Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
válasz
cheatergs #1666 üzenetére
Szerintem nem a turbina a hangos. Én is épp most kísérletezem vele. Így is ugyan olyan hangos ! Én SpeedFan-al vezérlem. A 14 és egy 12 -es van kötve egy ágra. Így 25-30 %-ig mondható hogy zajtalan. De alapból most 15%-ról indul. Itt még semmi hangja. Ha melegszik valami akkor ugrik 30%-ra. Ez ált elég is terhelés alatt. Ha játszom akkor nagy ritkán felkapcsol 100%-ra. De csak rövid időre. Gyanakszom hogy a venti mögötti lemez is közrejátszik a szélzajban. És valamilyen szinten a levegő útjában is van. Valószínű ma ki fogom vágni.
-
Rat1985
csendes tag
válasz
cheatergs #1666 üzenetére
Hy! Igen a turbina lesz a fő hangkeltő
Én próbálkoztam vele, rögtön amikor megvettem a házat, kicseréltem a ventit egy 12 centis piros ledes darabra, amit fokozatmentesen tudtam szabályozni, így jó halk volt, és mellesleg nagyon jól is nézett ki. Azóta már visszakerült a gyári [mindig variálok],de most már rákötöttem a vezérlőre, így három lehetőség marad:
- vagy teljes kikapcs, ami éjszaka jól jön ha alszok
- a kapcsoló +5V-os állásában zajtalan és jól is hűt...
- és a max a +12V, na itt már azért elég hangos de meleg nyári napokon jól jön az extra szellő...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Linux kezdőknek
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gmail
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest