Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10961) Yg0R


Yg0R
csendes tag

üdv.
A mai nap esett meg velem, hogy amit megbeszéltem sany987-tel azt nem tartotta.
Miszerint megegyeztünk egy Mo-Ra 2ben 20kért.
Mondtam neki h felhívom a mai nap. Felhívom, és mondom h tudunk akkor ma talizni, ha neki megfelel, és megveszem a cuccot.
Erre minden ok.
Megyek felé, felhívom azért h hol is pontosa, erre ő, h jelentkezett egy másik vevő 5perce lebeszélte vele és eladja inkább neki, mert én 30percre vagyok, a másik srác meg 5percre, és 20k helyett 25kért.
Én meg hiába utazgattam drága bkv-nkkal.
Üdv

(#10962) desti válasza Lajkó (#10931) üzenetére


desti
csendes tag

Lajkó kommentárjára :Sziasztok, vártam már az írásod, igen így voltak a dolgok de engem a kedves személy nemtájékoztatott erről hogy ez neki mekkora bér vagy pénz kiesés lenne, se semmiről igazából csak annyi hogy valamit intézet e hét szombatra és ha már itt jár elmegy a gyermekéhez. Viszont nekem csütörtökön jött egy másik ajánlat egy barátomtól és így vele kötöttem üzletet, és egyből szóltam a kollégának hogy mi történt. (csütörtökön). Szóval több nappal az üzlet előtt és tudót volna "intézkedni" esetleg nekem arról információt adni hogy ez neki mennyire súlyos mert akkor én is figyelembe vettem volna és természetesen nem történik ez a probléma, és nem utólag kapom meg az információt. Én ennyit szeretem volna köszönöm.(Hozzá teszem ha vele kötöttem volna üzletet én is buktam volna jó pár ezer forintot.)

[ Szerkesztve ]

{webdesigner}

(#10963) Tothgera30


Tothgera30
Ármester

A hét elején lebeszéltünk egy cserét, miszerint kovacs1krisz kollégával cserélünk egy Xigmatek HDT-S1283 processzorhűtőt, egy PQI U 820i mp4-re. Mivel ő 30km-re lakik tőllem, ezért megbeszéltük hogy Hétfőn találkozunk nállam, de a megadott időpontban nem jött és nem is telefonált. Hétfőn estére tudtam vele beszélni msn-en, és ne tudott telefonszámot adni, mert elvileg elromlott a telefonja. Kedden írtam neki, hogy reggel találkozzunk, de ő nem jött el, csak válaszolt az üzenetemre! Később kerestem msn-en, és megkérdeztem tőlle hogy miért nem volt ott a csere helyszínén már 2. alkalommal. Ere ő felháborodott, és írta hogy családi gondja vannak, ezért most ven fontosabb dolga is a cserénél. Azóta eltünt, és beszélni sem tudtam vele.

[ Szerkesztve ]

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#10964) Oczu válasza Horysz (#10946) üzenetére


Oczu
senior tag

szentesi biztos nem, pécsi a sz..láda.

(#10965) Dodder


Dodder
tag

Hát elég sok találatot kidobott a Nagy Tamás Névre. Elég sok nick-el van be reggelve.És a legtöbb ki is van tiltva.
[link]

Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.

(#10966) #92415744


#92415744
törölt tag

colos890721 nevű versenyző kollegával nem tudom mit kezdjek, igazság szerint egy fekete bumedlivel jutalmaznám, hogy kissé összetévesztette ezt az oldalt a vaterával, megbeszéltem vele, hogy érdekelne a videokártyája, itthon már meg is beszéltem mindenkivel, hogy leutazok érte piripócsfalvára, erre ír vissza, hogy bocsi, sokan jelentkeznek a kártyára, ezért licitálásra bocsájtja a dolgot, és aki a legtöbbet ajánlja érte, az viszi...erre én elkezdtem háborogni, mire fel közölte velem, hogy nem csak én vagyok itt a prohardveren, értsem meg, nem ő határozza meg, hogy ki veszi meg, hanem az ittlévők pénztárcája...hát ez eléggé undorító hozzáállás, én eddig itt mindenkitől azt láttam, hogy aki először jelentkezik érte, az viszi...ha meg vaterázni akar, akkor meg úgy hírdesse a vackát, hogy licitre bocsájtja, vagy mi, nem menet közben gondolja meg magát. :W

[ Szerkesztve ]

(#10967) Zefír


Zefír
őstag

Sziasztok!
Zundapp kolléga nem a legmegbízhatóbb elmberek közé tartozik, tehát szerintem vele semmit ne üzleteljetek.
Egy ram cserében egyeztünkmeg én elküldtem a ramokat+2000FT-ot+ egy neon
De ő nem postázta az OCZ kittet.
1hétig jópofizott velem MSN-en hogy feladja meg midnen aztánmár állítólag rosszakvoltak az álltalam feladott ramok és a neoncső is.
Azóta se kapom a ramokat.
Szóval zundapp kollégát a legjobblenne letöröltetni PH-ról. :(((

(#10968) ladyviper


ladyviper
csendes tag

Helló!

Nem PH-s, de még ide is elérhet. Egy másik gyors :DD hirdetési portálon:
Valaki egy Fujitsu Lifebook C1110D erősen lehasznált laptopokat hirdet olcsó áron 1 év garanciával. Állítólag számlával meg minden papírral mert hivatalos bolt, és közben egy belvárosi lepukkant üres lakásban vannak a cuccok, se weblap, se engedélyek. Ilyen csak a mesében van, jó vigyázni az ilyenekkel.

[ Szerkesztve ]

(#10969) 7Heads Drago


7Heads Drago
veterán

^Bundi^ -nak kérek egy fekete pontot, mert még január végén elküldtem neki gariba egy Gainward 7900GT-t és azóta egy Hsz-re sem méltatott.
Igazából azt sem tudom hogy mi van a kártyával. Többször probáltam már telefonon is elérni, de mindig kitérő választ kaptam. Nem javaslom senkinek se vele az üzletet, mert nem állja a szavát.

Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.

(#10970) Tottika


Tottika
tag

Üdv!Csatlakoznék a fent felszólalóhoz hip-hop91 felhasználó egy inkorrekt,gerinctelen alak.sosem adtam még feketét,viszont árult egy töltő nélküli notit,vettem hozzá 5000ért egy töltőt,hogy mikorra ideér ki tudjam próbálni és ha jó tudjam utalni neki a pénzt.Múlthét csütörtökön igérte,hogy feladja....Erre ma ír egy üzenetet msn-en,hogy

,,hello, bocs de nemtudom elküldeni a laptopot, mert időközben lett hozzá töltő, és alaplap hibás a gép zárlatot kapott a töltője (régi) alaplaphoz is hozzáért ,,

Szánalmas....jó lenne utánanézni,mert nemcsak nekem van bajom vele!Köszi :R

[ Szerkesztve ]

T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★

(#10971) ladyviper


ladyviper
csendes tag

Sziasztok!
[Karee11] tagunk nagyon csúnyán átveri az embereket! 3 hónapos új [gépként] árulja a 3-4 éves laptopjait. "Persze ha új" állítása szerint a gép papírjai nincsenek meg, vajon miért is? Több darab van neki belőle, és legalább 3-4 éves gépek, és gyanúm hogy lopottak is.
A vele váltott privát emailek a bizonyítékok ;)

[ Szerkesztve ]

(#10972) Peter Kiss


Peter Kiss
senior tag
LOGOUT blog

Engem dulkai vágott át egy hibás videokártyával. 2D-ben működik, 3D-ben hibázik, Windows 7 kékhalálozik tőle. 3 napja nem válaszol a privátjaimra, így jobbnak láttam, ha beírom ide.
Nyilván nem kellett volna előre utalnom (bár talán nem is a pénz zavar, nem nagy összegről van szó), hanem maga az átverés.
Remélem, hogy egyszer csontvelőre lesz szüksége, és én leszek az egyetlen donor.

Dulkai József
Rétság

Vigyázzatok vele!

(#10973) zundapp


zundapp
tag

köszönöm kedves Zefír a kedves hozzászólást, és a használhatatlan ramokat, illetve a használhatatlan fénycsövet, amit elakartál velem cserélni a ramjaimra.... amikor mondtam hogy nem okék a ramoka akkor annyit mondtál hogy biztos nálam valami a rossz, és hogy az én ramjaimat már nem tudod vissza adni... még jó hogy nem küldtem el az enyémeimet.....

kéretik picit vigyázni a kollégával, nekem majdnem sikerült egy rossz üzlet.
mielőtt még jönne egy csúnya beszólás, igen tudom az ő használhatatlan dolgait még nem postáztam vissza.

http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=zundapp&submit

(#10974) zundapp


zundapp
tag

ezek után már csak a személyes átvétel csere fizetés stb jöhet szóba, a sok sok kis mo**ok miatt itt a PH-n a ramokat meg a winget és a neont a mai napon postázom, mivel eddig mással voltam elfoglalva... miután rosszak voltak már nem is izgattam rajta magam. memtest86 alatt tiszta piros oldal az első másodperctől, ki gondolja azt hogy azok a ramok jók?.....

http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=zundapp&submit

(#10975) tthomasso


tthomasso
tag

geftaR-nak kérnék egy hatalmas feketepontot: 2009.08.11-én telefonon lebeszéltünk egy Samsung 920 monitort, hogy megveszem 17e-ért, szombaton megyek érte. 08.12-én telefonon közölte, hogy másnak adja inkább el 19e-ért. Hová tünt az üzleti tisztesség?

Ha fáj az igazság, akkor ne várd el senkitől, hogy igazat mondjon!

(#10976) Biriboyka


Biriboyka
senior tag

brian619-nek kérnék egy fekete pontot!!!
A történet a következő: ismét X360-at akartam venni, de elég volt csak a gép. brian itt hirdetett is egyet 25k-s árban meg is egyeztünk.
Hülye fejjel előre ( srácot leellenőriztem és minden adata stimmelt így nem hiszem, hogy kamu ) 12,500 Ft-ot utaltam még a múlt héten 08. 03. környékén. Nah azóta semmi a srác hiteget, hogy anyja feladta, ő nem tudta mert hajókázott (???) csak várjam. Eddig tartott a türelmem! Persze email-re, pü-re nem reagál!

Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass

(#10979) Chosen


Chosen
addikt

Nem érdemel feketepontot , de elég trágár a stílusa leporello kollégának. :(

(#10984) ez_meg_emaz


ez_meg_emaz
őstag

Én fekete pontot adnék Guerilla fórumozónak mivel elég szépen megszívtam (majdnem) mert meggondolta magát. Vagyis ha rajta múlik akkor biztos. :(((

Előtörténet:
Feltettem hirdetni az eee900-asom és a boxom hogy a kettő árából majd vegyek a komolyabb notit. A notiért ugy is Pestre kellene mennem így gondoltam ha esetleg pesti lenne a vevő akkor átvehetik ott és majd utána megyek a notiért. A notit csak akkor néztem ki mikor már volt mind2 termékemre vevő. Le persze nem fixáltam semmit, csak Pestre indulásom elötti nap rákérdeztem hogy megvan-e még a noti. Több helyet(notit) is kinéztem ezért ha egyiknél nem is, máshol találtam volna megfelelőt.

Ezt az x360-at tettem fel hirdetni.
Nagyon jó áron volt így jöttek is sorban az érdeklődők. Az első komoly(nak tűnő) érdeklődő volt Guerilla. Le is beszéltünk mindent priviben. És mivel már ugy voltam hogy van rá vevőm, nem nyitok licitet a cuccra csak azért mert sok az érdeklődő. Nem vagyok mohó vigyék inkább kevesebbért de akkor vigyék el. (Pedig jól jött volna a plusz pénz, de elég volt az uj notimhoz az az összeg is amiért meghirdettem). A későbbi érdeklődőknek mondtam hogy már elkelt. (A hirdetést soha nem érvénytelenítem addig amíg nincs nálam a pénz, csak nem up-olom).
Aztán hétfőn fel akartam írni Guerilla teloszámát mert kedden mentem Pestre. Akkor láttam hogy még nem kértem el a teloszámát. (Aznap - hétfőn - pedig még beszéltünk is rola hogy mikor kéne találkozni meg hol). De aznap már nem írt vissza. Én meg éjszakás voltam ugy mentem volna másnap 2 ora alvás után pestre hogy intézzem az egészet. Gondoltam reggelre majd megírja. Erre mikor reggel felkeltem hogy indulok akkor láttam hogy reggel 8kor írt hogy "Neharagudj de ha nem nagy baj elállnék az üzlettől...."
Gondolhatjátok hogy mennyire örültem neki.

Természetesen ha kell megosztom egy modival vagy adminnal a privát beszélgetést, mert ugye ott zajlott minden. :R

Utószó:
Mivel nagyon olcson adtam ezért gyorsan beírtam a számom a hirdetésbe és feltettem még vagy 4 helyre hogy ma átvehető Pesten hívjanak. Aztán 1 orán belül meg volt az első érdeklődő így felmentem Pestre és sikerült elpasszolnom.
Van egy olyan érzésem hogy a kedves kollega vagy 15éves és nemigen volt meg a pénze amikor lebeszélte velem vagy csak szorakozásbol csinálja. Nem tudom melyik de egyik se hangzik biztatóan. Én óvatosságra intek mindenkit. És legalább 3 biztos vevőt szerezzetek egy termékre ha fontos hogy időre elkeljen, mert ha csak 1re bízzátok az egészet akkor nem biztos hogy el is adjátok.

(#10985) ez_meg_emaz válasza ez_meg_emaz (#10984) üzenetére


ez_meg_emaz
őstag

Ja és mielőtt vki azzal jön hogy lehet tényleg közbejött vmi, pont akkor reggel. Igen tényleg van rá esély, kb akkora mint lottót nyerni, de attól még megvan rá. Akkor eléggé peches a srác, de a nagyon kicsi esély miatt nem hiszem hogy így lenne.
Azért is írtam hogy adnék feketét mert ezt ugy sem én döntöm el, nekem mind1 hogy kap-e vagy nem, de amit csinált pofátlanság és az esetemben elég nagy kibaszás is volt. Itt az aproban, üzletelésnél az ilyen viselkedés meg finoman szólva nem korrekt.

(#10986) Niceman


Niceman
csendes tag

mrszallito-val volt szerencsém egy számomra előnytelen üzletet kötni ! Konkrétan eladott nekem egy xar fejhallgatót szemrebbenés nélkül ! Kapja be ! :((

[ Szerkesztve ]

A bölcs férfi nem játszik bakugrást az orrszarvúval.

(#10987) Viperator


Viperator
őstag

Sziasztok!

A múlt hónap elején egy ismerősöm megkért, hogy bővítsem meg a gépét, stb. Kevés volt a memória és ezért bővíteni kell. Másra nem volt pénze (pl. videokártya).

Utánanéztem a Prohardver-aprón, hogy milyen lehetőségek vannak... Tulajdonképpen már vettem néhány alkatrészt a Prohardver-aprón keresztül és mind korrektül mentek, kivéve az utolsó! Mert az csalás volt!

Az alábbi [link] -en megtaláljátok a "lejárt hirdetés"-t. Gondoltam, hogy ha eddig jól ment, akkor ezután is jól fog menni és pont ekkor volt egy kis dolgom Budapesten (vidéki vagyok) és ezért találtam egy megfelelő memóriát (2x1 GB 533 MHz, ahogy a hirdetésen van megadva) a hirdetés alapján, [_Warior_] nevezetű lénnyel váltottunk privát üzenetet szombati napon (július 4-én) és másnap (vasárnap volt, ekkor mentem Budapestre) nem akart kijönni a Keleti pályaudvar elé (egyébként pestszentlőrinci a lény), csak úgy, hogy ha kifizetem a benzin árát (500 Ft), mondtam, állom a benzint. Megtörtént a vásár. Hazavittem és ellenőrzés közben kiderült, hogy nem azt a memóriát kaptam (2x512 MB 533 MHz), amelyiket hirdetett! Szóltam a lénynek, hogy nem a megfelelőt kaptam.... sok telefonhívást adtunk (utolsó telefonbeszélgetés július 19-én volt), utána pedig sokszor kinyomta szándékosan, privát üzenetet is váltottam vele, utolsó üzenete pedig július 14-ei. Gondoltam, hogy fog érdemi választ adni és azóta semmi. Tehát a _Warrior_ nevezetű lény (rendes neve S.D.) egy nagy csaló! Igazából nem állt szándékában rendezni a dolgokat! (pedig lassan másfél hónapja várom a pénzt) Ezért a pénzért meg kell dolgozni!

Vigyázni kell a csalókkal!

(egyébként honnan van neki jó cuccai?)

Üdv!

"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell

(#10988) HEMOND


HEMOND
csendes tag

Már egyszer kértem neki fekete pontot rabban
és még nem látom az eredményét, hogy meg kapta volna. Te hát rabban GF 6600GT kártyát hirdetet meg Eladó Inno 3D 6600GT ddr3 128mb 128bit AGP és én nem azt kaptam amit meg hirdetet. Tehát ismételten kérem a feketepont megadását amit már ebben a hozzászólásomban kértem egy szer (#10821) HEMOND

[ Szerkesztve ]

Ne feledjétek én gyűjtöm a piros pontokat, ha üzleteléseink során ki érdemeltem és adtok azt meg köszönöm. De legyetek szívesek az üzleti topicot is belinkelni mert különben nem íródik jóvá a piros pont.

(#10989) Brown88


Brown88
csendes tag

Üdv!
A napokban esett meg velem, hogy átverés áldozata lettem, a történet a következő: EnoMan kollega hirdetett egy SonyEricsson w910 mobiltLINK, komlpetten, egy hibával, ami abban állt hogy nem világít a billentyűzete a telefonnak. Meg is vettem a telefont, de mint kiderült, az akku halott, nem kapcsolt be vele a teló, szorultak a felső gombok, külső hangszóró is halott a telefonban stb. Tehát elég rendesen alábecsülte, mondhatnám eltitkolta telefonja hibáit, amivel nekem cirka 6ezer ft kárt okozott kapásból. Nem ismerem a teendőket ilyen esetben, de az a minimum hogy jó lesz vele vigyázni ha bizniszre kerülne vele a sor.

(#10990) lancer77 válasza Brown88 (#10989) üzenetére


lancer77
tag

zenész88 ph-tagnak szeretnék egy fekete pontot
Ez volt a hirdetés [link]

Megbeszéltük a találkozót,útközben még érdeklődtem is,mondta hogy még egy fél óra kb.
Aztán már nem vette fel a telefont,és utána ki is kapcsolta azt.
Szemét húzás.
Nem ajánlom.

(#10991) Lawboy


Lawboy
tag

Sziasztok!
Csak 1 kicsit elővigyázatos vagyok és szólok mindenkinek.
http://hardverapro.hu/apro/intel_konfig_9/hsz_1-50.html
Ezt akartam vele daweclark89 el cserélni még régebben.
Jól átvert de ebbe nem megyek bele mert már 1x leírtam.
Felfigyeltem hogy 1 hasonló nevű felhasználó:nofear89 Próbálja eladni/Cserélni ugyan azt a cuccokat.ugyan azon a mail címen ugyan azon az MSN címen remélem nem késtem el és időben szóltam.Ez 1 nagy rakás ........... ember.
Itt
[link]

Az E-mail címét és az MSN címét átírta de én még emlékszek rá.
Szval ha valakinek ilyen cuccai vannak és ilyen szöveggel áll elő hogy csere AMD re akkor szerintem vigyázzatok vele.
[link]

[ Szerkesztve ]

Üdv!

(#10992) batman.


batman.
senior tag

Szigorúan csak a tények a véleményem nélkül:
Robertkilltől vásároltam egy alaplapot péntek délután.
Szombat délelőtt hívtam, de a telefont nem vette fel, nem hívott vissza, ezért Pü-ben jeleztem neki, hogy az alaplap hibás, és visszavinném. Vasárnap este visszaírt, hogy nem tudja visszafizetni a pénzt, mert elköltötte, s mivel a lap garanciális, így őt semmi felelősség nem terheli.
Egyébként a Duna Plázához kelett átverekednem magam a városon, és a garancia is a 13. kerületbe szól. Értesítette, azt akitől ő vette a lapot, majd közölte, „a privieim között tiltólisára teszlek, és a továbbiakban nem tekintlek partnernek semmiképpsem, én nem elmíten meg az ügyet sehol máshol, ami az én részem azt megtettem, további szép napot” .
Senkit nem akarok befolyásolni a véleményemmel, ezek szigorúan a tények, minden sallang, és ferdítés nélkül.

Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.

(#10993) hodostamas válasza batman. (#10992) üzenetére


hodostamas
addikt

Érdekes.
Anno notit cseréltem vele, teljesen korrekt volt, és minden úgy volt ahogy megbeszéltük.
Korrekt embernek tűnt számomra.
:F

(#10994) tothbe


tothbe
addikt

Ixybox4862 részére egy nagy feketepontot vésnék be, mert a megbeszéltek, sőt a megerősitő ismételt telefonban megbeszéltek ellenére sem adta el végül a cuccot. ráadásul jött a tesómnak adom inkább és hasonló szövegekkel, pedig megmondhatta volna, hogy kapott jobb ajánlatot pl. az apróneten.Imitt az ominózus hirdetés

Viszont itt is megköszönném Nesztovidis kollégának a segítségét, hogy végül csak sikerült még jobb üzletet is kötnünk vele, mint a fent emlitett Ádámmal. És végül mégis lett Wii a gyerekeknek. Köszi!

[ Szerkesztve ]

By(e) Tothbe

(#10995) batman. válasza hodostamas (#10993) üzenetére


batman.
senior tag

Nekem is korrektnek tűnt, de rá jöttem, hogy gerinctelen.
Úgy hazudik mint a vízfolyás:
Vetít amit a volt tulaj is alátámaszt.
Természetesen biztos vagyok benne, hogy nem mindenkit csapott be, de az a baj, hogy ő úgy érzi engem sem károsított meg. Pedig forintban kifejezhető kárt okozott nekem.
A kifogásai számomra érhetetlenek, ez a fajta "üzletelés" nálam a csaló kategóriát fedi le.
Ezt is találtam róla.
Szóval neked szerencséd van! ;)

Az alapevek értelmében a privát üzenetekre mutató linkeket kiszedtem. Pompi

[ Módosította: Pompi ]

Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.

(#10996) Xaero88


Xaero88
tag

Privit ne hozz nyilvánosságra légyszi :)

(#10997) batman. válasza Xaero88 (#10996) üzenetére


batman.
senior tag

O.K.
Akit érdkel annak elküldöm a bizonyítékot, így korrekt?
Mert a Robertkill hazugsága egyértelmű, akkor is, ha ezt csak a privát levelezésből tudom bizonyítani.

Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.

(#10998) WASPZotya


WASPZotya
tag

Helló!
Egy fekete pontot kérnék mobillaci [link] kollégának, mert 2 napon át várt rá az ismerősöm a munkahelyen Pesten, hogy elvigye a cuccot, nem tette meg, nem is jelzett hogy nem tud menni. Azután pedig 1 hétig nem volt képes feladni postán, pedig jeleztem neki hogy sürgős [link]
Megbízhatatlan alak....

Zotya

(#10999) Hector01


Hector01
csendes tag

Sziasztok!

A héten történtek kicsit kiakasztottak. Vigyázzatok E-Max kollegával! Nem korrekt és még jót is szórakozik az egészen! Ez a párbeszéd mindent elárul! Kíváncsi vagyok, mi lesz a kimenetele a dolognak....
Köszi hogy elolvastátok!

Szép napot!

(#11000) Henrico válasza Hector01 (#10999) üzenetére


Henrico
tag

Hector.. mi nem látunk bele a Te személyes levelezéseidbe... hiába linkeled be...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.