nekem meg egy se) az nem számít, hogy én negatívat írok, meg nem tehetem közzé a privátot, itt én őt nem pontozhatom negatívan. Szóval csak dícsérni lehet. Vicc....

Nos, nem tudom, hogy a kedves eladó csak betegesen retteg valamitől, netán korábban megverték már (mondjuk ezután simán megértem), de én végig teljesen tisztességesen áltam hozzá, telefonszámot, nevet adtam, egy sok éves regisztrációról írtam, van más hírdetésem, bármikor igazolnak más fórumokon, személyesen megkereshető vagyok, üzleteltem már itt többször, sosem volt gond.

Az biztos, hogy senkinek nem javaslom, hogy üzletet kössön az úriemberrel. Ez a legkevesebb.
A privát beszélgetés (végül 40 privát üzenet lett, remekül jelzi mennyit kellett szenvedni) a moderátorok vagy bárki illetékes számára elérhető, a teljes itt van a rendszerben.

Világbéke :U

[ Szerkesztve ]

# If the wishes were fishes nobody ever get hungry

(#15607) retfirg válasza retfirg (#15606) üzenetére


retfirg
tag

(Természetesen a hírdetésben eredetileg az szerepelt, hogy beszámít, ez utólag módosult.)

...és első (és remélhetőleg utolsó) alkalom lévén nem volt tökéletes: Tehát a megajánlott fekete pont moddingR -nek van címezve.

[ Szerkesztve ]

# If the wishes were fishes nobody ever get hungry

(#15608) sg22 válasza sg22 (#15560) üzenetére


sg22
senior tag

ennek lesz vmi foganatja vagy csak úgy elveszik az éterben :F

what should I do about this?!

(#15610) boff válasza boff (#15605) üzenetére


boff
senior tag

hozzátenném: Amióta szóltam Károly-nak, hogy rossz a kártya kitörölte minden adatját PH profiljáról mostmár a telefont sem veszi föl és privátra sem válaszol.

(#15611) moddingR válasza retfirg (#15606) üzenetére


moddingR
aktív tag

Csakhogy reagáljak:

-Nincs semmilyen értékelésed természetes hogy nem bízok meg benned főleg hogy a haverodat beengedjem a lakásba. Az csak egy dolog hogy te 2008ba regisztráltál de az semmit nem biztosít.
-Te biztos tökéletes vagy hogy még életedbe nem hibáztál. A CPU-Z elírás volt. Szóra se érdemes ilyet megemlíteni. :DDD :DDD :DDD
- A videóban az eladni kívánt GTX560Ti kari volt amit ennél korrektebben szerintem senki nem filmezett volna le neked. Ennél tökéletesebb bizonyítékot nem tudtam volna küldeni a videókártyáról hogy működik tökéletesen, rajta van minden.
- Arról volt szó hogy a hétvégén jön a haverod hozza a pénzt a karit és én is viszem a karit. De te közbe írtad hogy a hverodnak közbe jött valami ezért csak jövőhét szerdán lenne jó az átvétel. Erre írtam hogy ha addig kapok KP-s ajánlatot akkor nem fogom tartogatni neked mert elsősorban a szombati nap volt megbeszélve!!!

" Miután mindent lenyeltem és engedtem, elkezd szórakozni meg szó szerint sz*patni.[l] "

Nemtudom te milyen szopatásról beszélsz amikor PÉNTEKEN írtad hogy szombaton jön a haverod üzletelni és még szombaton hajnali 2órakkor is azt írtad hogy jön erre délbe írod hogy sajnálod és neked kellemetlen de a haverod nem ér rá mert közbe jött neki valami és akkor MARAD AZ EREDETI TERV VAGYIS A JÖVŐHÉT. na de milyen jövőhét? Amikor azon kívül hogy te szombatot mondtál semmi más nem volt megbeszélve könyörgöm????? :Y :Y :Y

" [l]Közöltem vele, hogy ha ezt így eljátsza, garantáltam leírom ide az egészet, ez a minimum
- Az eddig is elég fura paranoid viselkedésre rátett egy lapáttal, megsértődött és azt mondta, akkor egyszerűen nincs üzlet (miközben már kártyák cseérlődtek, szívességeket kértem, úton van hozzá a cucc)
...és egyénként is, (miután az elején az volt a fő indok mindenre, hogy neki 20 pirospontja van nekem meg egy se) az nem számít, hogy én negatívat írok, meg nem tehetem közzé a privátot, itt én őt nem pontozhatom negatívan. Szóval csak dícsérni lehet.[l] "

A fenti mondataidra pedig nem tudok mit reagálni annyira születlenség az egész hogy az már hihetetlen. :O :W A privátokra meg van egy szabály hogy csak a másik fél beleegyezésével teheted közzé.

Ennek fényében én nem tartom indokoltnak hogy ezért a sok sületlenségért amit összehordott én feketét kapjak.

A post végi félkövér-dőlt szedést hagyjuk már meg a moderátoroknak, köszönöm!

[ Módosította: kaller1 ]

(#15612) karesz180 válasza boff (#15604) üzenetére


karesz180
csendes tag

Hibátlan vgát adtam el neked! Ezt még az előző tulaj is tudja bizonyítani..

"Testem,lelkem, mint egy meredek sziklakő. Nem törhet meg senki és semmi. Ha egyszer elindultam, nincs visszaút..."

(#15613) boff válasza karesz180 (#15612) üzenetére


boff
senior tag

Én értem, hogy te ezt mondod de akkor itt miért nem jó? és akkor miért nem vagy hajlandó visszavenni ha szerinted hibátlan?

(#15614) lizRRR


lizRRR
őstag

Hali

Lenne 1 kis problémám.

Kerestem egy i5 procit és erre Notes jelent kezet mivel őstag volt gondoltam megbízható és utaltam neki előre de még mindig nem kaptam semmit , és már vagy 1.5 hete utaltam.
Mondtam neki ha nem jelentkezik megyek a rendőrségre , a nevét tudom illetve számlaszámát.

De lehet hatásosabb lenne ha megkeresném és a szart is kiverném belőle.

Sajnos csalás áldozata lettél, tedd meg a feljelentést ellene.

[ Módosította: kaller1 ]

Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)

(#15615) retfirg válasza moddingR (#15611) üzenetére


retfirg
tag

Bőven elég időmet és energiámat raboltad már el, eszem ágában sincs további gyermekded vitákat folytatni arról, hogy mi a probléma azzal, ha személyesen megy érte valaki meg miért nem ér a szavad egy ruppót se és magyarázod meg utólag, hogy az nem úgy volt eredetileg. (A jövő hetet beszéltük meg, utána beszéltem az ismerősőmmel, hogy megadjam az elérhetőségeidet és ő akkor mondta, hogy neki már most hétvégén is jó, tehát képtelenség amit beszélsz - post hoc ergo propter hoc)
Ahogy gyorsan kiszerkesztetted az összes hírdetésedből is, hogy beszámítasz. Nem átlátszó, ugyan dehogy :))
Vagy hogy azóta már nem is aktív a hírdetés, ergo vagy égő és megalapozott a dolog, vagy lett másik vevő és megint csak ott tartunk, hogy nem ér a szavad semmit.

A privátokat pedig nem közzé tettem, hanem csak nem töröltem őket, hogy szükség esetén elérhetőek legyenek. Amennyiben a szavad nem ér semmit és átversz még valakit a jövőben, szerinted utána mihez lesz jogod? Pontosan.

Az elrabolt időmet nem kapom vissza, a kellemetlenséget nem tudod jóvá tenni, a téma részemről lezárva. (Örülj, hogy nem 'lépek' a szintedre és kezdem el minden hírdetésedhez belinkelni az itt leírtakat.)

[ Szerkesztve ]

# If the wishes were fishes nobody ever get hungry

(#15616) lizRRR válasza lizRRR (#15614) üzenetére


lizRRR
őstag

Aki tud róla információt az legyen szíves írjon PÜ-BE!

Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)

(#15617) zoli1982


zoli1982
tag

Szeretnék mindenkit figyelmeztetni erre a tetőtől talpig "megbízható" üzletemberre, emerico2004 kollégára.

Kötöttünk egy üzletet, ami jól sikerült múlt héten, majd utána megbeszéltük péntek este, hogy szombaton elad nekem egy GTX 580-as kártyát. Aztán szombaton hiába vártam, hogy írjon, nem írt hogy mikor lesz üzlet. Majd ráírtam, és azt írta vissza, hogy: "úgy néz ki elkel ph-n kívül"... Miután megigérte nekem 100%-ra. Aztán miután vertem kicsit a tamtamot nála tegnap este, írta privátban, hogy ma intézkedik, azóta is várom. Miután meguntam, ráírtam megint hogy mi lesz már, erre irónikusan visszaírta, hogy szép vasárnapot. Na az ilyenektől mentse meg az embert a jó Isten. Az ilyen szavahihetetlen emberektől ne bizniszeljen senki ha jót akar. Ahogy írták, a garanciális ügyintézésnél is inkább hárít. A nevét nem adom ki, nem hatalmazott fel...

[ Szerkesztve ]

Nem az a hülye, aki tudja, hogy az, hanem aki nem.

(#15618) emerico2004 válasza zoli1982 (#15617) üzenetére


emerico2004
aktív tag

Tisztelt Uram kicsit elbeszéltünk egymás mellett a kártya itt van vihető már csak azt kellene megbeszélni mit is hogyan szeretnél beszámoltatni mert sok mindenről volt szó. :R

emerico2004

[ Szerkesztve ]

(#15619) BaLee


BaLee
addikt

Felhívnám a figyelmet egy komolytalannak tűnő "üzletemberre".
Blueboy81 hirdeti(?) a következő memóriát. Azért mertem beírni ide mert ahogy látom másnak is hasonló a véleménye róla.

Rákérdeztem az árra, hogy lehet-e belőle alkudni, amire nemleges válasz jött. Rákérdeztem hova szól a gari ill. van-e rajta, válasz nem érkezett. Pedig be volt jelentkezve azóta többször is.
Inkább megrendeltem 13250ért újonnan 10 év garival webshopból...

(#15620) Rocky


Rocky
csendes tag

Sziasztok!

Egy kis stílus tanulmány : [link].
Maga a hirdetés is elég érdekes, de az eladó hozzászólásai... :Y

(#15621) bvlglg


bvlglg
csendes tag

krysspro: fekete pontot érdemel, mert miután a termék árából lealkudott és a telószámomat is megadtam neki, megbeszéltük egy találkozót, de nem jelent meg ott az adott helyen és azután másnap rászóltam, hogy nem kellene ilyeneket csinálnia és hogy elmentem a találkozó helyére. Ezek után megírja, hogy "bocsánat vettem egy másik vinyót, de azt azért ne higyjem el hogy aznap elmentél oda ahol egy ismeretlen embert vártál". Pedig minden szükséges adat megvolt ahhoz hogy normálisan lerendezzük a vásárt.
Szóval a végén én szívtam meg duplán, mert feleslegesen ugráltatott és a vinyóm még mindig a nyakamban :((( :W

"Nem attól kerülsz bajba amit nem tudsz, hanem attól amit biztosan tudsz, de nem úgy van." - Mark Twain

(#15622) zoli1982 válasza emerico2004 (#15618) üzenetére


zoli1982
tag

Írtam privátot, és nem írtál rá vissza semmit... Sajnálom, de a véleményem még jobban megalapozott így, és itt nem volt semmi egymás közti elbeszélés, egyértelmű dolgok történtek. További sok sikert a bizniszben, kár, mert hosszú távra terveztem, mert jó áraid vannak.

Nem az a hülye, aki tudja, hogy az, hanem aki nem.

(#15623) naszvalo


naszvalo
tag

Kérnék egy hatalmas feketét asfgh[link] újoncnak. megegyeztem vele egy Nokia N82 teló megvételében[link] ráadásul magasabb ár-ért mint amin hirdette.próbáltam hívni,de a megadott számon sosem volt elérhető.Aztán másnap meg rám ír,hogy eladta a telót.komolytalan,és megbízhatatlan.

(#15624) Findzs


Findzs
addikt

Egy terméket árulok vagy cserélni szeretném és erre a hirdetésemre jelentkezett egy "úriember" tserof77
Privátban megbeszéltük a dolgokat és azt írta jelentkezik, azóta eltelt egy pár hét és kérdeztem tőle mi a helyzet, de ő válaszra se méltatott, privátra nem válaszol azóta többször is be volt jelentkezve komolytalan nem is értem, hogy van pozitív visszajelzése

én mindenesetre egy feketét adnék neki de majd a modik eldöntik
:R

A modik első körben úgy döntöttek, hogy privát üzenet nyilvánosságra hozataláért figyelmeztetésben részesítenek!

A piros és fekete pontokat egyébként sem mi kezeljük.

[ Módosította: #65675776 ]

"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."

(#15625) norbx


norbx
aktív tag

Szeretnek feketet kerni szalka forumtarsnak mivel arulok egy laptopot ezt es a mult heten 27-en pontossan mondta hogy megveszi de csak ket reszletben tudja kifizetni de ne adjam el.nem lakik messze mondom oke akkor legyen.jegeltem a hirdetest mert mondta hogy ma jon erte delutan.delelott jott az sms hogy ma nem tud jonni megsem vigyem at en busszal.mondom nem buszozom de kocsival atviszem de az +2 e ft benzin koltseg.irta hogy rendben.erre irtam neki hogy akkor a kezdo reszlet nem 15 hanem 18 ezer mivel tankolnom is kell stb a lenyeg hogy erre mar irta hogy akkor nem kell neki a gep majd csak "lehet a hetvegen".hat kozben volt erdeklodom ra ugyhogy siman elment volna mar a mult heten de igy nem adtam el mert megbiztam benne de sajnos rosszul tettem.minek akar vasarolni az olyan akinek nincs penze? vagy azt varta hogy oda adja a kezdo reszletet es a tobbit nem fizeti ki? na mindegy a lenyeg az hogy igy elestem uzeletektol miatta.es szerintem megbizhatatlan az ipse...
koszonom

(#15626) Oczu


Oczu
senior tag

hagy menjen neki a fekete [link]

(#15627) udvaria


udvaria
csendes tag

Sziasztok!

Szeretnék kérni egy fekete pontot DJ FLY kollégának ezért az üzletért.
Felajánlottam, hogy beszerzek neki egy érintő felületet, amit el is fogadott.
Mikor megjött a termék, kerestem többször is, de nem válaszol az üzenetekre, pedig már a hirdetést is érvénytelenítette.
Mondjuk nem ez volt neki az első esete...

Üdv:
Attila

A bölcs férfi nem játszik bakugrást az orrszarvúval...

(#15628) Speed


Speed
őstag

Kérnék egy nagy FEKETE pontot ezért az üzletért szaba19 kollégának egy abszolút megbízhatatlan hiteltelen ember.
Írta a hirdetésembe, hogy keressem meg van egy ajánlata, amikor már csak az lett volna, hogy a helyet és az időt megbeszéljük, többet onnantól kezdve nem írt, jól beetetett pedig számítottam rá, egy másik jó üzlettől estem el miatta

\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///

(#15629) zarayg


zarayg
aktív tag

Szép jó estét:)

Nos, a mai mese az lenne, hogy én vásároltam egy félkonfigurációt Botee17 kollégától. Hívtam, nem vette fel. Másnap felhívott, hogy elnézést kér, nem volt gépközelbe, és hogy a telefont se vitte magával. Na mindegy, lebonyolítottuk, hogy elhozza. Nagyon meglepő volt, hogy ilyen "rendes" és elhozta házhoz kocsival:) Jön a katarzis! Megérkezett, lementem hozzá, átvettem a dolgokat, majd kijelentette, hogy a processzor hűtőt otthon felejtette. Jó, nem probléma, azt mondta, még aznap elhozza, vagy másnap. Hát aznap nem jött, SŐT! másnap se. Hívtam, felvette, beleszólt, kérdeztem mi van a hűtővel, merre jár, erre KIJELENTETTE!!! hogy ő most Velencei tón van, és hogy hétvégén jön haza, és mehet még a maradék. Jó. Vártam-vártam, Ha nem hívtam 50*, ha nem küldtem neki legalább 5 SMS-t akkor egyet se! Nem reagált, nem válaszolt semmire. (Megjegyezném, hogy azóta se volt fent, azóta se veszi fel a telefont)

Nos, a mai esti mese oktató jellegű része az volt, hogy soha se hagyj másra "aprólékot" hiába van már fent 1929 napja:)

Nem érdemel feketét, hisz a konfigja, bár pirosat se kap érte, (hozzápótolt, -vett hűtővel) működik, csak vigyázzatok vele, mert nem igazán megbízható, szavatartó, utolérhető :R

Köszönöm szépen a figyelmet. Szép estét :R

Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.

(#15630) Oczu válasza Fücsök007 (#15392) üzenetére


Oczu
senior tag

Mivel nem kaptál pénzt, javaslom szatesz feljelentését.

(#15631) mukiyou


mukiyou
csendes tag

Sziasztok!

Szeretném felhívni a figyelmeteket greenlief nevű majmunkra. Ahhoz a különös állatfajhoz tartozik, aki feltesz egy hírdetést, majd a hirdetésre érkező vevőnek odaad egy rosz/xar videokártyát.
Szerencsétlen megkárosult hazaérvén tapasztalja, hogy a megvásárolt BFG 8800 GTS OC bizony nem megy.
Hivom a kisállatot, teló kikapcsolva. Na kezd gyanús lenni. Belépek ph-ra. MI fogad?
A kismajom a hirdetést is megváltoztatta. Tessék csak megnézni a hírdetés weblinkjét. Ott a jel, hogy biza itt egy 8800GT volt meghírdetve és nem azért a 3k-ért ami most benne van.

Na nem baj! Tudtam volna mire költeni ezt a pénzt, de ha neki ennyire kelett, hogy kicsalta, akkor költse gyógyszerre.

[ Szerkesztve ]

(#15632) Cholo


Cholo
csendes tag

Itt jelezném gabor900 megbízhatatlanságát. Star Wars figurákat vett volna tőlem, de 1 hete hiteget, hogy ,,Majd-majd elutalom az árat." . Ő keresett meg az üzlettel, ehhez képest nekem kell mindig ,,utána futnom" hogy bármiféle érdemi választ kapjak. Csak az üzleteljen vele, aki szereti felhúzni magát.

http://hardverapro.hu/tag/gabor900.html

http://hardverapro.hu/apro/star_wars_figurak_akcioval/hsz_1-50.html

The one thing than can defeat power-is more power. That's the one constant in this Universe. / Ha nem válaszolsz a privátra, minek vagy itt? ;)

(#15633) RMZ250


RMZ250
senior tag

Csak leírom, hogy jártam Kroy19 http://hardverapro.hu/tag/kroy19.html kolegával.
Megbeszéltük, hogy 10.12-én megyek az általa hirdetett monitorért http://hardverapro.hu/apro/benq_v2420h_led_monitor_2ev_garral/hsz_1-50.html
Jegelte is nekem. Majd 10.06-án küldött egy emilt, hogy eladta egy ismerősének.
Mindegy a tanulság, hogy nem szabad várni ha talál valamit az ember mert megszívja.
Mondjuk ha néhány ezerrel többért is adja el megkérdezhetett volna, hogy megveszem-e annyiért. Legalább is én így tartom etikusnak.

[ Szerkesztve ]

Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T

(#15634) kasza blanka


kasza blanka
aktív tag

így üzleteljetek ezzel [doktorzso]

[link]

a PH nem apronet vagy bolhapiac...

délelőtt megbeszéltük, hogy kora délután megyek érte, mikor indultam volna a telóért felhívtam, hoyg akkor megyek, erre közli, hogy elvitték...

[ Szerkesztve ]

(#15635) P-SZ-S


P-SZ-S
aktív tag

Üdv!

Szeretnék kérni egy jól kiérdemelt fekete pontot asderr fórumtársnak,az ITT leírtakért.

Köszönöm,
P-SZ-S

(#15636) Probmx


Probmx
csendes tag

Nagyon nagy "feketepont" imre018-nak. Vele cseréltem videókártyát, egy Ati HD3870SCS3 full dobozos kártyát adtam ezért cserébe:HD3870X2. Azt mondta kicsi a tápja és gyengébb videókártyára szeretné cserélni, gondoltam jó fej leszek és elcserélem az enyémre. A csere meg is történt. 3 nap próbagarit vállaltunk mindketten. Hazajöttem, kártya be a gépbe, elindítottam a gépet és nem működött rendesen.(Ezt most nem részletezem mi volt a rossz.) Mivel próbagaranciát beszéltünk meg ráírtam hogy nem jó a kártya, hogy még ma cseréljük vissza. Erre jött egy üzenet, hogy hétvégén nem lesz itthon, majd utána beszélünk. Mondtam neki hogy akkor hosszabbodik a próbagar, mert ilyen nincs hogy nem cseréli vissza. Megvártam a hétvégét, ekkor azt írta hogy a kártyát én tettem tönkre! :W Olyan ideges lettem hogy legszívesebben felpofoztam volna! A lényeg az hogy jól át*szott!! Az utolsó üzenetében egy ilyen mondat szerepelt, tele helyesírási hibával: "szal a vidi karit azt old meg tesó mert nem én basztam tönkre azt a karit" - Előtte persze teljesen hibátlanul írt!! :W

[ Szerkesztve ]

(#15637) jegenye77


jegenye77
addikt

alex7676 vigyázni vele az itt leírtak alapján.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!

(#15638) Exposure


Exposure
csendes tag

Üdv!

Kérnék egy FEKETE pontot Rolee87 tagunknak a becstelenségéért: feleslegesen felmentem 5k-nyi gázolajat elpazarolni hozzá és eladta előttem a beígért tévét.

Köszönöm! Gratulálok! :C :C

"Állandóan nagyszerű lehetőségekkel szembesülünk, amelyek megoldhatatlan problémáknak vannak álcázva." (John Gardner)

(#15641) Idiofil


Idiofil
aktív tag

Üdv!
Fekete pont nem jár, de inkorrektség miatt megemlítem: bodva kollégát. Üzletet nem tudok linkelni, mert:
Kerestem egy vga-t, írtam egy hírdetéshez. A hírdetésben lekéstem róla, de a fent említett személytől kaptam egy üzenetet, hogy neki is van egy olyan és ha érdekel, eladná nekem. Mondtam okés, de CSAK akkor, ha fix a dolog, mert az én VGA-mat meg eladom. Megbeszéltük a részleteket, kérdezte, hogy jó-e ha holnap adja fel, mondtam ok. Másnap én elpostáztam a VGA-mat, írtam a srácnak, hogy mi a helyzet. Este írt, hogy gond van a kártyával (leáll a hűtése), mi legyen? Megbeszéltük, hogy küldje és majd én garanciáztatom (iPon garanciafutár). És ezen a napon reagált utoljára (5-én), úgy váltunk el, hogy küldi....Persze az azóta küldött levélhadra semmi reakció, de naponta többször belépett. És most itt ülök VGA nélkül....Legalább annyit írt volna, hogy "Meredj meg, nem eladó!"
Természetesen privát üzenetekkel bármikor alá tudom támasztani.

Üdv
idiofil

[ Szerkesztve ]

"Those who want respect, give respect"

(#15642) Csabixxx


Csabixxx
tag

Üdv!
Kicsit több mint 2 hónapja vettem egy nokia 5800-át schneider4 kollégátol.
azóta is lóg egy 2GB microSD kártyával többször is irtam meg hivtam is de nem állta a szavát,amit azóta is várok,de semmi...
Nem megbizható ember.

[ Szerkesztve ]

(#15646) Goatman


Goatman
aktív tag

Hello!

Bocsi a kicsit OFF-ért de volna egy kérdésem. Mennyire vállalható üzletmenet az, hogy a vevőm a szemem előtt indítaná el az átutalást, amennyiben megfelel neki a termék, amit eladnék neki? Nem vonható vissza ez a tranzakció akár a távozásomat követő minutumban?

:R

92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman

(#15647) Oczu válasza Goatman (#15646) üzenetére


Oczu
senior tag

Bankja válogatja, ha jól tudom, OTP-nél lehet storno-zni, de pl az Ersté-nél nem.

(#15648) Đ10Đ4


Đ10Đ4
aktív tag

Üdvözletem,

Hogy, engem miért találnak meg az ilyen "túl okos" emberek nem értem meg.
Tehát rám írt egy ember, mert kerestem Nokia 5800-át és N96-ot. (külön-külön)
És mondta hogy, mi van hogy, van, én nem néztem az 1. püt mert egyszerre 9levél jött..
Kicsit érdekes volt hogy, ütögettem össze vissza a gépet hogy, kattintottam a laptopon.

És a lényeg, hogy meg beszéltük hogy, találkozunk meg veszem a telefonját.
De én azt hittem hogy N96, mindegy is.
A helyszínen láttam hogy, 5800.
És mondtam neki hogy, "úr isten én nem erre számítottam!!".
Korrekt voltam leszögeztem, elnézést is kértem tőle hogy, ennyire meghökkentem.
Mondta semmi baj kell e vagy sem. Mondtam el viszem ha ad rá 1nap csere garanciát.
Hogy ha találok egy N96os mobilt, akkor vissza boltóljuk. (Mert ugye N96ra számítottam.)
(én ezért a találkozóért le mondtam egy N96ost, ami közben ki derült hogy, még meg van.)
és le beszéltem avval az illetővel, és mondtam hogy, cseréljük vissza.
és komolyan, meg beszéltük vele, telefonáltam is érte vagy 2k-ért.
ÉS NAGY NEHEZEN (a sok kifogás után, mert ugye nem vagyok hülye és nem hagytam magamat!) VISSZA AKARTÁK ADNI A PÉNZEMET!
na már most én közbe találtam egy nagyon jó embert, CSALÁDON BELÜL.
és elcseréltük egy n96ra.

Ebből az egészből annyi a tanulság hogy, vigyázzatok vele: moderálva! - kaller1

Köszönöm a figyelmet!
Üdv.

A kissé zagyva szövegből nekem az jött le, hogy az eladót semmiképp nem hibáztathatod. Kerestél 5800-át is, az eladó arra jelentkezett, és módodban állt volna nem megvenni a készüléket. A bejelentés ezért nem állja meg a helyét.
Dió

[ Módosította: kaller1 ]

"Eladók"-kal tárgyalok, az "Árus"-ok kíméljenek, legyenek kedvesek!!! Köszönöm! ### Apró hirdetéseim .: https://bit.ly/2UD7qeW :. ###

(#15649) B-L-A-C-K válasza Đ10Đ4 (#15648) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Elég furcsán/zavartan fogalmazol, meg a "hogy" előtt teszünk vesszőt, nem pedig után...:) A másik meg ha végül vissza akarta adni a pénzed, csak te variáltad túl mi itt a gond?

[ Szerkesztve ]

(#15650) Gaabbaa válasza gYaLo (#14400) üzenetére


Gaabbaa
aktív tag

Hali! Valóban én vettem meg a zt a 295-ös karit, és nálam is volt, de mint kiderült hibás volt a kártya. Sokadjára vissza is vette mirrmur és azt mondta hogy 3-4 hét mire lesz a gariból valami..... azóta is várom az eredményt! Közben írta hogy pénzt fog vissza adni, de már ennek is 1 hónapja! :Y

Most néztem a profilját és már vagy 1 hete be se jelentkezett... mobilja ki van kapcsolva... 40k-m van abban a kariban..... :W

Azt sajnálom hogy nem néztem meg ezt a fórumok előbb, akkor tuti nem üzletelek vele :(

Tartózkodjunk a mértéktelen hangulatjel használattól!

[ Módosította: kaller1 ]

Csak a JÁTÉKOK! :-))))

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.