Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én már kaptam ilyet, de vissza is küldtem, hogy adjanak valami emberi formátumot, mert nincs még arra is idő, hogy kinyomozzam, hogy nyílik ez meg.
Azt nem értem, hogy az acrobat miért ezt ajánlja fel... a document/reduce file size menünél kiválaszthatod, hogy hanyas verziójú pdf-be mentse vissza a cuccot, meg lebutítja a képeket, stb., de nem csinál belőle metadata-t. Vagy ez egy más opció?A metadata az egyébként is egy fájlra jellemző tulajdonságokat tároló adat, pl. mp3-nál bitsebesség, hossz, szerző, album, számcím, képnél színmód, -mélység, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SzoftverPremium.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs