Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel213
tag
Legelső játékomon volt olyan hogy egyik csapattársammal kerültünk egy nagyot egy erdős résznél és oldalba támadtuk őket csak észrevettek és kilőttek mindkettőnket!

Rohamozni én is szeretek, legutóbbi játékon elfogyott a medik szalagunk és beszorítottak egy erdős részbe!A Rajpk mondta hogy rohamozzuk meg őket nincs mit veszítenünk a mögöttünk lévő raj meg majd figyeli a pozíciójukat és kiszedik őket! Kirohanunk ordítva
összesen 5-en voltak... 2-en 3-an azt se tudták merre szaladjanak
én majdnem beleestem egy bunker bejáratába ahogy futottam néztem hogy hol vannak és lőttem, az utolsó pillanatban vettem észre hogy egy nagy gödör van előttem épp hogy át tudtam ugrani!
mondták akiket megrohamoztunk hogy ez volt a játék fénypontja! 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

összesen 5-en voltak... 2-en 3-an azt se tudták merre szaladjanak
én majdnem beleestem egy bunker bejáratába ahogy futottam néztem hogy hol vannak és lőttem, az utolsó pillanatban vettem észre hogy egy nagy gödör van előttem épp hogy át tudtam ugrani!
mondták akiket megrohamoztunk hogy ez volt a játék fénypontja!