Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumb
senior tag
Sziasztok! Egy kezdő kérdés: Hogy tudom módosítani egy jelenet világosságát, színeit? Megvannak a video effect-ek, csak nem tudom használni 1.5-ös ver.
"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
Dumb
senior tag
Köszi a részletes választ. Egy kisebb gondom van ezzle kapcs., hogy nem jelenik meg effekt v. effekt controls gomb. Azt külön a window-menün belül elő kell hívnom. Sebaj. Múködik, majd próbálok vele javítani a filmen!
Más. Melyik a legoptimálisabb MPEG2 kódolás? 1 Pass, 2 Pass, milyen bitrate? Én most kódoltam nemrég 1.5-tel, 2 pass, 5.1-es hanggal, (ami nem akar működni ), a minőség tényleg jó lett, csak 4-5 óra volt a kódolás 1 GB Rammal, és 2000 Mhz-es AMD Bartonnal. Örülnék, ha rövidebb lenne, mondjuk 10 perc Milyen proci kéne ahhoz? viccet félre téve, mondjuk 2 órával elégedettebb lennék...
Köszi!"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
Dumb
senior tag
Ki lehet valahogy szedni a filmből a dátumot, időt, hogy mikor készült a felvétel? Köszi
-
Dumb
senior tag
Egy kérdés: 1.5-tel létre lehet hozni több hangsávot, amik között tudok váltogatni lejátszáskor? Á lá magyar-angol a DVD-knél.
-
Dumb
senior tag
Az most a gondom, hogy nem működik a cross dissolve, meg adither dissolve. Ráhúzom, de nem mutatja meg a preview-ban. csináltam egy részletről egy wmv fájlt, és abban sem történt meg az átmenet. Mi a gond??
-
Dumb
senior tag
Problémám van. Kiíratnám DVD-re a filmet, előtte persze rendereli. De renderelés után, már második alkalommal kapom ezt: [link]
VBR, 5-9 mbit-ig, aztán 5-8.5-ig próbáltam. Hang PCM stereo. Mi a gond? Lehet hogy DVD íróval van gond? Kb 3-3.5 óráig csinálta, majd megállt. Nem lehetett volna az elején kiírni?
Régebben, a második ''munkámnál'' simán 1.5-7 mbit-ig (asszem) készítettem, de úgy látható minőségromlás volt, ezért tettem feljebb.
[Szerkesztve]"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
Dumb
senior tag
Kipróbáltam egy darabkát mpeg2-be kódoltatni, és erre egy mv2 és egy wav fájlt csinált. ezt ki tudom írni DVD-re?
-
-
Dumb
senior tag
Az a helyzet, hogy nem megy tovább. Azt írja, hogy UDF-et válasszak, tehát az UDF/ISO, de azt kétlem hogy lejátsza a DVD-lejátszónk Az UDF az olyanná teszi a lemezt, mintha egy vinyó volna, lehet rá írni, mintha csak másolnánk egy meghajtóra, intézőből akár, asszem.
-
Dumb
senior tag
Mitől lehet az, hogy a Premiere 1.5 nem ismeri fel a camerát? (Canon MVX3i miniDV). Movie Makerrel tudok áttölteni filmet, de preimerrel nem. Nem látja valamiért. Eddig ment, win reinstall volt.
-
Dumb
senior tag
Kösz, sikerült megoldani, újratelepítettem a firewire karit, és jó lett. Viszont egyik pillanatról a másikra, elnémult a szerkesztett film. Behúztam egy mp3-at, hátha az hallom, de nem. A hang sávok nincsenek elnémítva a kis kockákban. Mi lehet a gond?
-
Dumb
senior tag
Nem tudja valaki, az 1.5, 2, CS3 verziók mennyire használják a többmagos procikat? Upgrade előtt állok lassan, és nem tudom, 2 v 4 magos legyen. Köszi!
-
Dumb
senior tag
Üdv! Upgrade-eltem CS3-ra 1.5-ről és nem tudom betölteni az ott szerkesztett filmemet, úgy hogy tovább tudjam itt szerkeszteni, vagy látni, mit csináltam vele eddig. A timeline-ra nem tudom szépen rátenni. [link] Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest