Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocsika
aktív tag
válasz
L_YKing
üzenetére
Attól függ hogy használod. Haverom a spiáter tokos AKbal falat szokott törni.
Pedig azzal sem ajánlott. Nekünk cm.031 van az műanyag de a nyifogáson kívül ami kis silikonnal javítható teljesen ok a fegyver. A súlya is megvan mert egy vasrudacska van az előagyban. De ahogy tapasztaltam a könnyebb jobb. Járkáltam haver fém MP5SD5 ével de dög nehéz volt, csak csavarta ki a kezed, Neki sem tetszett. Most egy JG műanyag tokos van. Össze sem lehet hasonlítani mennyivel jobb azzal rohangálni.
Csak hát vigyázni kell hogy ne úgy bukjon fel az ember hogy ráessen a fegyverre. Igazából megfontoltan kell rohangálni. Sokkal jobban bejön a settenkedős sunyi gyilkolászás mint a rárohanás. Jobban is megadják a találatot.
Legjobb taktika ha lelövöd a mediket vagy a legszélen állót aki elkódorgott. Majd jönnek neki segíteni. És utána minél több embert lelősz. Ha 2-3 ember kiszedtél köztük a mediket akkor a csapatnak nincs értelme hogy továbbmenjen mert akkor már csaj 1-2 medikszallagjuk maradt. Ha korrektek visszaállnak Téged meg meggyógyít valaki vagy kotorsz te is vissza. Ha berohansz mint a rambó akkor nagy valószínűséggel csak max 1-2 ember ad meg találatot. Nem hiszik el hogy te úgy jutottál fel hogy egyetlen találatot sem kaptál be, tehát csalónak nem adunk meg lövést.
Kicsit elkalandoztam. Szóval nyugodtan meg lehet venni a műanyag tokos fegyvert ha vigyázol rá. Jobb is mert a spáter tokosak sem erősebbek sokkalt de azok azonnal elroppannak. A műanyagot meg, ha szerencséd van megragasztod.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pedig azzal sem ajánlott. Nekünk cm.031 van az műanyag de a nyifogáson kívül ami kis silikonnal javítható teljesen ok a fegyver. A súlya is megvan mert egy vasrudacska van az előagyban. De ahogy tapasztaltam a könnyebb jobb. Járkáltam haver fém MP5SD5 ével de dög nehéz volt, csak csavarta ki a kezed, Neki sem tetszett. Most egy JG műanyag tokos van. Össze sem lehet hasonlítani mennyivel jobb azzal rohangálni.