- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
mentik ami menthető... Ha valóban fennakadások nélkül fog működni a digi, úgy ahogy azt hirdetik, az árak is maradnak hosszútávon alacsonyan, akkor a modultechnika felkötheti a gatyeszt. Az emberek szigorúan a pénztárcájuknak megfelelő szolgáltatót fogják választani, de legalább is a többség, akik valamelyest képben vannak, vagy érdekli őket a dolog. Gondolom 60 éves mamóka lesz@rja, honnan kapja a paprika tv-t, de sok ember szerintem idővel váltani fog.
-
szkury
aktív tag
válasz
Rabbitf_24 #984 üzenetére
Jah és a Modultechnika/Bakonytel is kiadott vmi csatornakiosztási lapot lenyomva az árakat, és hűségnyilatkozatokat bevezetve!
-
szkury
aktív tag
válasz
A honlapjukon már fenn van Ajka szerelés/fejlesztés alatt!
-
Cadal
őstag
Várjuk az írást.
Addig elöljáróban ezt találtam. Nem rossz, nem rossz!
-
Henk
veterán
Na igen, ha egy gyári passzív kap egy ventit úgy már jól teljesít, de aki nem ért semmit hozzá csak hazaviszi a karit, bevágja a gépbe házszellőzés nélkül aztán csodálkozik, hogy lekapcsolgat a járat.
Azért találtam soknak az 1,4V-ot mert a gtx-ek 1,16V körül kapnak 3d-ben, de nyilván más konstrukció a 2.
Az nvidia topikban asszem nincs kép a vga-ról, de holnap reggel jelenik meg róla cikk logout-on. -
Cadal
őstag
Hello Henk!
Melegedésre nincs panaszom, mert az első perctől kezdve ahogy megvettem, egy 8 cm-es GlacialTech venti hűti a bordákat, amit 5V-ról üzemeltetek. Viszonylag lassan forog, így teljesen hangtalan, de annyira elegendő, hogy még terhelés alatt sem engedi felmelegedni a bordákat.
Amúgy meggyőződésem, hogy - bár nem mindig szép megoldás de - egy gyárilag passzív kártyát ha megszellőztetünk egy alacsony fordulatú ventilátorral, akkor igencsak hatékony hűtési megoldást kapunk. Hátulütője a dolognak, hogy így az amúgy is két slot-osra hizlalt kártya még egy helyet elfoglal. De akinek nincs tele a masinája mindenféle kártyákkal, annak ez nem okozhat problémát.
A GamerHUD nevű progival pedig valóban 1,0 - 1,4V-ig lehet feszt adagolni a kártyának, megjegyzem, itt viszont már tényleg kell az erős hűtés. Egy 3Dmark erejéig adtam neki 1,3V-ot, meg is lett az eredménye.
Olvastam az írásaidat, egész jók lettek. Hozzá nem szóltam, mert érdemben nem tudtam volna mit mondani, hülyeséget beszélőkből, meg van elég a fórumon.
Most látom csak, hogy lecserélted a hűtést a karidon?
Na utánanézek, talán itt találok róla egy két screent!
-
Cadal
őstag
Videókari eladó! 9600GT. Vegyétek vigyétek. Gari Makkosékhoz!
-
Henk
veterán
válasz
Hát azért az csúnya lenne ha Karácsonyra még nem lenne bekötve.
Főleg, hogy augusztus közepére ígérték először. Látod az élet apró örömei. -
Henk
veterán
válasz
Rabbitf_24 #982 üzenetére
Doboz már nálunk is fent van egy hete, már lakat is került rá.
Kiváncsi leszek mikor lesz ez használható.
más: nem tudja valaki hol lehet kábelharisnyát kapni? -
PierNight
aktív tag
eladó ipod nano + senheiser cx500 füles
ha valakit érdekel vaterán képekkel +bővebb leirással megtalálja
(aláírásba van)n -
Henk
veterán
válasz
Rabbitf_24 #978 üzenetére
Kiváncsi leszek. Ma beszéltem egy sráccal aki már digit használ, nem Ajkán és azt mondta esténként olyan 2 mb/s-re leesik a sebessége meg előfordul, hogy szakadozik. Remélem ez egyedi eset nála.
-
Henk
veterán
válasz
Rabbitf_24 #976 üzenetére
Nálunk pénteken a lépcsőházba fúrták fel a dobozokat. El is fúrtak valami kábelt és egész délután nem volt tv meg net. Jól megcsinálták a Modultechnikának.
-
Rabbitf_24
addikt
Digi már az Ifjúság úton van
-
Coyot
őstag
és keresek is valami kis vga-t ócsóért bármilyen ajánlat van, jöhet
-
Coyot
őstag
Eladó 3870, hátha kell valakinek
[link]
-
Henk
veterán
Nem használ valaki Scythe S-flex ventit?Mindegy,hogy 800,1200 vagy 1600rpm-es.Egy teszt erejéig kellene ha megoldható lenne.Ha valakinek van és rászánná az időt akkor keressen meg.
Köszi. -
bence78
aktív tag
Van egy 2+2 főre (2 felnőtt, 2 gyerek-diák) szóló belépőjegy a pesti Aquaworld élményfürdőbe, egész napos, időkorlátozás nélkül, október 31-ig lehet felhasználni.
Nem tervezünk elmenni, olcsón megválnánk tőle.
[AQUAWORLD árai]19.700 Ft helyett kevesebb, mint az egyharmadáért odaadnánk
Kérném az érdeklődő fórumtársakat, hogy kizárólag privátban keressenek! Köszönöm
-
bence78
aktív tag
Van egy 2+2 főre (2 felnőtt, 2 gyerek-diák) szóló belépőjegy a pesti Aquaworld élményfürdőbe, egész napos, időkorlátozás nélkül, október 31-ig lehet felhasználni.
Nem tervezünk elmenni, olcsón megválnánk tőle.
[AQUAWORLD árai]19.700 Ft helyett kevesebb, mint az egyharmadáért odaadnánk
Kérném az érdeklődő fórumtársakat, hogy kizárólag privátban keressenek! Köszönöm
-
szkury
aktív tag
válasz
Rabbitf_24 #969 üzenetére
-
Henk
veterán
válasz
Rabbitf_24 #966 üzenetére
Nálunk valamit ástak ma a ház elött.Igaz nem kérdeztem tőlük,hogy mi készül de van egy sejtésem.
-
PierNight
aktív tag
nem tudjátok a csikón mikor építik ki?
(gondolom sose xD)
egyébként van jópár eladó cuccom: Csekkold -
Coyot
őstag
nah megy a rúter:
elsőre annyira nem tűnik jónak, kolihoz képest lassú
-
Henk
veterán
-
Coyot
őstag
stablinak stabil nincs vele baj, de ha szeptemberben indulnak attól még sajna sok idő mire használhatod.
és persze alapvetően csak a nagy lakónegyedeken építenek, ott éri meg nekik, pl itt a bányászon szerintem nem is lesz. győrben is van kb 15 utca ahol működik és egy éve kötik... pedig győr sokkal nagyobb.
-
Cadal
őstag
válasz
Rabbitf_24 #952 üzenetére
Bezony, így már a legalapabb csomagban is 5Mbit (~640Kbyte/s) a letöltési sebesség. Sajnos a feltöltési sebességet nem növelték
De persze örülünk... -
Rabbitf_24
addikt
Modultechnika letöltési sebességet emelt!!!
-
szkury
aktív tag
Keresek sata-s külső hdd keretet!
-
PierNight
aktív tag
Bővült a lista.
Van még 90-100db tiffany,romana meg hasonló romantikus regények vagy mik! egyben elvihetőek vagy akár 10-20darabban isakit érdekel írjon privátot és megbeszéljük!!!
-
Henk
veterán
Úgy néz ki eladósorba került a házam,ha valakit érdekel szóljon bátran.
Meg van pár AC 12025 pwm ventim is eladó. -
PierNight
aktív tag
Rengeteg minden költözés miatt eladó.
-Számítógépem
+ 19" samsung lcd monitor
+ vezeték nélküli egér és bill
A gép háza fekete IBM, a nap folyamán teszek fel róla képet-Távirányítós álló ventillátor az egyik lapátja levan törve, csak újat kéne rá tenni. (idén lett véve)
-kb 400db rózsafüzér
4-5 színből lehet választani. (ezekről is teszek majd fel képet)
-Bicikli is eladó 1-2 éve nem használtam de dupla teleszkópos ilyen erős túra váza van. mélykék színű, marokváltós. A kerekek levannak eresztve, asszem 1-2 küllő is elvan tőrve és átkéne olajozni stb. de én ezzel nem akarok foglalkozni úgysem használom szóval jó olcsón eladó ez is!
Minden cuccra várom a privátokat
Még lesznek dolgok biztosan.
-
PierNight
aktív tag
eladó a pc-m
ha valakit esetleg érdekelne
képeket holnap szívesen küldök.hirdetmény xD
-
Cadal
őstag
Hörcsög? Van hozzá AM3 leszrító keret meg venti??
Nem köszi, most pénteken költözök be a "saját" lakásomba. Egy rágcsáló hiányzik a legkevésbé.de azért köszi.
Tessék belinkelni a jófajta eladó cuccokat ide is. előbb utóbb biztos eladó lesz a GTX-ed is és azért arról szeretnék tudnielőbb vagy utóbb de bótóni fogunk...
-
Cadal
őstag
Ha jól láttam, már kaptál is segítséget polírozás témában, úgyhogy tessék szépen nekiállni!
Máshogy úgysem készül el.
Amúgy mi lett a régi hűtőddel? Xigmatek Achilles-ed volt ha jól sejtem. Az nem eladó esetleg? -
Henk
veterán
Ha valakit érdekel van nálunk egy kb. 4 hónapos fiú aranyhörcsög.Ajándékba adjuk ha valaki szeretne egy ilyet keressen meg bátran.
-
Henk
veterán
Egy kicsit idle melegnek találom a procit,bár nem tudom normális esetben mennyire kéne melegnek lennie.De nem is emiatt akartam,hanem a múltkor levettem és ránéztem a talpára akkor vettem észre,hogy kicsit domború mert a szélein vastagabban maradt a paszta mint a közepén.Ezért gondoltam,hogy megcsináltatom,csak jobb lenne.
-
Cadal
őstag
Igen, így már beugrott, egyszer már rákerestem, hogy mi ez a csiricsáré nevű hűtő, amit a fő procihűtő guru használ
. de továbbra is azt mondom, hogy ne add oda másnak. ha ráveszed magad, biztos hogy meg tudod csinálni Te is. Amúgy nem vagy megelégedve a hűtési teljesítményével, vagy mi a baj? Vagy szénné van húzva az i7?
-
Henk
veterán
Ezt a hűtőt kéne polírozni.Lehet,hogy megtudnám csinálni csak nincs kedvem foglalkozni vele.Meg találkoztam olyannal,hogy egy hűtő félre lett polírozva.Ferdére vagy domborúra és az rosszabb lenne mint elötte.Egy ilyen hűtőt lekukázni pedig nem annyira lenne jó.Inkább csináltatnám olyannal aki már megcsinált párat és nagyon vágja,viszont a környéken nem ismerek ilyet.
Ja és thx. -
Cadal
őstag
Hello Henk!
Sajnos azt nem tudom hogy lenne-e valaki aki polírozna procihűtőt, de sztem Te is megtudnád csinálni otthon. Legalább is amikor én polírozgattam egy két hűtőbordát, nem tűnt nagyon bonyolultnak. Vízpapír kapható bárhol, és onnantól nem túl vészes sztem. Bár ha jól sejtem, nem kicsi az a hűtő amit polírozni kellene, és gondolom ebből adódik a probléma?
Grat az avatárhoz, jó lett!
-
Henk
veterán
Nem tudtok valakit a környéken aki cpu hűtő polírozással foglakozik?Ja és megbízható.
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz
Rabbitf_24 #931 üzenetére
nekem sem feleződött
de 16kb helyett 64 az azért mégis csak 4x növekedés
( igaz türelem kellett hozzá) -
PierNight
aktív tag
Én is győrbe megyek szeptember 1-el
ha valaki tud kiadó szobát kérem szóljon
(nem fősulira mek)
meg lesz pár eladó cuccom amit jövő héten megirok! -
L!NK->Q3
senior tag
ne szivass
felköltöztem én is Győrbe, de Marcal 2be csak elvileg összel jön a digi, grrr
a vidanet az lol(nem is lol, hanem überröhej...), ajkanet is sokkal, se sokkal jobbRabbitf_24: jöhetne már,grr
5-6 évet vártam hogy elfogadható legyen az ajkanet(még 200mbos forgalomkorláttal kezdtem) és most h nem olyan rossz már üti is ki a digi
bőség zavara -
Coyot
őstag
válasz
Rabbitf_24 #927 üzenetére
100mbites kolesz után szar lassú lesz
-
Coyot
őstag
válasz
Rabbitf_24 #924 üzenetére
most megyek albiba, és 50mbites digink lesz, no persze győrben nem ajkán
majd beszámolok milyen
-
Rabbitf_24
addikt
HI
valaki Ajkán vállal konzol flashelést?
Olyanra gondoltam, aki ezzel foglalkozik, nem csak úgy kipróbálgatná...
-
Rabbitf_24
addikt
Jó hírek:
valamelyik ajkai szóba benne volt, hogy decemberre már működni fog a digi rendszere,
habár még egy kapavágást se láttam sehol...
-
L!NK->Q3
senior tag
7300GT OC & 6600 eladó vagy csere nagyobbra
-
csimav
őstag
Sziasztok!
Nem érdekelne valakit egy jó MP4 lejátszó olcsón?
Link: ITT -
helkis
veterán
Keresek - Abit NF7-S v2.0 hibátlan alaplapot!
püben bombázzatok..
-
L!NK->Q3
senior tag
JVC erösítőt vegyetek vagy adjatok cserébe vmi értelmeset
vga, vinyó, hangkártya, 2.1 hangfalszett érdekelne cserébe/beszámításra -
helkis
veterán
hátha kell valakinek 10k-ért egy komplett gép: [link]
-
DAVID0000
aktív tag
Hali.
Motorkerékpár szerelőt keresek Ajkán vagy a környékén. Tud valaki ajánlani? (Olyat aki ért is hozzá és ez is a szakmája...) -
gxyb
aktív tag
válasz
Rabbitf_24 #913 üzenetére
mennyiért keresel és hány db kellene?
-
Rabbitf_24
addikt
óccsó duplarétegű verbatim dvd + dl-t keresek Ajkán, szóljon, akinek van.
thx
-
gxyb
aktív tag
Üdv all!
SD RAM-ot keresek Ajkán, akinek van legyen kedves írjon privit! -
L!NK->Q3
senior tag
Üdv!
Nekem vmi occsóhangkártya kéne pci-os
nincs vkinek elfekvőben Ajkán?
Köszi
-
PierNight
aktív tag
hellosztok! én is ajkai vok
szóval eladó cuccok:
-Ipod touch 2g 8gb (vadi új+ 2tok)
-Samsung e250 (zöld,pannonos,szép állapotú, alaptartozékok+1gb memkari)vennék(vagy cserélnék):
psp slim
valami érintős mobileprivátba írjatok ha vkit érdekel, képet is küldök stb..
-
helkis
veterán
Eladó cuccok:
-Celeron 1700, asus integrált lap, 20gb hdd, DVDR, 256Mb ram, 300w táp + ház - 10k
-Abit BL7 alaplap, P4celeron 2400Mhz/128kb/400Mhz + cooler, 2x256Mb SD133 Ram, Geforce MX440 DDR 128Mb/128bit +tvout passzív, 40Gb maxtor HDD 7200rpm 2Mb nobad, LG 52xCDRW, 100Mbit LAN, 300w P4 táp + ház - 15k
-ugyanez, de Asrock p4i45E-vel, illetve 512Mb DDR400-al - 19k
-DFi LANPARTY UT nF3 250Gb + s754 3000+ sempron + cooler + 512Mb DDR400 + a fenti körítéssel: 23k
illetve van
-DFi Infinity 975X/G 775-ös alaplap - 12k
-P4 640 3200Mhz/2Mb/800-as 775 proci - 8k
-Asus HD3850/512Mb dualslot COH edition VGA - 15k
-Gyári Q6600 rézmagos quad hűtő - zsírúj - 2k -
doc
nagyúr
-
Cadal
őstag
Esetleg aki jófajta AM2-es AMD procit keres jó áron, az nézzen be ide!
Ajkán házhoz viszem!
-
Timyyy
őstag
Varázslatos, élményekben gazdag éjszakában lesz része azoknak, akik június 27-én, szombat este ellátogatnak a Veszprémi Állatkertbe.
A látványetetésekkel és meglepetésekkel tarkított, idegenvezetéssel egybekötött állatkerti séta 21 órakor indul az Állatkert felső pénztárától. A hüllőkkel való ismerkedés, a nagymacskák reflektorfényes vacsorájának és a Csimpánzvilág lakóinak megtekintése után a hangulatos Erdei Motel területén tűzgyújtás, játékok és szalonnasütés várja a Szent Iván éjre látogatókat.
A rendhagyó esti programra a felnőtt belépő: 650 Ft, a gyermek és nyugdíjas belépő 340 Ft.
Parkolás az Állatkert felső bejáratánál, a Gulya dombon lehetséges.
Zseblámpát mindenki hozzon magával! -
doc
nagyúr
esetleg valakinek elado 2-3MP koruli digitalis fenykepezogep?
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Rabbitf_24 #902 üzenetére
nem baj, ha nem eredeti...
-
Rabbitf_24
addikt
hallo
vkinek xbox 360 game, amit megunt és már nem kell neki, és odaadná nekem?
-
helkis
veterán
ez kimaradt:
Eladó APC Back RS 1000VA UPS még bírja az aksi rendesen - iá:45k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 13 Midnight - 128GB - 96% Akksi
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Eladó steam kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Series 10 42mm.2024.11.30-ISTYLE vásárlás, 2-év garival, hibátlan.
- 750w XFX Silver Black Edition Tápegység
- Apple Iphone 7, Black, 32 GB, Új (0 Perces), Kuriózum!
- ASUS ROG Herculx grafikuskártya-tartó
- ASROCK H310CM-DVS + i3 9100F +Jhonsbo CR-1200E + Kingston 480 Gb + 1060 3 Gb + 16 Gb RamBeszámitok!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest