- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- A nagy életmódváltás.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz f4lcon #30889 üzenetére
Akkor nincs...
A tus adapter eleve nem épp ideális mechanikus engine-el, mert a szolenoiddal viszonylag jól be tudod határolni a levegő mennyiséget amivel dolgozik a rendszer, mechanikusnál annyira nem, így jobban eszi a tankot. Ami nem gond, mert 0.8 literrel játszok elég sokat, tusba meg nem fér be csak 0,2. Az max ilyen dmrkedésre elég szerintem.
A tus adapter eleve drága mert spec regulátor kell hozzá, ami nyilván a csomag része, de így sem úszod meg sokkal 300 eur alatt azt a kört sem, mert nem vehetsz rá egy mezitlábas balystik-ot olcsóba...
Ak tusadapter meg kb nincs is, 3d nyomtatottat láttam egyet, de az elég viccesen nézett ki, m4 van -amikor épp van most szerintem nincs powairen- de az átvezetéshez szerintem elég rendesen faragni kell hátulról hogy bevidd a line-t, meg nyilván adapter...
Összességében nyilván megoldható, de zsebbenyúlós ha ilyen igények vannak... Mondjuk így folyamatos cqb-n hpazással a hátam mögött igazából én észre se veszem a line-t, a vállamon át van húzva mint az ivózsák, a két kezem között van végig, így igazából pont nem akad el semmiben, nem akadályoz semmiben, én pl egy sima szíjtól kapok hülyét, nincs is semmin nálam
Szerintem egyébként egy ilyen tusba szerelt szett soha nem lesz olcsó, legalábbis amíg ez a pár nagy van a piacon addig biztos nem
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."