Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
twinee1337
tag
Szia. Jól tetted én is akartam már nyitni egy topicot a Photo alkalmazásnak...
Tutorial videókat itt találsz: Hivatalos oldal:
[link]Eddig nem sok időm volt kipróbálni a programot sajnos sokszor az idő nem engedi. Ár/érték arányba biztos jobb mint az adobe
Egy két apróságot próbáltam ki benne pl. Clipping path az kicsivel egyszerűbb volt itt mint az illustratorba (objektum függö).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy két apróságot próbáltam ki benne pl. Clipping path az kicsivel egyszerűbb volt itt mint az illustratorba (objektum függö).