Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
kortve1
üzenetére
Köszi. Tudtommal a GL40 jóval fiatalabb, mint a 945-ös chipset, ezért gondoltam hogy biztos megbirkózik ezekkel a procikkal. Sajnos hiába kerestem a neten, erről a típusról még nem találtam semmit. Itt a logouton is van leírás Acer 5315 típusú noti CPU bővítéséről, ott is Celeront cseréltek kétmagosra. Sajnos notebookoknál nincs CPU support leírás, mint az asztali gépek lapjainál, ahol a gyártók leírják az oldalukon hogy melyik BIOS verzióval milyen CPU-k használhatók.
-
dekoninck
aktív tag
válasz
kortve1
üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy kívül is fém a noti: nem az. A borítás természetesen műanyag. A ház váza magnéziumötvözetű, és ha jól tudom, csak az alja, a képernyő váza nem különösebben.
Biztos hogy jobb mint a műanyag, és nem olyan nehéz, mint az ólom. De attól még lehet nyöszörgős-recsegős konstrukció. Az én 8 hónapos Travelmatem nem nyöszörög, de az nem is mérvadó, mert csak 12 colos, tehát kicsi, nehezebben csavarodik. -
arky
csendes tag
válasz
kortve1
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a pozitív és negatív hozzászólásait. Nem vagy barom, elolvastam már mindent, ami ebben a témában számíthat. Vázolom még 1x a helyzetet.
Adott a noti. Szuperül működik most is, tudtam rá telepíteni oprendszert. Jelenleg egy Vista Ultimate Edition megy rajta. Szuper a kis technika meg vagyok vele elégedve. Csak az zavar, hogy az eredeti recovery funkciója nem működik. Most jön a gond.
Mikor a gyári Vistát letúrtam és feltoltam rá egy XP ét, valami történt, ami miatt nem fut az eRecovery, mindig azt hajtogatja, hogy "old NAPP version".
1. Biosban be van kapcsolva a D2D, ezzel sincs gond

2. Az Alt+F10 es megoldás is megy, ugyanis visszaállítottam a boot recordot. A rejtett partíción van egy RYTOOLS mappa, abban van erre cucc. mbrwrwin.exe + rtmbr.bin. Partedit32 vel xp alatt aktivá teszem a partíciót, reboot, látszik a rejtet partíció. Parancssorból átmegyek rá. RYTOOLS mappából kiadom az "mbrwrwin install trmbr.bin" parancsot, lefut rendesen. reboot. működik az ALT+F10, de ugyanazzal a hibával kiszáll.
3. Boot cdről, bootmanagger progival be tudok bootolni a rejtett partícióról. Be is indul szépen az oda telepített lebutított vista. Elindul a helyreállító progi, de hibaüzenettel leáll.Nem vagyok láma a dologban (csak abban, hogy valami elbarmolódott), már mindent megpróbáltam. Szóval a továbbiakban ne írogassatok már megjegyzéseket, hogy hülye vagyok meg ilyenek. Nincs szükségem Vista helyreállító lemezre sem, mert nem az a gond.
Legyetek szívesek ha tudtok valakit, vagy van nektek ilyen notitok (Acer Aspire 5720ZG), akkor írjatok. Csak az a bizonyos 2 Recovery DVD segítene a helyzetemen. Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Linux kezdőknek
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest