Hirdetés

Aktív témák

  • adam998

    csendes tag

    válasz Redzs #15246 üzenetére

    ...arról.hogy jellemtelen vagy!!!!!
    ...szívesen közzétenném a privát levelezésünket,hogy más is megismerjen!!!

    [ Szerkesztve ]

  • Đ10Đ4

    aktív tag

    válasz Speedhs #15248 üzenetére

    Speedhs, nyugodj meg, aki több embernek hazudott stb..
    Bizonyítékom is van mert rám írt egy illető ph-n hogy, vigyázzak vele.
    Le írtam mindent és még mindig "szabad lábon" van.

    Ja és erre fel még én kaptam 30 perc ki tiltást! :D
    Nem igazán értem én se... :o

    :F

    - userxd -

    [ Szerkesztve ]

    "Eladók"-kal tárgyalok, az "Árus"-ok kíméljenek, legyenek kedvesek!!! Köszönöm! ### Apró hirdetéseim .: https://bit.ly/2UD7qeW :. ###

  • snake1977

    őstag

    Döntsétek el Ti moderátorok jár e ezért fekete pont.

    Meghírdettem egy Dell gépet olcsón, az úr Simonjanos mindjárt fel is hivott hogy érdekli, de előtte írt emailt, és privit is, a hírdetésben az állt hogy péntekig elvihető kedvezményes áron, ő emailben is és telefonon, priviben is lefoglalta a gépet hogy elviszi péntekig. Péntek reggel fél 9kor irtam neki egy privit hogy akkor ahogy megbeszéltük viszi e a gépet, egy órával később belépett de nem válaszolt, ekkor írtam egy emailt is, arra sem jött válasz. Keddtől péntekig jegeltem.
    Úgy vélem az ilyen ember megérdemli a fekete pontot, hiszen arra nem volt képes sem csütörtökön, sem pénteken hogy legalább egy "bocs de mégsem kell" üzenetet írjon.
    Így elestem az esetleges vevőjelöltektől.
    üdv.

    [ Szerkesztve ]

    ...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official

  • sasa88

    csendes tag

    válasz bcsabi79 #15250 üzenetére

    Az fasza nekem elvileg ő küldi a vga mat
    tartozik

  • Speedhs

    őstag

    válasz Đ10Đ4 #15252 üzenetére

    Engem nem érdekel, ha ezek után én kapok pihenőt, akkor itt is hagyom a ph-t ! Direkt off-ban írom, de ez a szemétség netovábbja, hogy ajánlgat a paraszt, hogy javíttassam meg mert úgy is kifizeti .. Persze abba nem gondol bele, hogy nekem ezért kölcsön kell kérnem :W

  • Đ10Đ4

    aktív tag

    válasz Speedhs #15255 üzenetére

    inkább levélbe küldöm mert megint tiltani fognak! :(

    [ Szerkesztve ]

    "Eladók"-kal tárgyalok, az "Árus"-ok kíméljenek, legyenek kedvesek!!! Köszönöm! ### Apró hirdetéseim .: https://bit.ly/2UD7qeW :. ###

  • mhmpista

    aktív tag

    válasz kalidor55 #15244 üzenetére

    http://www.dj-beat.hu/phimage/content/20110827162124_245898fde5.png

    Itt a jelenlegi gépem mr hablaty.
    Én nemhazudok, te meg ha tönkreteszel dolgokat utána ne próbáld vissza cserélni...

    [ Szerkesztve ]

  • 161

    csendes tag

    2010-04-16 -án privát üzenetben jeleztem DroneZ^ nek, hogy itt hírdetett Dell monitora érdekel. Az üzletre sor is került 2010-04-29 én. Az kértem üzemeljük be a monitor, mert szeretném látni nem pixel hibás-e, volt nálam e célra egy notbook, az ellenőrzés során minden rendbenlévőnek tűnt, a művelet kb. 2 per alatt lezejlott DroneZ^ azt mondta a monitor hibamentes. A monitort elvittem és fél óra múlva üzembe is helyeztem, azomban azt tapasztaltam, hogy 10 perc működés után a monitor kikapcsol. Eggyértelműen ellenőriztem homogén könyezetben megismételte 2x is ezt tehát eggyértelműen hibás. Ekkor felhívtam és kérdőre vontam DroneZ^ -t a hibajelenséggel kapcsolatban, ez kb. 1 órával a vásárlás után volt és ő azt mondta nem tud a hibáról, mert ő nem haszálta korábban, ebben nem kissé bosszantott az a tény, hogy mint fent írtam a vételi szándék jelzése a vétel létrejötte között majdnem 2 hét telt el, bőven lett volna ideje ellenőriznie működő terméket árul-e. A telefonbeszélgetésben megmondtam, hogy azonnal visszaviszem és nem akudozom semmiről. Mikor visszavittem a monitort DroneZ^ kissé nehezen került elő annak ellenére, hogy előtte meg volt beszélve, hogy fél óra múlva visszaérek a monitorral. Nem túl jó keddvel adta vissza a vételárat. Kértem tőle, hogy kissé mélyedjen magába mert egyrészt elszúrta a napomat másrészt a Szigetszentmiklós -ra kiruccanás költségeit belszámítottam egy működő monitor mellé nem pedig az ő ostobaságába ennek eredményeként még előkerített néhány száz forintot, és eleget tett bocsánatkérési igényemnek. Azt állította nem tudott a hibáról.

    Szerencsésnek nem mondanám az esetet mert egy koplett napom és még amivel többe volt az utiköltségem mint amit ez a kb. 16 éves gyerkőc gondol ráment a dologra. Minden esetre mindenkinek fehívom a figyelmét, hogy az ŐSTAG megjelőlés semmit sem jelent. Ezúton kérnék egy fekete pontot DroneZ^ -nek a meghiúsult üzletért.

    [ Szerkesztve ]

    https://www.memtest86.com/downloads/memtest86-usb.zip https://downloads.wdc.com/windlg/WinDlg_v1_37.zip

  • 161

    csendes tag

    #15258 - Hozzáfűzném, hogy DroneZ^ a vétel előtt állította, hogy a monitor kifogástalan, a hiba jelzése után pedig arra hivatkozott, hogy ő sosem használta hanem így kapta. Az ellentmondást, hogy ha egyszer sosem használta miért állította, hogy kifogátalan NEM TUDTA MEGVÁLASZOLNI.

    https://www.memtest86.com/downloads/memtest86-usb.zip https://downloads.wdc.com/windlg/WinDlg_v1_37.zip

  • (V) ó k u s

    tag

    Sziasztok!

    Gondoltam leírom az Én kis esetem, hogy esetleg jó példa legyen. Nevet (nicket) nem írok direkt, mert az illetőnek nem akarok problémát! Csupán magát az esetet írom le!
    Így szerintem elég korrekt vagyok!

    Idén eladtam egy iPhone 3GS-t. A készülékről annyit érdemes tudni, hogy eredetileg külföldi, de legális forrásból volt! tehát így nyugodt szívvel adtam el.

    Az illető a hirdetésem feladása után nemsokkal már jelentkezett is. Megadtam neki a telefonszámom, címem, hogyha tényleg érdekli, ki is szeretné próbálni, valamint bármi gondja van, akkor helyben (hogyha lehetőség van rá) megoldjuk!

    Az illető megtekintette, az általam ismertetett hibákat láthatta. Ez természetesen a telefon működését abszolút nem érintette, mivel külső - relatíve minimális - sérülése volt!

    Az adás-vételi szerződés megírása számomra kicsit mókás volt. Mivel korrekt üzletfél vagyok, így odaadtam a papírjaim az illetőnek, hogy nyugodtan töltse ki. A lakcímem lehagyta róla. Ez volt amiért szólnom kellett neki!

    Eltelt a szerződéskötés után durván négy nap. (Lehet több. Passz!)
    Felhív az illető, hogy a telefonnal Ő nem tud WiFi-zni! Majd előadja, hogy a McDonalds parkolójából már nem csatlakozik, meg az utcáról se szedi a jelet!
    Ezen kívül hozzátette, hogy Ő volt szervizbe, és ott neki azt mondták, hogy ez 95%-ban nem javítható, így adjam vissza a pénzt, mert ez így nem jó!

    Erre persze Én megmondtam neki, hogy ez baromira érdekes, mivel nálam a WiFi ment, nem szakadt meg sosem, és még a kaputól is vette a jelet!
    No, erre nagy csönd lett!

    Amit furcsállok:
    1, Itt helybe WiFi-zett, semmi gond nem volt! Eltelt több nap, és addig ez a hiba nem állt elő?

    2, A Google-n olvasgatva az iPhone-ok WiFI része meghibásodhat (mindennemű külső behatás nélkül), amit kicserélnek! Tehát már nem állja meg a helyét, hogy 95%-ban nem javítható!

    3, Amikor a telefonálásunk véget ért, meghirdette a Hardverapró-n, hogy eladja. Ekkor már nem is a gyári hátlap volt rajta!

    4, Az adás-vételi szerződés utolsó soraiban ez áll (szó szerint idézve):
    "Továbbá kijelenti, hogy a mobiltelefon jövőben előforduló hibáiért szavatosságot NEM VÁLLAL."

    Úgy vélelmezem, hogyha már a saját lakásomra hívom az illetőt, a kezébe adom a készüléket, hogy tesztelje, ha épp akarja akkor 4 órán át, mivel ráérek, ezen kívül adás-vételi szerződést is kötök, nem tudnék jobban korrekt lenni!

    Természetesen, hogyha ez a probléma nálam jelentkezik, akkor vagy nem adom el a készüléket, vagy megcsináltatom!
    Persze, ehhez az is hozzátartozik, hogyha valamit hibásan adok el, akkor arra ne XY nap után érkezzen reklamáció, hanem 48 órán belül!

    Amit csak tudok úgy szerzek, hogy az ne legyen senki nevén, ne legyen hozzákötve semmiféle előfizetés! Így bármikor eltudok adni bármit, mert nincs semmilyen tiltásveszély! Sőt, próbagaranciát se kell rá vállalnom, mivel gyártói garanciával adom el!
    Ám, ha épp már lejárt a garancia, akkor szintén csak abban az esetben vállalok próbagaranciát, hogyha az illető korrekt!

    Az adás-vételit ajánlom mindenkinek egy eladás esetén, mert a későbbiek során az abban részletezett dolgokkal lehet magunkat védeni!

    "Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom, úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom."

  • kidpepi

    tag

    Tottika-nak szeretnék kérni egy fekete pontot.
    Nagy nehézségek árán sikerül lebeszélni egy időpontot, mert sokszor belépett, nem válaszolt, többször kellett kérni, mire megadta a számát.
    Én budapesti vagyok, de egy ismerőssel (a vonatjegyébe fizettem) sikerült eljuttatni a gépet Tottikához, Miskolcra. Nem volt ott a megbeszélt helyen, és azóta nem veszi fel a telefont. Nekem is ráment egy csomó időm, hogy ismerősömhöz eljuttassam, ő is cipelte a gépet oda-vissza. Most mehetek megint érte, és lemondtam az egész miatt egy biztos vevőt.

    [ Szerkesztve ]

  • Tottika

    tag

    válasz kidpepi #15261 üzenetére

    Üdv!!Nem állja meg a helyét a dolog...oda is mentem 2 emberhez akinél láttam laptoptáskát nem-e ő hozza laptopot...Nem volt a megbeszélt helyen az illető akit vártam.Sajna telefonom elromlott az nem volt nálam....9ig vártam a főbejáratnál...Gondoltam ha megbeszélünk egy fix helyet ott találkozunk,én nem tudom hol volt az ismerősöd de a főbejáratnál garantáltan nem!!!!

    Jobb ha visszahúzod öcsikém a feketédet,mert én is adhatnék..de tudod mit.. adok is!

    Kidepinek kérnék egy feketét a rosszul lebonyolitott laptopüzletért!!

    [ Szerkesztve ]

    T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★

  • Muszti001

    csendes tag

    válasz Pcm #15262 üzenetére

    Szia!
    Ha iponban olcsó valami, akkor azt miért ne tudja meg más is, ez az oldal nem arról szól, hogy embereket lehúzzunk, hanem arról, hogy eladjunk dolgokat és ne maradjon a nyakunkon. Aki megemlíti és be is linkeli, hogy iponban mennyi az aktuális termék, valószínűleg nem véletlenül teszi, mert a kedves eladó, EZEK SZERINT TE IS drágábban árulsz, mint amennyiért boltban meg lehet kapni. Épp az olyanok miatt, mint te (elnézésedet, ha mégsem) linkelnek be illetők, köztük én is ipon termékeket, ugyanis a bolt olcsó, már régóta megvan és szerintem megbízható is. Úgyhogy ezzel ne példálózz. :P
    Üdv: Bálint

    Hétköznap 9:00-21:00 között hívható is vagyok a 06709446120 számon

  • enginev3.0

    félisten

    Ajánlom a cikkem fekete pontok részét

    [ Szerkesztve ]

    A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

  • kidpepi

    tag

    válasz Tottika #15264 üzenetére

    Nem vagyok az öcsikéd. Én mindig normális hangnemben írtam neked. Olvasd el az üzenetváltásunkat, hogy 8ra beszéltük meg, nem tudom mit keresrél ott fél9kor, amikor azt is megírtam, hogy a 8:28-as vonattal jön vissza az ismerősöm. Valamint egész nqp hívogattalak telefonon, délután sem vetted fel. Te egyszer sem hívtál. Telefon nélkül meg nem tudom, hogy gondoltad, hogy megtaláljátok egymást , még ha időben is mentél volna. Amint lehetőségem lesz, be is copyzom ide a megbeszélt időpontra vonatkozó részt. Neked semmi okod, hogy fekete pontot adj, nem úgy, mint nekem. Valamint olvastad az sms-em, amiben írtam ,hogy feketét adok, mert itt reagáltál, de a telefont azóta sem vetted fel.

  • Tottika

    tag

    Tehát váltottunk az előbb pár mondatot telefonon..Igen egymás után irtál nem kevés levelet és közte volt az időpontváltozás...én csak pillanatokra tudtam a gép elé ülni és kihagytam az olvasását a levednek amiben megváltoztattad a fél9es időpontot.Nem tehetek róla hogy nem volt telefonom,eddig bárkivel találkoztam nem is sokszor vittem,mert ha pl laptopot viszek vagy tápot vagy akármit,akkor direkt megfogom hogy lássa a vásárló,szóval gondoltam majd vagy laptoptáskával jön,vagy szatyorral.No de mindegy mert amikor érkeztem,már amugy is elment...Buktam a benzinköltséget meg 5000-et mert annyival többért adtam volna el holnap..de nem ugrálok..Barátnőmmel Fél9től vártam 9ig ahogy megvolt beszélve,állandóan írogattál privátokat,nem csoda hogy átcsúsztam az időpontváltoztatásodrol...Én is buktam,te is buktál nem tudom minek fújod fel ennyire...
    de még mindig igényt tartok a laptopra bármikor!

    [ Szerkesztve ]

    T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★

  • Zohan

    senior tag

    válasz Zohan #15131 üzenetére

    Megkaptam a hiányzó cuccokat pcguru1 -től.. kérném érvényteleniteni a feketét..

    Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD

  • Muszti001

    csendes tag

    válasz mhmpista #15241 üzenetére

    Azért milyen érdekes, hogy az alaplapodat pont 2011.8.3-án jegelted és a képek is ramokról ebben az időpontban készültek.
    Honnan a fenéből tudjuk, hogy hány olyan tuninggal próbálkoztál ezen a napon, amikről nem töltöttél fel képet és esetleg tönkretehették a ramot :F
    Úgyhogy feleslegesen töltesz fel képeket, azzal nem bizonyítasz semmit sem!!!
    Illetve, a hirdetésben azt írtad, lehet van még rendes gari is a memóriára, ha minden rendben volt a memókkal, mint ahogy az te állítod, miért nem közlöd a sráccal, hogy hol vetted, mert egy ilyen tuning memóriára bárhol 5év garanciát adnak és a gyártó honlapján a memória debütálása 2009.augusztusra van írva, tehát simán vissza lehetne vinni, mond meg az illetőnek a bolt címét és nem kell hepciáskodni egymással. A ramot begarizzák, neked nem kell visszavenni a memókat és szent lesz a béke...
    Üdv: Bálint

    Hétköznap 9:00-21:00 között hívható is vagyok a 06709446120 számon

  • zoltan7611

    csendes tag

    válasz snataniel #15233 üzenetére

    2x? szerintem csak 1x, de akkor is jeleztem (tény, hogy önhibámon kívül valszleg már későn jeleztem, hogy nem tudok menni, de jeleztem), nem kellene felfújnod, és rágalmaznod a másikat....

    további szép napot !

    :)

    --@---

  • biznisz_man

    tag

    "Hát nem gondoltam volna, hogy egyszer nekem is de kell fajulnom, hogy írjak. De sajnos 3 napon keresztül leveleztünk privátban, telefonon is egyeztetünk időpontot, hogy ma 10:00kor találkozunk és nyélbe ütjük az adásvételt. Azért a mai napon, mert neki a futár ma délelőtt hozza a készüléket. Tegnap este is megbeszéltük, hogy ma találkozunk, erre a találkozón ott vagyok, de a másik fél, nem jött el, telefonon nem lehetett elérni, azóta be sem jelentkezett. Én több mint 1 órán keresztül vártam rá. Így egy nagy fekete pontot kérnék Playmatboy nak!!!!, ezért az üzletért ami nem jött össze!!!"

    Mivel én máshonnan érkeztem, ezért engem 1100Ft anyagi kár ért, mert ennyibe került az utazásom!!!!

    "Vigyázzatok vele!!!
    Sajnálom, hogy így alakult, kérésre a levelezésem és a hívó listámat is be tudom mutatni, sőt rögzítve volt a telefonbeszélgetés is."

    [ Szerkesztve ]

  • kidpepi

    tag

    válasz Tottika #15268 üzenetére

    Én nem tehetek róla, hogy átsiklottál az időpontváltozás fölött. Még 25én írtam, tehát elég időben, és reagáltál is utána. Azon is felkaptam a vizet, hogy nem vagy ott, de még jobban azon, hogy nem tudtalak elérni, mert tényleg vagy 20x hívtalak, és te egyszer sem kerestél. Csak annyit szerettem volna, hogy beismerd, hogy te hibáztál, és elfelejtem az egészet. De azt mondom, hogy oké, hiszek neked, hogy legalább nem direkt szivattál, és a figyelmetlenséged miatt, de te is feleslegesen utaztál, stb.
    Azt mondom, hogy felejtsük el az egészet, felőlem törölhetők a hozzászólásaink ebben a topikban, ha neked is oké.

    [ Szerkesztve ]

  • Tottika

    tag

    válasz kidpepi #15273 üzenetére

    én sajnálom,mert tényleg még tegnap is azért jöttem haza bulibol hogy fel birjak ma kelni reggel...és nem szoktam senkit szivatni,pedig már nem 1x vertek át de tudom milyen kitolás a másikkal..Tényleg most ahogy beszéltünk telefonon akkor láttam az időváltozást,én végig a fél9ben voltam:(
    Ha gondolod postán elintézhetjük és benne vagyok,hogy felejtsük el ezt a félreértésekkel teli,balul sült el üzletet :R

    T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★

  • Atika_No1

    csendes tag

    Egy hatalmas Fekete pontot kérnék aerocool12 fórumtársnak ezért az üzletért!
    Tőrtént ugyanis hogy meghírdettem a kártyát 10 000 ft ért!
    Ő egyből jelentkezett a kártyáért hogy vinné utánvéttel és még alkudott is egy ezrest belőle!
    Azt mondtam ám legyen!
    Utánna vettem észre a negatívogat és rá is kérdeztem hogy miért is kapta!?
    Azt mondta messze dolgozott és egy korábbi vásárlásnál nem tudta áttvenni a csomagot, de már nem dolgozik messze ezért ne idegeskegjek!
    Nah most visszajött a csomag nekem 2500 pénzbe kerűlt a vissza csomag!
    Ennyi!
    Nem ajánlom senkinek vagy ha mégis akkor csak előre utalással!
    Üdv!

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Atika_no1

  • donkadavid

    tag

    Egy gigamega fekete pontot kérnék Beach -nek. Vettem tőle egy iPhone 2G-t, tudtam hogy szét van szedve és arról volt szó hogy minden működik csak az antenna nem, gondoltam, kit zavar, van nekem egy, összerakom és kész. Doboz és adatkábel is járt volna a telefonhoz. Mikor kibontottam a csomagot mert utánvéttel adta fel, valami hulladék telefon dobozában volt minden, az eredeti doboz és adatkábel sehol, ráadásul a telefon se működik, az alaplapja kuka és az érintő szalagkábel is el volt szakadva. Az ember a telefont kinyomja, a privátokra nem válaszol pedig folyamatosan van fent. Nem ajánlom senkinek!!!

  • Beach

    csendes tag

    válasz donkadavid #15277 üzenetére

    egy szóval nem mondtam azt hogy az antenna nem müködik !!!Nem kell a szart kavarni!elmondtam a home gomb nem müködik!Elmondtam hogy szét lett kapva,hogy majd szerzek hozzá iylen átvezetőt,de végül nem találtam,és kedvem sem ovlt vele foglalkozni!Nem adtam fel akkor időben a cuccodat!Utánna a dobozt megkértem egy ismerősömet adja fel!fel is lett adva,szerintem még a feladó vény is megvan!!
    Nem vagyok hajlandó tovább ezzel a témával foglalkozni,nem az az életem célja,hogy most akkor mivel nem ért hozzád oda a doboz meg a töltö és én azt fogok keresgélni fel lett adva.Mit kezdenék egy 2g dobozzal meg kábellel??!!Ennyit erről!

    Gumi kopjon ne a lelked:)

  • donkadavid

    tag

    válasz Beach #15278 üzenetére

    akkor küldjél róla papirt, vedd fel a telefont és válaszolj a privátokra!!!

    [ Módosította: Oczu ]

  • Đ10Đ4

    aktív tag

    Még jó hogy, szólok hogy, van egy nem ide való ember közénk, nem is kell vele foglalkozni :F :O :(

    - userxd -
    "pelenkás bajkeverő" konkrétan, fiatal, és össze vissza magyarázik mindent..
    van egy tanúm is rá, akivel már ugyan úgy meg csinálta..

    A hirdetési jogát kellene meg vonni szerintem, ki tiltani nem tudom hogy, értelmes e mert csinál még egy felhasználót.. :/

    Meg akarta venni a telefonomat és még se.. A találka előtt 2 órával szólt hogy, nem jön mert... stb.. Meg van a beszélgetés ha kell valakinek..
    És akivel meg csinálta már ezt annak a nevét is meg tudom adni!

    Đió

    [ Szerkesztve ]

    "Eladók"-kal tárgyalok, az "Árus"-ok kíméljenek, legyenek kedvesek!!! Köszönöm! ### Apró hirdetéseim .: https://bit.ly/2UD7qeW :. ###

  • Beach

    csendes tag

    válasz donkadavid #15279 üzenetére

    1 én elköltöztem a suli és melo miatt,ha otthon járok,megkérem a srácot aki feladta hogy szedje nekem elő!Ha nem vagyok elérhető,vagy külföldön tartozkodom vagy dolgozom illetve alszom!nem véletlenül nyomtalak ki ma is!

    Gumi kopjon ne a lelked:)

  • cyber75

    tag

    Szeretnék kérni egy hatalmas FEKETE pontot [Béla vagyok] Mivel nemrégen vásároltam tőle egy Hifi-t. Amire azt mondta van még 2 év gari. A vásárlás napján, közölte velem otthon felejtette a gari papirt. de postázza. Hát 1 hetet vártam a postára, közben töbszőr hivtam telefonon. De az én számomról nem vette fel. Igy más számról csörgettem ahol közölte velem, hogy a nővére elkeverte a papirt. Majd amikor közöltem vele, hogy ezt nem hagyom annyiban. Akkor azt mondta megkeresi, és postázza.Majd 1 hét múlva megjött a gari papir, amin 2008.08.16-szerepelt. Igy hát nem volt rá 2 év gari, sőt egy nap gari sincs rá. Hivtam, persze újra nem válaszolt, igy másik telefon ujra. Majd beszéltem vele, mondtam neki vagy vissza vásárolja vagy kártalanit. Ő persze igért megint mindent. Azóta nemérem el telefonon, nem baj mivel a családban van hivatalos személy, és igy ezen az uton folytatom tovább. Ja és még dicsekedett hogy kamionos ember hozza a cuccokat neki, azaz azt mondta lopott az áru nála. Még jó hogy rögzitettük a hivást, igy ezt is feltudom használni majd az ügyben. Arra kérem az embereket hogy aki esetleg vásárolt már tőle dolgokat, az legyen szives vegye fel velem a kapcsolatott. Mivel a dolgok nagy része, amiket itt árul az mind lopott.

    Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. De olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

  • enginev3.0

    félisten

    válasz Atika_No1 #15276 üzenetére

    kapott pontot

    ő is kapott

    [ Szerkesztve ]

    A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

  • Speedhs

    őstag

    válasz enginev3.0 #15283 üzenetére

    És az, aki cseszik válaszolni nekem, pedig minden nap fent van több órát itt ph-n, + megkárosított, azt mi a francért nem lehet kitiltani az oldalról ??? Az eszem megáll ! Most aztán jöhet a szöveg, hogy pedig ez a legmegbízhatóbb oldal.. :W [J4N!]

    [ Szerkesztve ]

  • Oczu

    senior tag

    válasz mhmpista #15257 üzenetére

    Ok, akkor hogy van ez a 3 napos visszavásárlási garancia? Nekem az jön le, hogy nem tartottad be, pedig a vevő jelezte, hogy gondja van.

  • enginev3.0

    félisten

    válasz Speedhs #15284 üzenetére

    J4N! felhasználónak 4 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon!

    Én többet nem tehetek

    A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

  • mhmpista

    aktív tag

    válasz Oczu #15285 üzenetére

    Igen addig amig csak kompatibilitási problémái lennének.
    Nem azért van a 3 napos garancia hogy szar alaplapban próbálgassa...
    3x írt hogy a haverja lapjában működik majd a p35 ös lapban is működött majd ezután írta hogy tönkrement a lapja a ramomtól és azóta azt írja hogy minden alaplapban szar...
    Addig jó volt ezután szar lett...
    Majd amikor közöltem vele hogy megpróbálok alaplapot szerezni amiben megtudom próbálni (mert ugye ha tényleg tönkretette a p35ös lapja nemveszem vissza...) de addig ő elkezdett fenyegetni privátban meg szitkozódni.
    Azt csinál amit akar. a 3 nap alatt kiderült hogy működött 3 alaplapban.
    Nem cserélem vissza ezekután téma lezárva.
    Én jó memoriákat adtam neki ha szar lett volna nem használtam volna másfél évig hanem legariztattam volna. semmi baja nem volt. Arra nemjár garancia hogy megsüsse.
    Azthittem lezártuk az ügyet.

  • Speedhs

    őstag

    válasz enginev3.0 #15286 üzenetére

    Ok, értem, remélem aki vele akar üzletelni, az elolvassa majd.

  • kalidor55

    tag

    válasz mhmpista #15287 üzenetére

    héééé jóember!! m ár megint csusztatsz!!! ez hihhetetlen!!! igaz, h beindult a p35-ös lapban a ramod és ment is egy darabig és én azthittem ,h ok is lesz, de, aztán jött a gyászos vég!!, ezt úgy irod, h ment a p35-ben, mintha hetekig tartó állapot lett volna! és alap nem volt szar, ahoyg te állitod!!, mert elötte, ment 2000 fsb rate -vel is a szar kigmax ramjaimmal!!! és igen stabilan éveket! senki nem sütött meg semmit, hacsak a te ramod nem az én alaplapom! mert elárulom neked, h ma reggel vittem a deszkát szervizbe és mott mondták, h memoria vezérlö megzakkant a lapban!! szovel, nemtudom miért hajtogatod, h meglett sütve a ramod??, mikor elejitöl fogva, szarozik!!, az, h elindult pár lapban, nem tartos állapot, volt, csak kezdtem örülni, h talán mégis jó, de csak rövid ideig!! azt meg ne is csodáld, ha felbeszod az agyam , a gerinctelen hozzáálásoddal és elkezdek köpködni!! végülis te nem szenvedtél semmiféle kárt, csak én!!, te könynen mondod, h téma lezárva!! neked a pénz a zsebedben és jokat mosolyogsz rajtam!! csodáxol, h le vagy gyökerezve, vagy bunkózva?? ezekután nemvárhatod, h selyempapírba csomagoljam a mondanivalómat!! ÁTVERTÉL!!!! bárhogy kevered, kavarod!!! több irányból is!! :W :W

    olyan közel még sosem voltam a halálhoz, mint ma!!

  • SimonJanos

    aktív tag

    válasz snake1977 #15253 üzenetére

    Fekete pont nem jár. ;]

    Elég sokakkal üzleteltem már itt és ha "hasonlóan" jártam, nem adtam fekete pontot - az akkor jár, ha valaki valóban inkorrekt, csal, stb.

    Kissé félreérthető írásban, de azt világosan mondtam:
    'Nemrég beszéltünk mobilon, én meg azóta az "apukával". Kell a gép, csak tudjunk odaérni...
    Szóval vedd úgy hogy lefoglaltuk, "leaglábbis elsőként", ha valaki jelentkezik, kérlek jelezd!!!'

    - vagyis az nyer aki előbb odaér: mivel nem én voltam a vevő (de a felelősség természetesen az enyém), nem tudtam 100% garantálni az odaérkezést "időben".

    Ha még nem adtad el de eladnád, jelezd hogy mikor-meddig érsz rá, ezt közlöm a k.fiam é.apjával (eh: haverommal : ) és visszajelzek korrekten.

    A péntekiért (is) elnézést: nem voltam képben se gépnél - azt más is használja és az Opera fülek között ott van a prohardver / h.apró is, így láthattad azt hogy "beléptem".

    stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html

  • C64

    őstag

    hatalmas fekete pont zolika04-nek ezért a meghíúsult üzletért: [link]

    jól ledumáltunk mindent, odaigérte nekem a procit. telón is beszéltünk, erre eltűnik és nem reagál sem az üzikre sem a telóra. miatta eladtam a kisebb 1155-ös prockómat, hogy majd lesz egy nagyobb.... anyagi kár nem ért, csak egy jó nagy bosszúság, mert megbíztam a szavában!

    INKORREKT, MEGBÍZHATATLAN SUHANC. NEM AJÁNLOM AZ ÜZLETELÉST VELE!!!

    Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

  • snake1977

    őstag

    válasz SimonJanos #15290 üzenetére

    Nekem elég lett volna egy telefon hívás vagy sms, úgy vélem ez a korrekt eljárás, nem ragoznám tovább, nálam így működnek a dolgok. :)

    ...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official

  • Attix82

    őstag

    válasz kalidor55 #15244 üzenetére

    Egy memória tuninghoz kevés az, hogy beállítod az FSBt es ennyi.....ha megkérdezhetem miket állítottál a BIOSban? Feszültség értékek illetve a többi frekit is nyugodtan írd le.

    Az, hogy esetleg egyes lapba nem ment, simán előfordulhat kompatibilitási probléma, amit nem az eladó hibája.

  • kalidor55

    tag

    válasz Attix82 #15293 üzenetére

    nem vagyok nagy tunningos és nemis akarok az lenni, de az alap dolgokhoz értek, legalábbis amire nekem van szükségem! a helyzet a következő! én filemzös gépet akarok és van is, tehát nem célszerű túl húzni bármit is, h orditozzanak a ventillátorok, és zavarják a film közbeni 5,1-es hangzást, tehát ebböl kiindulva, igazábol nem tunningnak nevezném az elvárásaimat, csak inkább a gépböl alapon legtöbbet kihozando beállitásoknak! feszeket sem emelek épen ezért sehol!, inkább visszaveszek valamiböl, de feszt nem emelek!!! a beállitásaim! e0 8600-as dual core procim van4 4 gigán megy alapfeszen! 1,875 volt és 500x8-as szorzoval ez eredményezi a 2000-es fsb ratet, a ram 1,8 volt, alapfesz! 2.0-ás arááyn a procimhoz, 1000mhz, 5/5/5/15-ös késleltetéssel, így mennének a ramok és a proci 1.1-ben! és a aida memo benchmarkban is a legjobb eredményeket igy dobja! 10-11 000 körűli írás/olvasási eredmények! nomost, itt jön a bibi! az 1000mhz, a kingmaxaimnak lévén, h nem a legjobb ramok ez már kicsit megrázkodtató, nem annyira stabilak!, a prime 95-öt még birják, de a linixes tesztet nem!, eldobja az agyát a gép... ezért gondoltam, veszek márkásabb, ramot, h áthidaljam a ramjaim, gyengeségét ezért vettem a patriot ramokat, mivel abban bőven maradt volna még tartalék, elvileg, a beharangozott tudását illetöleg, és mennie kellene zökkenömentesen 1000mhz-én!, de nem hogy nem megy, hanem az, h állandoan beinduljon a gépem, és ne kelljen az elem kiszedésekkel és resetekkel szarozni, 780mhz a max amit belehet neki állitani! és ekkoris kékhalálok és ujraindulások tömkelege az üzemszerű! a szervizesek azt mondták, h amikor túlfeszelnek, túlhajtanak egy ramot akkor szokott ilyesmi elöfordulni, h egyre nagyobb feszt kell beállitani a ramnak, h tudja az ugyanazon specifikációkat é és ez megy egy darabig, h emelik a feszt, h mennyen a ram és aztán halál a vége! ezért van az, h alapfeszen csak ilyen kis mhz-én akar indulni a ram! ha beállitanám 5-600 körülire, akkor még az is lehet, talán, h menne stabilan a ram? dehát könyörgöm! én egy 1125mhz-én stabilan működő ramot vettem, elvileg, legalábbis ez volt róluk vetítve! és amiket irtam beállitásokkal azért nem indulhatott be a gépem, mert joval felett van, mint amit már elbír viselni a haldoklo ram!, , de abbol indulta, ki, h amit a kingmax elbír azt ennek is elkéne, sőtt, azt vártam volna, h 1000mhz-en stabilan működjön! aztán rájöttem, ha viszem lefele a ram frekijét az arány csökkentésével a procimhoz képest, akkor akar csak működni a ram! de már nembírok kisebb arány belőni neki, mint ami most van! és mondom! a 780nhz-en sem ok! kékhalák hegyekbe és ujraindulások, terhelésnél! ha nás ramot hazsnálok, akkor jol megy a gép!, most egy mudhkint szereztem bele és az működik is rendesen! proci 4 giga, ram 1000mhz és semmi fagyás, meg kékhalál!! és minden alapfeszen!!! ahogy mondtam az elekin! úgy, hogy itt nem kompatibilitási gond van!, , mert amiben alaplapban alindul a szar ram, abben sem megy sokáig, csak elsöre tűnik úgy! attol, mert beindul a gép, még nembiztos, h terhelhetö, vagy használható!!!

    olyan közel még sosem voltam a halálhoz, mint ma!!

  • Attix82

    őstag

    válasz kalidor55 #15294 üzenetére

    Javaslatom: rakd a CPUt alapra (minden gyári beállítás), Biosba 1066 Mhzes Profilt, vagy manualisan (1066mhz)és a megadott gyári feszt (Dram fesz)...úgy probáld a Prime95 Blend tesztet.

    Ha úgy megy, akkor nem a memóriával van gond, hanem a lap memória vezérlőjének kell több fesz mivel 500 FSB már eléggé megterhelő, főleg ha 2x2 Gbos kittekről van szó.

    [ Szerkesztve ]

  • ZTi

    csendes tag

    válasz kalidor55 #15294 üzenetére

    Szia, bocs, hogy beleugatok, de itt http://en.wikipedia.org/wiki/DDR3_SDRAM
    elég világosan leírja, hogy a ddr3 (és 2) memory clock-ja 266 mhz-en megy, és az alaplapi busz megy 533-on, és ez duplázodik fel a double data rate miatt 1066-ra. Sanszos, hogy szétaprítottad a lapodat, mert nem tudtad mit állítasz. :U

    If you're havin' girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one

  • ZTi

    csendes tag

    kis pontosítás, ez ddr2 adat, itt a 3-as
    DDR3 266⅔ mhz i/o bus clock 1066⅔ Double 2133⅓ peak Mb/s 17066⅔

    If you're havin' girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one

  • kalidor55

    tag

    válasz Attix82 #15295 üzenetére

    dehát emberek!

    nagyon köszönöm, h próbáltok segíteni! :R :R :R de! nekem a szervizbe megmondták, h szar a ram! és ne probálkozzak vele, mert több alaplap fogja bánni!! szoval én nemcsak a kút fejemből szedtem, h szarok a ramok!! namost, ezért az infoért még fizettem is! ráadásul egy teljesen másik szervizben, ahova vittem a lerobbant deszkámat, ott is azt mondták, h biztos valami szar ram volt benne! miután elmeséltem az esetemet... máskülönben pedig 1,8-as alapfeszen is tudnia kellene a ramnak a 800mhz-és bírnia, az cpu-z szerint az spd infoban! sött a szervizes ember szerint, kicsit többet is de ez még 780-ban is csak kékhalál és ujraindulgat!! szoval nem variálok vele!, bedobtam a sutbam nert nincs több alaplapom amit tönkre szeretnék tenni!! a mushkin most teszi a dolgát, amit ettöl vártam volna el! és biztosan ezis jo lett volna, ha nem hibás! de nagyon úgy néz, ki, h a szervizesnek van igaza, h valaki jóltulhúzhatta és kicsit megzakkant és ellet adva nekem! a lényeg az egészben!!, ha ez a ram nincs a gépem közelében, minden nagyon jól működik, annak ellenére, h már rá lett olvasva mhmpista részéről, h szerinte :F mik szarok benne!

    olyan közel még sosem voltam a halálhoz, mint ma!!

  • tamtamtam

    csendes tag

    Hatalmas fekete pont jár Đ10Đ4 -nak ezért a hirdetésért.
    Tegnap az alaplap+ram megvásárlását tisztáztuk le mai átvétellel, ahol azonban ő nem jelent meg, telefonja kikapcsolva, PÜ-re nem válaszol. A terméket időközben mire hazaértem egyben eladta... Anyagi kár az utazás és idő tekintetében ért, valamint hogy az üzlet tisztázásának pár napja alatt kereshettem volna rendes hirdetőt.
    SENKINEK SEM AJÁNLOM, MEGBÍZHATATLAN HIRDETŐ!!

    [ Szerkesztve ]

  • kalidor55

    tag

    válasz Attix82 #15295 üzenetére

    mellesleg, cpu-t teljesen mindegy , h alapba, vagy 4 gigán hagyom! a tünetek ugyanazok!

    olyan közel még sosem voltam a halálhoz, mint ma!!

Aktív témák

Hirdetés