Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Chabee
üzenetére
Én konkrét ajánlatokat nem tudok mondani, mert nem vagyok otthon a hardverek világában, de szerintem se kell azért túlzásokba esni. Én egy pár éve vásárolt, viszonylag belépő szintű laptopon dolgozok. AMD E450 CPU (1.6 dual-core), Radeon HD 6320, gyárilag 2 GB RAM, ezt 4-re cseréltem. Szóval ez azért elég alap, nem is mondom hogy nem tudnék elviselni valami gyorsabbat. Például legutóbb egy 450 MB-os psd-nél már eléggé hosszúak voltak a töltési idők és nagyméretű ecset használatakor már nem éppen real-time mutatta a történéseket.
De mégis meg tudtam csinálni rendesen, kisebb képeknél meg semmi probléma nem szokott lenni. Szóval nagyon alapszintű képszerkesztésre még ez is tökéletesen megfelelő szerintem.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy ennyire gyenge gépet vegyen ő is, de tényleg nem érdemes túl sokat költeni rá szerintem. -
-
válasz
Chabee
üzenetére
Mit fog csinálni? Mennyi a keret?
Ha csak retusál, akkor egy erős FM2+ APU, egy olcsó FX-6300, vagy akár egy i3 Ivy/Haswell is elég, 8 GB rammal. Sebesség miatt SSD ajánlott. 16 GB ram opcionális, de hasznos, ahogy a VGA is, némileg gyorsabb, mint az IGP, ami a rendszer lassú ramját kell használja. Nézd meg a konfigom, ezen nincsenek bajok, mondjuk molinót nem szerkesztek naponta, mert azé' az "odabaszcsizik".
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De mégis meg tudtam csinálni rendesen, kisebb képeknél meg semmi probléma nem szokott lenni. Szóval nagyon alapszintű képszerkesztésre még ez is tökéletesen megfelelő szerintem.