Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Varázslatos, élményekben gazdag éjszakában lesz része azoknak, akik június 27-én, szombat este ellátogatnak a Veszprémi Állatkertbe.
A látványetetésekkel és meglepetésekkel tarkított, idegenvezetéssel egybekötött állatkerti séta 21 órakor indul az Állatkert felső pénztárától. A hüllőkkel való ismerkedés, a nagymacskák reflektorfényes vacsorájának és a Csimpánzvilág lakóinak megtekintése után a hangulatos Erdei Motel területén tűzgyújtás, játékok és szalonnasütés várja a Szent Iván éjre látogatókat.
A rendhagyó esti programra a felnőtt belépő: 650 Ft, a gyermek és nyugdíjas belépő 340 Ft.
Parkolás az Állatkert felső bejáratánál, a Gulya dombon lehetséges.
Zseblámpát mindenki hozzon magával! -
Timyyy
őstag
A ma reggeli extrém park megnyitón készült pár száz kép, csak néhány ízelítőnek
bmx1 bmx2 bmx3 bmx4 bmx4
dirt1 dirt2 dirt3 dirt4 dirt5 dirt6 dirt7
gördeszka1 gördeszka2
skateboard1 skateboard2 skateboard3 skateboard4 skateboard5 skateboard6És egy kicsit más: egy gyönyörűszép Mercedes Benz S320, tulajdonosa a szomszédom, a másik BMW Z4-es pedig Dammak Jázminé, tavalyi szépségkirálynő
nagyszülei szintén szomszédok.
bmw1 bmw2 merci -
Timyyy
őstag
Itt a proci hirdetése
De még a lap is eladó! Illetve az összes említett dolog, csak azok nincsenek fent (még) hardveraprón. -
Timyyy
őstag
Én is várom a választ: digi mikor jön? Vagy jön egyáltalán? Ajkanet még nem üldözte ki a városból?
-
Timyyy
őstag
-
Timyyy
őstag
Alapjában nincs vele gond, viszont a beszerelés utáni 2. napon csapágyas lett vagy gyárilag már hibás volt nemtom, de bekapcsolás után kb 1 percig olyan a hangja a gépnek mint egy traktor...
-
Timyyy
őstag
válasz
Rabbitf_24 #694 üzenetére
Nem vagyok South Park-os!!! Wáááááá.... egyszerűen ki nem állhatom
Jaj majdnem elfelejtettem. Winyóhűtőt akarnék venni, miután Székesfehérváron nem jártam sikerrel a körberjárt 5 bolt egyikében sem. Ki milyet ajánl és hol?
Nem kell valami extrém cucc, 2000-nél többet semmiképp sem szánok rá, de inkább 1500 körül...
-
Timyyy
őstag
Sziasztok!
Tegnap regisztráltam ide és ez az első hsz-em, kezdetnek egyből az ajkaiak táborát gyarapítom..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest