Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én már kaptam ilyet, de vissza is küldtem, hogy adjanak valami emberi formátumot, mert nincs még arra is idő, hogy kinyomozzam, hogy nyílik ez meg.
Azt nem értem, hogy az acrobat miért ezt ajánlja fel... a document/reduce file size menünél kiválaszthatod, hogy hanyas verziójú pdf-be mentse vissza a cuccot, meg lebutítja a képeket, stb., de nem csinál belőle metadata-t. Vagy ez egy más opció?A metadata az egyébként is egy fájlra jellemző tulajdonságokat tároló adat, pl. mp3-nál bitsebesség, hossz, szerző, album, számcím, képnél színmód, -mélység, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest