Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
Aktív témák
-
Dr_Watson
tag
Sziasztok,
A guta megüt. Birtokomban van egy Acorp alaplap ami nem ment még 1 órát sem.
A lap új, asztalon összerakva ment, házba beszerelve már nem ment, házból kiszedve meg sem mozdul. Tudom adódik a válasz azonnal, hogy biztos a házban elfüstölt, de
1, Minden kondi ép
2, Nagyító alatt átvizsgálva, minden chip ép
3, Egyetlen égés nyom sem látható a lap egyik felén sem
4, Nem volt ''pukkanás'' vagy Amper szag
Szóval nem értem. Egyébként garis a lap és vissza is viszem, de kinek mi a véleménye mi lehet a hibája ennek a kacatnak (tekintsünk el attól, hogy Acorp a lap) :))
Jelenség: ATX jelre nem mozdul, egyszerűen a táp sem kapcsol be. Próbáltam:
1, Másik procival
2, Memóriával
3, Videókártyával
4, Táppal
Természetesen a tesztek során tutijó eszközökkel próbáltam, amik előtte és azóta is hibanélkül gurulnak. A lapon 2 led van, az egyikne akkor kell világítania amikor az ATX tápot rányomom, ez szépen világit is. A másiknak akkor kell világítania, amikor a lap beindul, de ez az ATX jelre még csak fel sem villan, tehát a lap meg sem moccan.
Találkozott már valaki ilyennel? Esetleg valami ötlet? Bios Reset-en túl vagyok, az sem hozta meg a várt eredményt. A 12 éves pályafutásom alatt ilyet még nem láttam, hogy összesen ~ 1 órás működés után egy lap ennyire megálljon. Brrr.
Előre is köszi mindenkinek a segítséget.
Dobd ki a kukába címü 5let nem játszik. :))
Aktív témák
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- Byintek Love U14 Projektor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest