- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
iO
csendes tag
válasz
King Unique #9709 üzenetére
Úgy tűnik megtaláltad a hibát, beléptem a lemezkezelőbe (ezúttal tényleg...) és RAW fájlrendszer van a merevlemezen.
Egy rövid Google keresés milliónyi találatot adott, hogy hogyan tudom NTFS-be konvertálni, hogy újra használható legyen. Van esetleg valamilyen program, amit ajánlani tudsz? Illetve, ha jól értelmeztem, akkor szükségem lesz további 2,5-3TB helyre, ahova le tudom menteni az adatokat.
Hogyan tudom elkerülni, hogy hasonló dolog megismétlődjön? Én csináltam/nem csináltam valamit, vagy ez a dolog csak szimplán előfordul olykor-olykor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Doctor Who (2005)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest