Aktív témák
-
Sandrew
őstag
illes14 -nek mehet egy szép nagy FEKETE pont. Régen találkoztam ennyire megbízhatatlan emberrel. Monitort vettem volna tőle. Telefonon is beszéltünk. Mondta hogy jó lesz holnap és majd hív. Édesanyámat kértem meg, hogyha tud találkozzon majd vele. Természetesen miután átszervezte az egész napját a telefon nem csörgött. illes14 kolléga pedig azóta sem válaszolt.
Ez kb 2hónapja történt. Most jutottam el ide.A következő gondolom az lesz, hogy a kolléga itt feltűnik és le akarja magáról rázni ezt az egészet. Akinek pedig van egy csöppnyi esze az egyből láthatja, hogy ez gyenge próbálkozás a részéről mert a nevével tele van ez a topik gondolom nem véletlen.
Tehát, illes14 -et senkinek nem ajánlom!!! Megbízhatatlan ember aki ígérget össze vissza aztán nem lesz semmi belőle.
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Macbook Air 15 M3 8/256 Ezüst 100% akkumulátor
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/512 SSD/13,5"/FHD+/400nit/onsite garanca
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest