- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
Helotok
Akinek aeroengine II háza van az mivel rögzíti a merevlemezt meg az írót?mert én csavarral és így hülyét kapok,mert rezeg az egész ház,mobilrackba valahogy nincs kedvem rakni,ha tud valaki valami ötletet az jó lenne.Elég vicc hogy egy 13000ft-os házba nem raknak.
-
Mans20
addikt
Hi
Sajna nekem a Hyper212 től nem fér be oldalra plusz 2 venti,még egy se alúlra vagyis talán pont beférne csak hozzáér végig a hűtő teteje a 120mmes ventihez,sajna a cpu hűtő egy kicit előre dől lefelé s,szerintem a súllya miadt.Ha vízszintesbe raknám a cpu hűtőt akkor beférne
csak akkor a táphoz nyomatná a hyperről a meleget,.Vagy egy 8centis ventit betudnák rakni de annak nemsok értelme van.Mág kitalálom mi legyen. -
Mans20
addikt
Helosztok
Ez engem is érdekelne,hogy mivel lehetne kivágni a rácsokat,meg hogy milyen hűtőket ajánlotok az oldallapra,mármint olyat ami halk.
Jah énis lefújtam belűl feketére csak nem minndenhol lett szép
-
Mans20
addikt
Jóreggelt
Ebbe a aerocool aeroengine II be belefér egy 7700 CU CPU hűtő?Mármint hogy van e elég hely a táp és a hütő között.Már régóóta akarok ilyen lakást a családnak mertmár nembírják ezt a hulladékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TP-LINK routerek
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 50napot futott! MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest