- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Egy újabb gyöngyszem...
Eladó lenne egy A&K SR - 25 fegyverem. A fegyvert 150.000 ér vettem 4 éve.
Csak a külseje a gyári minden belső cucca CA alkatrészekre cserélve. Hatékonyabb megoldás volt mint ca gyártótól lett volna véve a fegyver.
a fegyver 5x játékon volt kinn mióta nálam van, és mindig egy saját szivacsos kipárnázott táskában pihent. FPS : 450-480
ergonom markolat jobb kezelhetőség érdekében. távcső + bidod meg minden amit a képen láthattok, mind adom hozzá. Én már nem igazán játszom. a fegyvert 0.28 as bb vel használtam. épületbe illetve kisebb területen 0.25 el. 2 tárat adok hozzá egy mid és 1 high cap tárat. MINDEN alkatrészének megvan a bizonylata. Azt is adom. 2 db aksival viszont az aksi töltőt már eladtam így próbálásra nem árt ha hozol egy töltőt / aksit . A fegyver 2 éve áll eladásra felkészítve bezsírozva hézagolva stb
ÁRA : 85.000 HUF mert s.o.s lenne
Postázom is ha kell, saját felelösségedre.Senkit nem érdekel, hogy mennyiért vette.
A belső CA, de hogy az reinforced, vagy standard, arról nincs szó.
Távcső, de se típus, se paraméter hozzá...
Miért kellett mellé két akku? Azokkal a 3,3 Ah-s cellákkal illene legalább ezer lövést leadnia ezzel az fps-sel is.
2 éve áll, a rugó legalább beállt.
450-480 fps, szór rendesen, biztos szakember keze munkáját dicséri.
De sebaj, ezzel még épületbe is bement, de nagy kegyesen kisebb tömegű lőszerrel. Gondolom, sorozatot is lő. Legalább sejthető a két akku oka.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."