Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11200) J.R.Ewing válasza sasa311 (#11198) üzenetére


J.R.Ewing
tag

Megkérdezted adja-e annyiért amennyiért te vinnéd, nem adta. Itt az alku lezárult

látom nem értetted.
megkérdeztem adja-e 6500-ért, de ő 7000-t mondott. oké, ezzel semmi baj, mondja azt, hogy annyiért nem adja. de ő azt mondta pár üzenetváltás után, hogy oké, alszik rá egyet. ezzel sincs semmi baj. tehát nem azt mondta, hogy bocs, 7000 alatt semmiképpen, akkor inkább itt rohad meg nálam a polcon. ez korrekt lett volna.

aztán másnap nem hívott, ahogy megígérte, hanem este már azzal jött, hogy jujj már jöttek érte árában. oké még ezzel sem lenne gond, eladta árában.

csak aztán kiderült, hogy nem adta el, tehát HAZUDOTT.

még ezt is leszarnám, ha utána tök véletlenül nem találnék rá erre a szánalomra aproneten és expresszen, és amikor felhívom, nem azt mondta volna, hogy MEGVAN, de nem ér rá hétvégén. közben meg a korábban emailben elküldött érdeklődésemre pedig szintén azt válaszolja, hogy MEGVAN, és akár szombaton(azaz hétvégén) is találkozhatunk, tehát a telefonban is HAZUDOTT.

én is elküldtelek volna a búbánatba ha elkezdesz kioktatni róla, hogy miért adjam a saját - akár használt - cuccomat nem annyiért, mint amennyiért gondolom.

mondom nem érted. ha azt mondta volna, hogy húzzak a búsba, mert annyiért nem adja oda, akkor igazad lenne. de ő nem ezt tette, hanem igazat adott nekem, hogy tényleg milyen gyorsan esnek az árak, és tényleg hónapok óta nem tudja eladni, ezért elgondolkodik rajta. megsúgom, elvittem volna 7000ért is, ha másnap azzal hív fel, hogy csak annyiba megy.de nem így történt...

nehogy már az legyen a baj, hogy az ember alkudni próbál egy használt cuccra, és az, aki hazudozik és átbassza a másikat, az meg OK...

de a csúcs, a mai emailje a srácnak.

Nah akkor most olvasd el amit írtál és nézd meg ki a szar alak mert ez amit leírtál szerintem azon felül,hogy szánalmas másrészen beteges is de sebaj, légy boldog az új routerredel, de remélem soha senkiben nemfogsz tudni megbizni és keserű egy szar életed lesz. Ja és még erősebben olvasd át, hogy ki a kamusabb. Nem baj én még ha nem is tudom eladni amit kétlek, de ha mégis és csak 6ezerér én akkoris nyugottan élek mert van kiben biznom és nem ilyen szar alak vagyok mint te. Gondolom azt nem kell említenemha továbbiakban felhívsz és köthető a nevedhez a szám vagy bizonyítható,hogy te hivogatsz a rendőrségi feljelentés megérhet, zaklatás miatt stb ha jól tudom a PH kiad minden szükséges adatot ehhez is. Na és akkor most még egyszer olvasd át amit írtál és nézd meg ki a szar alak.Ja és ne is gondolkodj el azon,hogy talán azért nem ér rá az ember mert van programja, de ha valaki olyan helye ír ami útba esik nem gond, de tudod mit nem fogok egy ilyen szar alaknak magyarázkodni.

normális az ilyen? miért hivogatnám? zaklatás? rendőrség? mi van ezzel? szar, amikor az ember ennyire becinkelődik, és nem tudja elviselni, hanem elkezd vagdalkozni és fenyegetőzni...
ahelyett, hogy bocsánatot kérne, hogy hazudozott...

amúgy miért hívnám fel? ez teljesen hülye... 1x hívtam, akkor is hazudott...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.