- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
Mercutio_ #8938 üzenetére
Szerintem ha már megállapodtatok, nem tisztességes visszamondani. Ez kb olyan, hogy megrendelsz egy üzlettől valamit, jelzik, hogy mikor szállítják ki, de aztán 1 nappal a szállítás előtt felhívnak, hogy bocs, de valaki megvette többért.
Én is jártam már úgy, hogy lezsíroztam az üzletet valakivel, majd nem sokkal a találkozó előtt hívott, hogy bocs, de valaki többet ígért érte. Én mondtam, hogy ok, nem problémáztam (annak ellenére, hogy nem tartom túlzottan tisztességes eljárásnak), de tisztára az volt a beszélgetés alatt az érzésem, hogy azt várja, hogy rálicitáljak. Hát nem tettem. -
prmcsk
addikt
válasz
Mercutio_ #8938 üzenetére
10kor találkoztunk volna, erre ma du. 5kor jött egy privát, hogy kapott egy jobb ajánlatot, így tárgytalan a dolog.
Akkor veled még "úr" is volt az eladó ! Én már csak az új vevőtől tudtam meg, hogy megvette, helyettem...És, ha 100km-ert autózok habokra ? Estemben, nem az eladón múlott...
Aktív témák
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest