- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Új hozzászólás Aktív témák
-
oldmanoka
tag
válasz
Rabbitf_24 #1396 üzenetére
szerintem nem érvényes a hűség az uj szolgáltatóhoz ha akarsz maradsz ha nem meg nem
először lássuk a hír valóban igaz vagy sem. -
oldmanoka
tag
Mintha említettem volna ilyesmit ugyebár nem zörög az a bizonyos
az árak meg szerintem[link] ilyesmik lesznek itt is
Apropó állítólag elindult a PR Telekom is árakról csomagokról valaki valami konkrétumot tud esetleg ? -
codec
senior tag
Multik jönnek-mennek, de mi maradunk....
Hát hóóógyne:
[link]
De, ezt már rég lehetett tudni.... -
gxyb
aktív tag
DB25-ös dugót keresek!
(Párhuzamos portra, szétkapott nyomtatókábel vagy hasonló is megteszi!)
Ilyen: -
gxyb
aktív tag
Van esetleg valakinek eladó wifi routere?
Olcsón kellene, márka, típus mindegy.
Esetleg cserébe tudok adni autóvégfokot vagy mélyládát. -
gxyb
aktív tag
Már működik az nCore is!
A régi címén érhető el... -
Rabbitf_24
addikt
válasz
Rabbitf_24 #1386 üzenetére
már megvan, kösssszz
-
pakfong
tag
válasz
Rabbitf_24 #1384 üzenetére
Ott még nyitva a regelés.
Nokia 5800-hoz van ilyen gumis szilikon tokom, vagy mi a szösz ez. Egy ezresért vagy hosszú adatkábelért oda adom, akit érdekel szóljon.
-
Cadal
őstag
válasz
Rabbitf_24 #1380 üzenetére
Azért bithumen-ben még bízok, hogy visszatérnek!
Végül is az oldal még működik...
Ilyenkor fáj a szívem, hogy mennyit hagytam "feleslegesen" ketyegni a gépem, mert hogy "megy a feltöltés"... sírni tudnék....
-
doc
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #1380 üzenetére
en otrol tizre
-
Rabbitf_24
addikt
Se ncore se bitumen... most emeltettem 20Megára a netet....
-
Coyot
őstag
Skacok!
Valószínű hamarosan eladó lesz az asztali gépem:
Asus P5Q
Intel Q9550S
Cooler Master Z600 proc hűtés
2x2 giga Mushkin kit
Gigabyte 4850, 512 passzív AC S1-el
750es Samu F1 vinyó
Enermax 400W moduláris táp
Gigabyte Aurora 3D ház, ventikkel,
Zalman venti szabályozó panel
Asus dvd író - kb 10 lemezt írtam meg veleTeljesen passzív hűtésű minden, csak a ház ventilátorai kavarják a levegőt, és mindent nagyon hűvösen is tartanak
Hátha valaki itt helyben tervez gépet venni egyben
-
MaSzKa
senior tag
válasz
Geoakebono #1372 üzenetére
Szia
AMD Athlon XP 2400+ Elsa GF2 Ti 64MB DDR, MSI K7T266 Pro2 DDR, Samsung Korea 256MB DDR ram, Maxtor 40GB hdd, floppy van Toshiba CD-ROM, FSP ATX 250W 12V P4 8cm, Smart Cooler réz hűtő, hálókártya Realtek 8139D Pci megoldható
Ilyen esetleg érdekel?
-
Geoakebono
csendes tag
továbbra is keresek olcsó asztali gépet kb ilyet:
Intel Pentium 4 2.66 ghz / AMD Athlon 64 2800+
1gb DR2 RAM/DRAM
Geforce 6800GS/GT / Ati Radeon X700pro / X850GTO
3.3gb hely -||- -
doc
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #1369 üzenetére
erosen koncentraltam hogy jo legyen
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Rabbitf_24 #1366 üzenetére
hazaértem, aztán jó lett....
távgyógyítás?
-
Ra3
őstag
nincs valakinek ddr3-as rammal működő gépe? van 2 modulom és az egyik nem megy valami jól, ki szeretném más lapban is próbálni....
-
doc
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #1364 üzenetére
meg mindig nincs?
nem lehet szoftveres problema? -
L!NK->Q3
senior tag
-
doc
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #1361 üzenetére
nalam ment (Noszlop, de szinten modultechnika)
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
vasárnap csak nálam nem volt internet? (modulos vagyok....)
lécci szóljatok, mert így legalább tudom, hogy nálam van a hiba....
-
Rabbitf_24
addikt
http://hardverapro.hu/apro/microsoft_wireless_wheel_elado/friss.html
változtak a paraméterek....
-
gxyb
aktív tag
Sherwood 4 csatornás autóvégfokot vegyetek!
Olcsó is meg jó is -
Rabbitf_24
addikt
Kedves honfitársaim, akit érdekelne az keressen...
http://hardverapro.hu/apro/microsoft_wireless_wheel_elado/friss.html
-
gxyb
aktív tag
Sziasztok!
-
pakfong
tag
Van egy eladó mp3 lejátszós Sony pendrive-om. Feleslegessé vált, mert most már a telefonról hallgatok zenét. Akit érdekel, szóljon.
Sony nwd-b105 -
MaSzKa
senior tag
válasz
Geoakebono #1352 üzenetére
Szia
iIyesmi esetleg nem -e érdekel:csak ház kellene hozzá
AMD Athlon XP 1800+ Elsa GF2 Ti 64MB DDR, MSI K7T266 Pro2 DDR, Samsung Korea 256MB DDR ram, Seagate 10GB hdd, floppy van Toshiba CD-ROM, FSP ATX 250W 12V P4 8cm, Smart Cooler réz hűtőhálókártya Realtek 8139D Pci megoldható +500Ft
10eFt-ért?
-
szkury
aktív tag
Eladó egy étkező garnitúra!
Két db 2 részes sarokszekrény, asztal és hat szék!
Elszállításban tudok segíteni! -
PierNight
aktív tag
válasz
Geoakebono #1352 üzenetére
ment pü
-
Geoakebono
csendes tag
keresek megvételre olcsó számítógépet, amin lazán fut a WOW. hozzá monitort lcd-t olcsót.
összesen max 30 ezerért -
gxyb
aktív tag
20cm-es, 8 Ohm-os Videoton hangszórót is keresek!
Hibás is érdekel! -
gxyb
aktív tag
Sziasztok!
Hibás DVD-lejátszót keresek!
Akinek van keressen meg! -
Cadal
őstag
válasz
creation #1347 üzenetére
Hi!
Nekem itt bejön az ABIT honlapja, és a lapot is megtaláltam! Leszedtem neked a lan drivert, ami a kép alsó részén látszik (asia szerverről még lejött) ha kell el tudom küldeni.
-
creation
senior tag
Segítséget kérek tőletek ajkai honfitársak...
Vásároltam egy abit deszkát, név szerint egy Abit AW8D-t namost az előző tulaj elfelejtette hozzá postázni a driver CD-t, így le akartam tölteni, de Abit oldala elhalálozott, különböző adatbázis hibákra hivatkozva nem áll a helyzet magaslatán
Akinek van kéznél hasonló deszkája, esetlek rtl 8118b Gb LAN driver-e, azt megköszönném
Mail, ftp, web-ftp, pendrive, cd, dvd, telefon, memkártya, akármilyen adathordozón megfelel számomra az a pár kb inf file
-
Rabbitf_24
addikt
egy kis info..
utánakérdeztem a Modultechnikánál, hogy lesz-e nagyobb csomag vagy
sebességemelés, és azt mondték, hogy most tesztelnek valamit, és
ha sikeresen lezajlanak a tesztek, akkor meg fogják hirdetni...akinek van türelme kivárni, az várjon.... én várok...
-
vottokar
senior tag
Régen jártam erre és sok újat olvastam hirtelenjében. Tavasszal netet váltottam az Inviteles adsl-ről költözés miatt. Bár első körben digire gondoltam, de aztán az "érdekes" hozzáállásuk miatt maradtunk a Fehéréknél. Olvasva a mostani digis helyzetet lehet, hogy még jobban is jártunk? Hozzáteszem én nem játszom és nem is igazán töltögetek le.
-
Henk
veterán
Engem a teflon mondjuk nem érdekel de még a tv sem nagyon viszont a net maradhatna mert a PR-nél asszem 20mb/s a legnagyobb csomag de 12-13k körül van annyiért meg biztos nem lesz rá igény. Egyik ismerősömnél volt a digis tag és új szerződést kötött (nem is értem miért ők) és az eredeti szerződés lejártáig garantálják majd a mostani árakat. Meg ilyet mondott a tag, hogy a Modultech-át is a PR veszi meg. Mondjuk ennek lenne értelme de az Ajkanet-es honlapon meg cáfolják ezt. Nagy keverés van semmit sem lehet tudni.
-
Henk
veterán
Nem néztétek ennek a PR Telecom-nak milyen net árai vannak? Életveszélyesek és szerintem csak a digis szerződés lejártáig garantálják a régi árakat aztán jöhet a szopóka.
-
doc
nagyúr
koszi, akkor valtok, nem penz havi egy ezres a dupla savszelert
-
Ra3
őstag
hát az az igazság hogy én nem vagyok nagy letöltőguru, de ami teszteket nézegettem az nálam mindig stabilan adta az előírt sebességet (most 2.5mbit le/256kbit fel), időszaktól függetlenül.
legutóbb akkor töltöttem sokat, mikor a bad company 2-t vettem meg, az EADM olyan 6 gigát húzott le, az tartotta végig fixen a sebességet amire beállt az elején, időben is annyira jött ki mint amit az elején saccolt.
úgy tűnt hogy van tartalék a rendszerben, de ugye az előfizumhoz tartozó sávszélnél nem adott többet, ez a többlet mondjuk 10mbitnél már nem biztos hogy mindig tartható. -
gxyb
aktív tag
Üdv ismét!
Van esetleg valakinek eladó, olcsó microSD kártyája?
Csak ajkai átvétellel, kipróbálási lehetőséggel érdekel! -
Ra3
őstag
na asszem ha más nem is de a "közepesen megbízható" szolgáltatónk megmarad (amivel én már egy ideje amúgy meg vagyok elégedve) :
szerk: amúgy a digis levélben amit küldtek a pr-telekom írta a hosszabb részt, konkrétan az van kiemelve benne hogy az internet meg a tv marad a szerződött feltételek mellett (ez konkrétan nem érint), a telefonról egy büdös szót sem szóltak, úgyhogy gyanítom az megy majd a pr honlapon leírt 2200-as havidíj+horror tarifák mellett, amiből nem természetesen nem kérünk.
-
gxyb
aktív tag
Kellene még Millenium MN 9600 típusú DVD-lejátszóhoz is távirányító
Akinek van ilyen vagy tud szerezni havertól, boltból, szekrény aljából privizzen rám! -
gxyb
aktív tag
Üdv!
Denon RC-156 (vagy vele kompatibilis) távirányítót keresek, sztereó erősítőhöz kellene.
Akinek van keressen meg!
THX! -
ArmanD.
őstag
Amennyiben több minden gazdára találna, akkor lehet szétszedem, hát nézzük kinek mi kellene:
Alaplap: MSI P35NEO2-FR, LGA775, Crossfire 12k
Proci: C2D E6300 Conroe @3100Ghz 10k
Hűtő: Zalman Fatality 12cm led 6k
Vga: Sapphire HD 3850 Ultimate 512MB Pcie, gari 15
Ram: 2X2GB Kingmax DDR2 1066Mhz, 16k
HDD: Maxtor 500GB Sata 2, 10k
Hangk: Soundblaster Audigy hangkártya PCI 4k
Tuner: MSI TV @nywhere Plus + távi. 5k
ODD: Samsung Lightscribe DVD-R/RW gari 5k
FDD: 1,44 FDD fekete 1k
Ház: Chieftec Dragon Black +plexi +uv +3x12cm venti
igényesen berendezve hűtés maximalizáva 10k
Táp: HKC 560W táp 12cm vent. 7kiá:99k
Tudok hozzá adni még:
Monitor: Benq E2220HD 22' full HD, 2xHDMI, 4xUSB, Hangszóró, gari 40k Helkisnek foglalva
Billentyűzet: Logitech G15, LCD, világit, programozható gombok!! 15k
Egér: Ergo 525 2000DPI állitható 5k -
ArmanD.
őstag
Sziasztok
Eladó a gépem
-
Ra3
őstag
válasz
Rabbitf_24 #1330 üzenetére
hát erre kiváncsi leszek, azért hogy a modult megvegye a té az elég meredek.
csomóan aláírtak egy évre most hogy akcióztak a digi miatt, netet tévét, satöbbit.
személy szerint én azért sem örülnék mert a ténél 3850 a legolcsóbb normális net (nem forgalomkorlátos), és én most itthon egész jól elvagyok a modul 1990es csomagjával. -
oldmanoka
tag
válasz
Geoakebono #1328 üzenetére
Tisztelt ***********************
2010.04.27-én Minden Kedves ajkai ügyfelünk kapott egy levelet, miszerint 60 napos felmondási idővel a DIGI Kft-vel érvényes szerződés megszűnik és a szolgáltatást a továbbiakban a PR Telecom biztosítja.
Köszönjük megértését.
Tisztelettel:
-------------------------
Szakács Péter
E-mail Referens
Customer Service
-------------------------
röviden arról hogy kihez fognak üzletkötők kimenni és DIGI erkölcstelenségéről meg annyit hogy a saját alkalmazottaikat sem képesek tájékoztatni normálisan ezt a levelet 4 levélváltás után csikartam ki az Úriembertől miután kész tények elé állítottam előtte vakított mindenféle szórólapokról stb ... -
Geoakebono
csendes tag
A Digi irodában azt mondták, hogy még ők sem tudnak semmit. Ki fognak menni az üzletkötők lakásra, hogy megkössék az új szerződést. Ennyit tudnak.
-
Coyot
őstag
válasz
Rabbitf_24 #1324 üzenetére
Mivan itt Ajkán minden a visszájára fordul?
-
Ra3
őstag
na akkor most a digi a netet adta el, vagy mindent? mert nálunk pl telefon van bent, és egész jó volt eddig hogy nincs előfizetési díj csak amit elbeszélsz, és az is másodperc alapon.
ehhez képest a pr-telekom árai horror szinten mozognak
szerk.: a netre elérhető települések listáján fent van Ajka, de a tvre, meg telefonra csak Padrag, meg Csinger, talán ezek megmaradnak. -
Rabbitf_24
addikt
Mikor lesz hivatalosan a Mobulból T-Com?
Ezt tudja valaki? Mert ők se olcsók ám sajna...
-
Henk
veterán
válasz
oldmanoka #1319 üzenetére
Levélbe azt írták, hogy az eddigi szolgáltalást és árakat fogják tartani ha valaki átköti hozzájuk a szerződését. Bár arról nem szólt, hogy meddig meg az újakkal mi lesz. Az meg mindegy, hogy a Digi-vel mennyit írtak alá mert május 15 + 60 nap és automatikusan megszűnik a Digi-vel kötött szerződés ha valaki folymatos szolgáltatást akar akkor ezen belül kell megkötnie a PR-el a szerződést.
-
oldmanoka
tag
válasz
Rabbitf_24 #1320 üzenetére
Hát ez az !!!!!!!!!!!! És miért pont itt ??? nem hiszem el lecseréltem a routerem gigabitesre
80/25 ot akartam
azt hiszem még jó darabig elég lesz ide a 10/100 is Ahogy lejárnak a digis hűségidők lesz koppanás. -
oldmanoka
tag
válasz
Geoakebono #1316 üzenetére
Mi lesz az estleges új ügyfelekkel ? nekik milyen feltételekkel szolgáltatna ? A PR ha saját áraikon akkor nem lesz 1 ügyfelük sem méregdrágák és ahol szolgáltatnak csak panasz van rájuk.szóval szerintem tényleg megint nem jár jól az ajka i lakos söt azt sem hiszem hogy a
PR megcsinálja csingert vagy a külterületeket nincs i miért az ö áraik nem versenyképesek még a MT vel sem . -
oldmanoka
tag
Ugye hogy nem volt fa...ság amit hallotam nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél.
Mt röl is vannak pletykák max pár honapjuk lehet nekik is öket a nagy T
vásárolta fel Erre is lehet mondani hogy üzletkötő kolléga cáfolta. Ez is igaz lesz
higgyétek el. -
Cadal
őstag
válasz
Geoakebono #1316 üzenetére
Azért "beszopásról" még nem beszélnék, főleg, hogy marad az ár és a sebesség. Maximum, ha rosszabbodik a helyzet, ezt felmondom és kötök mással szerződést. Úgy hallom hogy a modultechnika épp fejleszti a sávszélességet (csak részleteket nem tudok sajna)
-
Geoakebono
csendes tag
Emberek!
Meg lettünk vezetve. A Digi eladta az ajkai tulajdonát a PR Telecomnak. Most jött a levél róla. be kell menni az irodájukba és új szerződést kötni meg egyéb szarságok. Azt írják, hogy ami eddig volt ( sebesség, ár) azt ezután is tartani fogják.
Szóval ezt beszoptuk gyerekek. -
oldmanoka
tag
Egy híresztelésről (pletyka) felől érdeklődnék állítólag a DIGI eladja vagy elcseréli a
még teljesen ki nem épített rendszerét AJKÁN ? ezért állítólag már új bekötéseket sem csinál a DIGI
bárkinek bármi infója van ossza meg velünk kíváncsi vagyok mi igaz ebből . -
PierNight
aktív tag
Hello! Van eladó jégkrémem
1 karton Solero málnás 3000ft 36db-os. Ajkán személyesen átvehető! Csak egy kartonnal van. -
Wapetya
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
Használ valaki canon ip4200-ip4500 nyomtatót itt Ajkán? Mindjárt ki fog fogyni a magenta patronomNincs valakinek egy fölös cli8-m utángyártott patronja? Életmentés lenne! Nem akarok még ezért az egy dologért rendelni,nem érné meg
-
Coyot
őstag
válasz
Rabbitf_24 #1307 üzenetére
Webfejlesztő nem kell?
de bármi érdekel mint friss diplomás mérnök informatikus -
Rabbitf_24
addikt
Hi all
aki szeretne a Contiban dolgozni (Veszprém), és van legalább főiskolai villmaosmérnök végzettsége és egy kis angoltudása, az írjon egy PM-et és a többit megbeszéljük.
üdv.
-
Henk
veterán
Hát a net az első 4-5 napban nagyon sz@r volt volt, hogy tök lassú volt meg egy csomószor megszakadt és állandóan újra kellett kapcsolódni. Ez azért kellemetlen mert ha olyan oldalon vagy ami jelszavas akkor állandóan újra be kell jelentkezni. Aztán szóltam nekik és valamit babráltak a lépcsőházi dobozban azóta jó. Ebben a pár hónapban azóta 1-2x fordult elő, hogy újra kellett kapcsolódni mert megszakadt de olyan, hogy egyáltalán nincs net még nem volt. A tv már kicsit neccesebb mert előfordul, hogy pár adón nincs adás vagy csak fekete képernyő van, ez még a mai napig előfordul, aztán gondol egyet és megy tovább az adás. Aztán indokolják mindenfélével meg pakolják más frekvenciára a csatornákat mondván, hogy túl közel vannak egymáshoz és ilyen meg olyan zavar van. Mondjuk én tv-t nagyon minimálisan nézek így ez nem érdekel.
-
Henk
veterán
Bár nem a Kossuth utcában lakom és már decemberben bekötötték a digit de nálunk kb.2 hét volt mire jöttek kötni, illetve jöttek volna előbb is csak pont nem volt otthon senki mikor hívott a tag, hogy most tudnának jönni. Nálunk a sarokban befúrt a tag a lépcsőházból és behúzott egy koax meg egy utp kábelt. Aztán feltett egy dobozt és ebből tovább húzott egy szálat a telefonhoz egy másikat pedig a netnek. Aztán nagyjából ennyi nem sokat variáltak vele. Kipróbálták a teflont meg beállította a netet aztán mentek
-
madve
tag
Uraim,
Érdekelne valakit az aláírásomban szereplő MSI 4870 OC. Jelenleg egy Koolance VID-487 H2O blokk hűti. Szeretném együtt eladni, de ha valakinek külön kell, azt is megértem. A gyári hűtő 0 km-es. 1,5 ées a kari, még van rá 1,5 év gar. Igaz ez már gyártói gar, tehát az ügyintézés lassabb lehet. A gar Almádiba szól egy kiskerbe. Ők intézik a gar-t.
VGA csere előtt állok és a gyári hűtővel 25 k-ért számítanák be. Gondoltam ha már ennyiért elkótyavetyélem akkor inkább valaki másnak okoznék "örömet". Ha vizes blokkal együtt viszi valaki az 35 k-ért viheti. Ha valaki szeretné megvenni, keressen meg bátran. Egyenlőre nem hirdetem. -
szkury
aktív tag
Persze, beszéltem velük, de feleségem a nagy tv néző, mondtam döntse el milyen csatornák a fontosak! Most 8M a netem, és telóval együtt 8,5 eFt ebben benne van az 1 Gb-s mobilinternet is.
Egy gondom van csak, hogy kaptam mobilinternetet tőlük, amiből még másfél év van hátra, így ingyenes, de ha lemondom velük decemberben a net/telefont akkor 4 eFt lesz havonta. Valszeg a vezetékes telefont megszüntetem, és kérek egy akciós digis csomagot.
Beszéltem az üzletkötőjükkel is mivel költözőfélben vagyunk (nagyobb lakás), 3 tv-hez megcsinálják a lakásban a szerelést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 13 Midnight - 128GB - 96% Akksi
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Eladó steam kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Series 10 42mm.2024.11.30-ISTYLE vásárlás, 2-év garival, hibátlan.
- 750w XFX Silver Black Edition Tápegység
- Apple Iphone 7, Black, 32 GB, Új (0 Perces), Kuriózum!
- ASUS ROG Herculx grafikuskártya-tartó
- ASROCK H310CM-DVS + i3 9100F +Jhonsbo CR-1200E + Kingston 480 Gb + 1060 3 Gb + 16 Gb RamBeszámitok!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest