Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atke
senior tag
válasz macilaci78 #32699 üzenetére
Akkor lógna belőle a "gégecső" mint az enyémből
Engine esetén is AEG[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Snow wolf rugós M82A1-hez milyen kompatibilis rugók passzolnak?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Azért kérdezem hogy milyen rugó való hozzá.
Még nem merem szétszedni, mert nem biztos hogy össze tudnám rakni."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
-
Az itt használt rugók az AEG elektromos fegyvereknél szabványosak
Ez gyanúsan marhaság, az angol nyelvű leírásnál nincs is ott. A manual szerint SW035 a gyári rugó cikkszáma és arra rákeresve nem AEG méretet dob ki a Google elsőre.
(Ha lehet hinni a Tiger-nek. Reddit alapján VSR vagy APS2 lesz, nem tudom mi a különbség.)[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
Atke
senior tag
válasz N€T0X|N #32708 üzenetére
Ezért mondtam: MEG KELL MÉRNI!
Amúgy van fent mancraft kit SVD-hez, ha elvileg azzal komaptibilis 43-ért nem rossz upgrade...[ Szerkesztve ]
-
Atke
senior tag
Szóval itt látszik,csak kicsúsztam...
Amúgy ránézésre is AEG rugó.
És TG is azt írjaReinforced internal system. Inside the Barret airosft rifle, is installed a reinforced set of cylinder and piston with a diameter of 23.5, and a standard AEG spring is mounted which allows you to choose the appropriate spring power. The trigger set is adapted for AEG springs with a 90° hook.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz N€T0X|N #32711 üzenetére
Kivettem, megmértem. Mint gyári adat sem passzol, mert több mint 200 mm.
Majdnem 220. Az m-es (m160,170, 180) szerintem jók hozzá. Ahogy méregettem őket a 9-es jó is hozzá.
Másik, azt lehet tudni, hogy milyen csavarok jók hozzá? Mint például ami tartja az egész szerkezetet.
[link] 1:35-nél a 4 dararba gondolok. Menet emelkedésre stb. Mert ezek ilyen egyszer használatos csavarok ahogy nézem... Nem valami erés csavarok, jó lenne tartalékot beszerezni hozzá."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz N€T0X|N #32713 üzenetére
Igen gyári rugó. ~13 mm kb. az átmérője. Külső - külső a mérés. Szóval az M-es rugók (most rendeltem egy m170 és egy m180-at) remélem jók lesznek. De kép alapján a honlapon (airsoftpro) ott is az átmérője elméletileg ugyan az. Szóval gyárilag akkor egy M130-as van benne. Fps alapján.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
// Chaka //
tag
Sziasztok! Sosem airsoft-oztam. Mikor a kertben beállítom a hopup-ot, milyen távolságra érdemes belőni? 390fps a kezdősebesség, és a szórás kulturáltnak tűnik. Egy sörösüveg száján jó eséllyel belövök 20m-ről. Egy AR-15 replikáról van szó.
[ Szerkesztve ]
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
nagyúr
Kérdés.
Ha kicserélek egy rugót a fegyóban, akkor a gyári BB-t érdemes növelni vagy hagyjam úgy.
Gyárilag az M130-as rugóval 0,25-öst ajánl de most egy M200-as van benne és lehet növelni kellene a súlyt. A fegyó bírja szerintem a rugót csak kérdés az hogy kelle a nehezebb golyó. Van egy MB03D-m, ott 0,50-es van hozzá.
De nem ebbe cseréltem rugót, hanem a Barrett-be.
Valaki?"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz // Chaka // #32716 üzenetére
Hali.
Én vagy 40 méterre leállított ásó nyelén próbálgattam a fegyvert. Mk18 Mod1 egy reddottal. Egész szépen el lehet vele lőni."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
emre
veterán
válasz Sub-ZeRo #32717 üzenetére
Általánosságban a legnehezebbet célszerű használni amit a hop még meg tud pörgetni.
Airsoft range teszt különböző tömegű BB-vel, azonos erő mellett
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
válasz // Chaka // #32716 üzenetére
Ha csak arra a 20 méterre akarod beállítani, akkor elég annyi, hogy egyenesen repüljön addig. Ez valószínűleg minimális hoppal is megvan, mert 20 méterre egy rugós pisztoly is el tud lőni.
Ha a maximális lőtávot keresd, az ott lesz, amikor lövés után a bb a röppályája legnagyobb részén szép egyenesen repül és a legvégén egy picikét emelkedik. Nem sokat, ilyen ~30 centit.Sent from my keyBoard
-
nagyúr
-
emre
veterán
válasz Sub-ZeRo #32721 üzenetére
Vagy kipróbálod egyre nehezebb bb-vel, vagy utána nézel hogy a replikában levő cucc mire használható.
Lehet simán mehet bele az 0,50-es.20-as bogyóval mekkora a torkolati energia?
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
DNReNTi
őstag
Egy modon lehet megtudni: ki kell probalni. Venni / kerni egy-egy marek BB-t, es kisakkozni hogy melyikkel a leginkabb optimalis a lokep. Ha most a sznajperrol van szo, akkor nem is ertem az a 0.25-os BB-t Mondjuk az M200-as rugot sem, pontsan mire kell az? Jatekra nem hiszem hogy beengednek vele..
Sokkal tobbet szamit egy jo hopup mint egy ilyen brutal rugo. Szoval visszaterve a BB-re, ilyen ero es egy feltetelezett jo hopup melle kb csak az ilyen kb 0.48-0.50-es BB-knek van ertelme.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
macilaci78
nagyúr
Nem tudom, miért nincs a nagyobb gyártóknak próba kiszerelése. Pl a Madbull is kiadhatna a nehezebb BB-iből egy pakkot: 100-100 db simítózáras zacsiban kiporciózva és ez összerakba egy pakkba. 0,30-0,50 g-os BB-ből minden a gyártó elérhető súllyal.
Lenne piaca, mert sokan maguknak szerelik a replikákat és vannak annyira igényesek, hogy szeretnének tesztelni, mielőtt bevásárolnak egy nagyobb mennyiséget, de 2-3 fegyvert beállítani nem kell sok BB. Aki viszont sok replikával foglalkozik, annak meg ott vannak a normál kiszerelések.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Atke
senior tag
válasz macilaci78 #32724 üzenetére
Azért nincs mert így is megveszik... Én tracer BB-vel vagyok így,azt se tudom hogy működik-e (nyílván világít de ki tudja) kamra LED modulja, és a 0,28-as BB 11.000 egy zsákkal
Amúgy M200-as rugó 650+ FPS kb csapágygolyót is tehetne bele... Nyílván a legnehezebbet, akár az acélt is Ezzel játszani úgy sem lehet, meg emlékeim szerint nem is az a cél. Kíváncsi leszek mikor jön a kérdés, hogy miért nem akad meg a dugattyú mikor hátrahúzom
-
petymeg
addikt
Rendelt már valaki EU-n kívülről replikát? Pl. WGCShop? Elpostázzák és átmegy a vámon, vagy felejtős?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
macilaci78
nagyúr
válasz petymeg #32726 üzenetére
Levámoljak, főleg az IOSS óta. Beállítod a számlázás, szállítás országot és nézd meg, hogy nettó, vagy bruttó árat ír-e.
Úgy kalkulálj, hogy 27% áfa, max 10% vám (létező legmagasabb vámtétel) és 5-7k Spedíciós díj jön az eladónak fizetett összegen felül.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Atke
senior tag
válasz petymeg #32726 üzenetére
Nem éri meg sajnos... Replikát csak express küldenek, amit 35 USD,de inkább 50 alatt nem láttam.
pl: WGC-ről egy VFC M17 191 eur szállítással. ezt x1,27 (ÁFA) már 242 eur Erre még több mint valószínű megy a VÁM
Míg ez a fegyver powair6-ról 240 Eur
Már többször átrágtam ezen magamat, kb úgy vannak belőve az árak, hogy ne érje meg Ázsiából rendelni.
Mint itthon a "normális" boltok, annyiért adják a stuffot hogy olcsóbb legyen mint ha TWG/GF-ről rendelnéd a cuccot postával -
petymeg
addikt
Köszi a válaszokat. Amit kinéztem, az Hongkongban 460 euró körül van, Európában 1000 euró lenne, ha lehetne kapni, tehát még vámmal meg áfával is megérné. Ez az amúgy. [link]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
A powair6 már küld replikát is Magyarországra? Pár éve tőlük akartam rendelni egyet, de nem szállították, igy az opsstore-ról, ami szintén francia, voltam kénytelen ugynazt pár euroval drágábban.
-
petymeg
addikt
Ennél a kinézett M110-nél nem tudom mit várhatom lőtávra, mert dmr-kedni szeretnék vele. A gbbr karabélyommal 1.5 J 60-as gumival, 36-os bb-vel 50m re a 50 cm-es céltárgyat meglövöm. Gondolom 2j 70-es gumi vmai jó prec csővel meg nehéz bbvel meglenne a 60 70m...
-
válasz petymeg #32730 üzenetére
150€ összérték felett (azaz szállítással együtt) az áfa mellett vám is van (alatta csak áfa) és ebben az esetben a régi rendszer él, azaz neked kell bevallani, hogy mit vettél és mennyibe került, ilyenkor nem az automatikus rendszeren megy át. Hacsak nem írnak ennél kisebb értéket a dobozra, de azt nagy doboz esetén vagy elhiszi a Posta, vagy nem. Lehet, hogy szerencséd lesz, egy ismerősöm egy Marui Saigát rendelt nem rég és semmi extra nem volt. Legrosszabb esetben ((teljes ár+szállítás)*vám)*áfa + 7500 vámkezelési díj.
Sent from my keyBoard
-
petymeg
addikt
válasz N€T0X|N #32733 üzenetére
Annyiban számoltam el magam, hogy 2,5 % vámot néztem, de az magánszemélytől igaz csak. Játékfegyver vámtételét nem igazán sikerült kiderítenem ez a tarifaszáma 95030081, de hogy hány %, azt nem találtam.
-
macilaci78
nagyúr
válasz petymeg #32735 üzenetére
Nem kell ezen görcsölnöd, ugyanis az eladó/gyártó mondja meg a vámtarifaszámot és rajta kell lennie a számlán is minden tételnél külön-külön.
N€T0X|N: egyfelől igazad van, kis hazánkban az airsoft a 7,5J-t nem meghaladó csőtorkolati energiájú légfegyver kategóriába esik, másik az EU-ban vámunió van, és a fene sem tudja, hogy az EU többi országában milyen kategóriába esik.
Ellenben a 1818 megmondja telefonon is. Amúgy meg nómenklatúra lekérdezés.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
petymeg
addikt
válasz macilaci78 #32737 üzenetére
A számolgatás miatt érdekel, hogy megéri-e az EU-n kívülről rendelni és igen. Akárhogy számolom cc. 350-400 (!) euroval kevesebb Hongkongból vagy Taivanról vagy akár az USÁ-ból. Már ha lehetne kapni egyáltalán Európában, de nagyon vérszegény a kínálat GBBR-t illetően.
-
petymeg
addikt
Ezt a shopot ismeri vki?
[link]
Vélemény?Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
válasz petymeg #32738 üzenetére
Akárhogy számolom
Azért vigyázz, mert a szállítás nem lesz kevés egy puskánál - kíváncsiságból beraktam WGC-n kosárba, amit linkeltél, nekem 1485HKD az egyetlen opció, amit feldob, az meg 170€ és ugyanúgy jön rá az áfa, meg a vám. A végén, mire kézbefogod, nem leszel 400€-val előrébb, mintha Powairen amúgy kapható lenne 888-ért. De legalább így elérhető.
[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
Sikerrel zárult a taiwangun-os akku reklamációm. Visszautalták az akku árát.
[link] Ez az akku lett cellahibás. Kértek képet/videót utána szó nélkül refundolták az árát.
Az lenne e kérdésem, hogy itthon ismertek olyan üzeletet ahol ez a tipus beszerezhető? A postaköltség TWgun-ról majdnem az akku ára lenne, ezért gondolkodom esetleg itthoni beszerzésen. -
// Chaka //
tag
válasz N€T0X|N #32720 üzenetére
Köszi a tippet! Szóval lényegében addig kell játszadozni a hopuppal, hogy a red dothoz képest maximum egy arasznyival feljebb csapódik be a BB, és utána néhány méterrel lesz még egy red dot magasságú becsapódás ...
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
válasz // Chaka // #32743 üzenetére
Ezt most nem teljesen értem, de először a hop legyen jól beállítva, utána ahhoz állítsd a red dotot.
Sent from my keyBoard
-
petymeg
addikt
válasz N€T0X|N #32740 üzenetére
Innen rendelem 0 ft a szállítás, nagyon segítőkész az ügyfélszolgálat, nem mellesleg itt a legolcsóbb a fegyver meg a tár is. [link]
Így is baromi drága lesz a vége, tuningolva, felöltöztetve 1200 euro körül. De még mindig olcsóbb, mintha vadásznék. Meg izgalmasabb is.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
emre
veterán
A CombatZone bemutatja:
-
Atke
senior tag
Vfc m17 Co2
Mitől lehet az hogy az első 3-4 lövés gyenge, utána rendesen lő. Ha várok 1-2 percet, megint ezt produkálja, ha kiveszem és rögtön visszateszem akkor jó. 2 tár van, mindkettővel ezt csinálja -
petymeg
addikt
Ezt milyen prec belső csőre tudnám cserélni?
Nem találok olyat, aminél 30 mm lenne a nút távolsága cső elejétől.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest