Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
mykos
aktív tag
Max a gúgli istene
Én 8 hónapja tolom, van aki lassan 8 éve

280FPS...mint ahogy azt a maruitól megszoktuk. Idővel talán lejebb megy az ára..sőt biztos.
A TOP-ról egy idézet szerintem sokat jelent: ''Jó csak az a baj hogy kiba*ot drága és ha elromlik az isten sem tud hozzá alkatrészt szerezni !'' Hát igen, a top saját gearboxot fejlesztett, míg a többiek nagy része a maruit másolja. A Marui egy összetervezett rendszer, tunning esetén már kapásból lehet tudni mit kell cserélni, az mennyibe kerül és hogy mit fog tudni...és kapásból van minden hozzá.
AS-es szemszögből mivel nekem nem tetszik annyira a formája, eleve csak a negatívumok jutnak eszembe..viszonylag rövid csőhossz, kis akku a behajtható válltámasz miatt, ha realcapezni vagy lowcapezni szeretnél akkor pedig kőkemény költség a 4-8 tár beszerzése mert hát nem sok rohangál veled szemben valjuk be
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED monitor topic
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Filmgyűjtés
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- BMW topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én 8 hónapja tolom, van aki lassan 8 éve