Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
oldmanoka
tag
Én ma kötöttem szerződést PR el. Elvileg 24. én bekötik a netem szóval nem várom meg a
nagy T eljövetelét .Akik a fiam 20 órás totál hibás telefon készülékét elküldik bevizsgálni hogy rossz e gratulálok nekik !!! majd beszámolok mik a tapasztalataim a nettel kapcsolatban.elvileg 80/25 megabit lesz 4500 Ft ért
-
Ra3
őstag
válasz
vottokar #1597 üzenetére
Igazából nekem most 1990-es netem van (2.5/0,5), néztem hogy a t-home-on a legolcsóbb net 2800, és 1 gb a korlát, de ilyet nem akarok, szóval 3850ft a következő, az korlátlan viszont a garantált sebesség kábelnet esetén (gondolom nekünk ilyen lesz) 0,5/0,192.
Ha viszont nem a kábelnet néven futó dolgot kapjuk (hanem az optinetet) akkor a 2000-es csomagtól eltekintve kb egy szinten lesz a mostani modulos csomagokkal árban és sebességben is, sőt bizonyos esetekben még jobban is járhatunk... -
vottokar
senior tag
Levelet mi is kaptunk pénteken, de valahogy én sem hiszek benne, hogy minden menne tovább a szokásos módon. Főleg úgy, hogy a T-home oldalán meg teljesen mást írnak.
Akkor úgy néz ki, hogy megvárom a hűségidő leteltét (február vége) és akkor döntünk az akkori lehetőségek szerint. -
soadtg
csendes tag
Üdv mindenki!ps3 jàtékokat cserélgetnék,írj privàtot!
-
vottokar
senior tag
Valaki tud valami konkrétot a jövendőbeli T-comos árakról. A honlapot nézve durva emelésre számíthatunk.
Gondolom a konkurencia is hasonlóképp fog reagálni az árakkal jó magyar szokás szerint...
-
jfvers
csendes tag
Sziasztok!
Van egy eladó videokarim:[link]
-
gxyb
aktív tag
Szevasztok!
Olcsó komplett gépet vegyetek!
Az ár irányár! -
Cadal
őstag
Sziasztok!
A PR-os nettel rendelkezőknek nem volt problémájuk az adatátviteli sebességekkel ma este (2011.01.01)? Nekem iszonyat le volt lassulva.
Ennyi volt csak meg a 30/20-ból.
Remélem, majd amikor a számlát küldik, akkor azt is megkurtítják ennyivel.
-
gxyb
aktív tag
Szevasztok!
Ha van valakinek egy felesleges PATA/IDE DVD-ROM-ja legyen kedves keressen meg!
Márka, típus, szín mindegy!Köszönettel!
-
ladnai
csendes tag
[link]
Eladó X-Box 360 -
b-max
senior tag
Eladó :
Benq V2210 LED - 32e Ft új állapotban, dobozával ajkán van .
érdeklődni privibe. -
gxyb
aktív tag
Szevasztok!
Nincs valakinek eladó Videoton erősítője?
Elsősorban Ajkán és környékén érdekelne! -
Ra3
őstag
válasz
Geoakebono #1576 üzenetére
ez kb két hónappal a multik jönnek-mennek de mi maradunk-féle modul duma után volt, amit azért kezdtek nyomatni mert a digis üzletkötők tudni vélték hogy a modult is felvásárolták...
-
Ra3
őstag
válasz
Geoakebono #1573 üzenetére
Ezt már kibeszéltük itt kb fél éve, viszont most elindult a gépezet, elkezdték a trükközést a tv csatornákkal. Egy éve csináltak egy olyan 2200-as tv csomagot ami versenyképes volt a digivel, most hogy már nincs igazán ellenfél, szépen kiszedték belőle azokat a csatornákat amik valószínüleg a legnépszerűbbek voltak, és beraktak helyette pár ismertlen sz@rt. (Disney, Viasat explorer, Cool, Discovery, Travel channel, Spice kikerült, Reflektor, Éden, Muzsika (lol?), Ozone network, Eurosport bekerült). Már alig várom hogy beinduljon ugyanez a nettel is, és felhozzák az árakat az egységes T-s szintre, ez a 2000-es csomag mégiscsak tűrhetetlen...
Természetesen a korrekt tájékoztatás jegyében a honlapon a júliusi állapotok vannak. -
hawk84
csendes tag
http://index.hu/kultur/media/2010/12/06/a_digisport_trukkel_jutna_el_a_tevenezokhoz/
-
Geoakebono
csendes tag
A Magyar Telekom megvette az ajkai Modultechnika Kft-t
http://vponline.hu/veszprem-megye/2010/07/07/ajkan-magyar-telekom.html -
Coyot
őstag
Vegyetek ramot:
[link] -
oldmanoka
tag
UDV mindenkinek
Minap a házunkban járt egy Pr és szerelő megkérdeztem mit tud a szolgáltatásról .
Elvileg nálunk lesz 3 hét múlva szolgáltatás de januárban 1000 % ra mondta csomagokat
meg úgy latom tallóztatok Ha ezek valós csomagok és díjak akkor azonnal lepek és írok ide tapasztalatokat stb.....(router lecserélve gigabites re szóval azzal nem lehet gond -
codec
senior tag
Ajkán a Pr irodában vannak ezek a szórólapok:
Annyit modtak, hogy az új előfizetők ezen a szórólapon lévők szerint kapnak szolgáltatást.
Hogy ehhez képest mi, és hogyan változik az hamarosan kiderül.
Természetesen én is a gyorsabb netnek örülnék, de szerintem nem kell majd meglepődni ha mégis ezekre az értékekre fognak átállni.(A garantált sebesség mintha nagyobb lenne mint amit a digi igért anno..) -
forrest85
senior tag
Testvér Neked legyen igazad! Csak nekem azt írták levélben, hogy 1 év hűségidő aláírása mellett van 2500Hufos NET.
"ikt: 90/2010
Tisztelt Cím!
Abban az esetben, ha hűségnyilatkozat nélkül kéri a bekötést, akkor bekötéskor a teljes belépési díjat számlázzuk ki,
ami jelenleg az ÁSZF alapján 30.000.-Ft.Üdvözlettel:
PR-TELECOM ZRT.
Ajka Ügyfélszolgálat " -
Cadal
őstag
Isten ments, hogy vitatkozzam veled,de amit forrest85 bemásolt a topikba az szerintem egy hivatalos ajánlattétel az ajkai PR irodától. Szóval (igaz én nem voltam személyesen az irodájukban érdeklődni) de nem tartom kizártnak, hogy van valóságalapja annak amit ott leírtak neki. Amit te linkeltél pedig szerintem nem az ajkai hálózatra szabott valami.
A másik dolog pedig, előttem is írták már hogy vannak olyan előfizetők is akik határozatlan időre kötöttek szerződést akárcsak én (azok, akik nem vették igénybe az akciós lehetőséget). Nekünk vajon mikortól fog az általad jósolt lassulás bekövetkezni?
Szóval azért van pár hézag ebben az egész dologban. Lehet be kellene mennem az irodájukba érdeklődni...
-
-
gxyb
aktív tag
Nem volt valakinek gondja a PR-es nettel tegnap délután?
Én nem tudtam használni, nem csatlakozott be, 691-es hibát írt...
Mára ígérték a szerelőt a 1231-en. -
forrest85
senior tag
Tisztelt******
Társaságunkhoz érkezett levelére hivatkozva tájékoztatom, hogy a Pr-Telecomnál is van lehetőség a Startnet /20/10Mbps/ internet szolgáltatás igénybevételére.
Belépési díj: egyszeri 2.500.-Ft.
Startnet havi előfizetési díja: 2.500.-Ft, ezek az árak 1 hűségnyilatkozat nyilatkozat aláírása mellett értendőek.Kérjük, amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne kapni szolgáltatásainkról, úgy keresse fel ajkai Ügyfálszolgálati Irodánkat az Ajka, Rákóczi F. u. 2-4. szám alatt.
Nyitvatartás: Hétfő, Péntek: 08.00-12.00, Szerda: 12.00-17.00, Csütörtök:12.00-18.00.Üdvözlettel:
PR-TELECOM ZRT.
Ajka ÜgyfélszolgálatNekem a hűség böki a csőröm. Nem tudom meddig vagyok Ajkán.
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Olcsó használt GTX 460 Gigabyte OC 1GB ,2db van.38 K /db az ára .kicsi alku belefér .PÜ-t írjatok
-
Henk
veterán
válasz
forrest85 #1551 üzenetére
Béke utca, lámpáknál. Diginél 2 év hűségnyilatkozat és így 1 évig 3k a tv-net-tel, 2. évben meg rendes áron. Aztán a PR-nél átkötöttük de a szerződés ugyanakkor jár le mint erdetileg, nem lett újra 2 év mikor átkötöttük. Ezért is gondolom, hogy ők le akarnak tenni erről a csomagról minél előbb mert ez nagyon nem érheti meg.
-
Henk
veterán
válasz
forrest85 #1548 üzenetére
Nekem 80-as netem van 4500-ért, illetve most még 3000-ért és ebben benne van a tv meg a teflon is de ennek 2 év előfizetés volt az ára.
gxyb: ha maradna ilyen áron ez a szolgáltatás a netet én is megtartanám a többit lemondanám ha lejár az előfizetés de kétlem, hogy ez így lenne. Lcd tv-n olyan jó, hogy tv-t már nem is nézek.
-
gxyb
aktív tag
Engem nem zavar, hogy mennyire járnak rosszul.
Amíg nem lesz jóval drágább a net maradok náluk, utána meg keresek más szolgáltatót, bár az Invitelhez nem szívesen mennék vissza.
A telefon kicsit böki a csőröm, Digi-nél 700 Ft körüli volt a telefonszámlám, PR-nél már kb. duplája, legszívesebben megszabadulnék tőle, de a kedves anyukám ragaszkodik a vonalas telóhoz
A TV tényleg hangyaháború pedig CRT TV-m van, LCD-n jóval rosszabb lehet, plazmával talán annyira nem.
Gondolkodtam már a Mindig TV-n csak kicsit kevéske az a 7 ingyenes csatorna és nem vagyok benne biztos, hogy panelban szobaantennával összejönne... -
Henk
veterán
Ez érdekes mert a PR biztos nem akarja megtartani ezeket a csomagokat, iszonyat bukó lehet nekik. A telefonnál már megváltoztatták a percdíjakat, nincs ingyen beszélgetés. A tv-t is csont elb.szták olyan hangyás a kép, hogy már nézhetetlen lassan. De lehet náluk váltani hd adásra persze sokkal drágábban. Csodálkoznék ha a netet meghagynák főleg, hogy milyen csomagjaik vannak a honlapon.
-
hawk84
csendes tag
A Modultechnika az még marad egy darabig.
-
hawk84
csendes tag
Hát akkor nem nagyon olvastál utána.
Elcserélte az ajkai rendszerét egy hasonló méretűre, ugyanis a PRnek sok kisseb rendszere va a környéken, annyira azért nem nagy cég. -
forrest85
senior tag
Tényleg megvette, utánna olvastam. Hát ez elszomorító nem lesz jó net.
-
forrest85
senior tag
Üdv.!
Nem tudjátok a Kohász utcában betelepült már a DIGI? Hol tudok rá előfizetni? Van Ajkán irodájuk?
Köszönöm! -
gxyb
aktív tag
Szevasztok!
Olcsó monitort vegyetek! -
tgery
csendes tag
Üdv mindenkinek!
LGA775 foglalatú gépembe keresek proci hűtőt jó áron. Aki tud valami jó hűtőt írjon privit! -
gxyb
aktív tag
Szevasztok!
Lenne egy feleslegessé vált Linksys WRT54G v7 routerem, 4000Ft-ért odadnám!
Akit érdekel írjon privit! -
ChuckyOsb
aktív tag
Olcsó fény orgona szilveszteri buliba!
Itt és hozzá egy retro paróka! az pedig itt Legyél a buli fénypontja.
-
Coyot
őstag
válasz
Rabbitf_24 #1518 üzenetére
Hát pedig mocorogni kell
-
Coyot
őstag
válasz
Rabbitf_24 #1516 üzenetére
Nekem az nem éri meg az árát, ami kell megvan a oázisba is
Tudom te odajársz, milyen a hely?
-
DAVID0000
aktív tag
válasz
Rabbitf_24 #1510 üzenetére
mod: elnéztem, bocs a (#1513)-ra akartam írni.
Pár éve én is jártam oda. -
Coyot
őstag
válasz
Rabbitf_24 #1513 üzenetére
persze, talán van másik terem ajkán?
-
doc
nagyúr
válasz
en a havat varom, hogy vegre mehessek snowboardozni. de az meg arrebb van, attol tartok
-
Coyot
őstag
válasz
Hát hogyne
-
Rabbitf_24
addikt
Valaki jár itt közülünk heti rendszerességgel edzeni valahova?
-
Ra3
őstag
eladó lenne egy ilyen:
[link]
2 éves noti, gari most járt le róla augusztusban, 2 giga ram van benne a gyári egy helyett, teljesen megkímélt, asztalon használt állapotban.
akit érdekel annak küldök képeket.
70k -
L!NK->Q3
senior tag
Helló Mindenki!
Akit érdekel magyar bankjegy gyűjtemények eladók!
Darabra is tudok adni jópár fajtából.
Hardver csere is érdekelhet (VGA, vinyó)
Forgalomból kivont Kossuth forintok(1848-49), pengők(1926-1946), koronák forintok(1949-1996).
Azóta már bővültek a gyűjtemények, kérésre listát tudok küldeni!
-
vottokar
senior tag
Sziasztok!
Keresnék egy olcsóbb, nem szénné húzott Core2-es procit. ASUS P5L 1394-be kellene (i945) ezért, ha minden igaz, csak 65nm-es lenne jó. -
gxyb
aktív tag
Szevasztok!
Lenne egy eladó Linksys WRT54G routerem!
Akit érdekel írjon privit! -
D.Orion
veterán
Keresem az alábbi gépalkatrészeket:
Alaplap:
785G vagy 880G-s lap két favorizált típus: ASROCK M3A785GMH/128M - ASROCK 880GM-LECPU:
AMD Athlon II X2 240-255 + hűtés, akár BOX is lehet.RAM:
1x2GB/1333MHz DDR3Winyó:
500GB/7200rpm/16MB Leginkább WD vagy Samsung érdekelne.ODD:
Valami DVD+/-RW és DL(írás olvasás)Ház:
A lényeg, hogy az eleje legyen rendben, mert asztalban lesz így oldala egyébként se látszik. Rendes légáramlatot lehessen benne kialakítani.Táp:
Minőségi márkás 300W-400W -os, minimum 80Plus-os.Monitor:
17-19"-os vékonyka monitor. Jó lesz a TN paneles, nem kell IPS-es. Olcsó legyen, de egy normál igényt ki tudjon elégíteni.Értelem szerűen minden alkatrész hiba és sérülés mentes legyen(kivéve házikó). Dobozok és egyéb használhatatlan dolgok nem kellenek feltétlen(szóval lehet OEM termék). Garancia nem feltétel, de egy alapos teszten át kell mennie.
-
Coyot
őstag
Valakinek egy ilyen?
[link]
-
Rabbitf_24
addikt
Xbox 360 játékok eladók: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- SzoftverPremium.hu
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest