- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
jegenye77 #8296 üzenetére
Szerintem kissé körülményes a használata és látszik, hogy csak parancssoros felülete van. Valamint mentéskor pl. az eredeti fájlneveket sem tartja meg stb.
Én sokkal jobban szeretem a GUI-s adatmentő programokat, jóval kellemesebb őket használni. Ingyenesből szokták ajánlgatni pl. ezt. Bár a komolyabbak rendszerint mind fizetősek szoktak lenni. De, ha utóbbiakból ingyenes kell, akkor esetleg egy másik topikban említett szoftver opció lehet. Az ingyenes változatában ugyan hivatalosan nincsen deep scan funkció, de ha ráengedem nagyobb méretű partíciókra / lemezekre, akkor rendszerint elég sokáig (akár órákig) nyúzza őket. Tehát elvileg mégiscsak alaposabban átvizsgálhatja. Szóval szvsz egy próbát megér akár ez is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!