Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
// Chaka //
tag
Sziasztok! Sosem airsoft-oztam. Mikor a kertben beállítom a hopup-ot, milyen távolságra érdemes belőni? 390fps a kezdősebesség, és a szórás kulturáltnak tűnik. Egy sörösüveg száján jó eséllyel belövök 20m-ről. Egy AR-15 replikáról van szó.
[ Szerkesztve ]
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
// Chaka //
tag
válasz N€T0X|N #32720 üzenetére
Köszi a tippet! Szóval lényegében addig kell játszadozni a hopuppal, hogy a red dothoz képest maximum egy arasznyival feljebb csapódik be a BB, és utána néhány méterrel lesz még egy red dot magasságú becsapódás ...
-
// Chaka //
tag
válasz DruidaHun #32827 üzenetére
Elég csirke vagyok még Airsoft-ban, a második játékon vagyok túl. Nem bírtam ki, hogy ne vegyek előtte egy replikát. Első meccs előtt elvittem a KewokTech szervizbe, és átbeszéltem részletesen a sráccal, hogy mi a helyzet a típussal. Nagyon jó cuccnak tartja az árához képest, bár kicserélt ezt-azt benne az alap szervizen túl. Így is messze a 150k kereted alatt maradtam. Érdemes megvárni a Gunfire oldalon, míg erőteljesebb leárazás van, és érdemes cseh koronával fizetni, mert jelentősen olcsóbb valamiért. És felfigyeltem a CQB/erdei igényedre, ezért hozom fel egyáltalán a típust. Specna SA-E08. 40m-re állítottam be, hogy a red dot-ba csapódjanak a BB-k, és 30m-en ilyenkor kb. 20cm-rel alá kell céloznom (0.28BB). Nekem ez már elég pontos. Betolva a tust 67cm a hossza. 1.4J kronózva a gyári erősebbik rugójával. Adnak mellé egy CQB jellegű rugót is. Nagyon szerethető a cuccos, de megemlítem két hibáját. Zörög több alkatrésze is, illetve van a FET vezérlésében egy bug. Játékonként egyszer fordult elő, de nah. Egyszerűen nem lő. Olyankor safety-be kell váltani, majd vissza, és akkor megjön az esze. A zörgéseket minimális hack-kel el tudtam tüntetni. Nekem nagyon fontos, hogy hangtalanul közlekedjek. A tus esetében csak úgy ment a dolog, hogy végig teljesen betolva használom. A célzás nem olyan precíz ettől, de szerintem csak lőtéren látszik a különbség, játék közben ez kevésbé érvényesül. Nagyítás nélküli optikával, erdei fényviszonyok között játszok, és 30m-nél távolabb már alig látszik egy sarok mögül leanelő alak. Így a fenti lőtávolságot is nagyon ritkán kell itt elérni. A tegnapi meccsen a skalpok 2/3 részét 5m-en belül szereztem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest