Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
A célbalövés piskóta! Az 1-2 nap alatt megszokható, főleg saját fegyóval!
Az viszont a játékon ne kedvetlenítsen el, ha esetleg valaki drágább, jobb puskával messzebbre lő, és esetleg Téged talál el. Nem tudom, milyet vettél, ezéírt artam. Van így, én lassan egy éve játszom és most jutok oda, hogy vegyek egy TM puskát, eddig egy Cyma shotim volt (eltört), meg egy Cyma pisztolyom, ami a maga nemében etalon, már fél éve játszom vele!
Megtanultam közelebb sunnyogni az ellenhez, kivárni, rejtőzködni kicsit. Most egy Colt Car15-el (M16-klónnal) nyomom. Azért kellemes émény volt, hogy havert első játékon az első két körben én szedtem ki a szar 2000Ft-os pisztolyommal, mikor neki TM Mp5-je volt!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Alkoholista nevelde
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 11. nap: SKALD: Against the Black Priory
- PlayStation 5
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fujifilm X
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megtanultam közelebb sunnyogni az ellenhez, kivárni, rejtőzködni kicsit. Most egy Colt Car15-el (M16-klónnal) nyomom. Azért kellemes émény volt, hogy havert első játékon az első két körben én szedtem ki a szar 2000Ft-os pisztolyommal, mikor neki TM Mp5-je volt!