Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
válasz
Looserke
üzenetére
Mássz bele jobban az energiasémába és nézd meg, hogy akkuról használva mekkora a minimális/maximális teljesítmény. Esetleg próbálj egy teljesen új sémát létrehozni, amiben mindent felhúzol maxra (persze így jelentősen csökkenni fog az akksi élettartama) és megpróbálod úgy.
-
szucstom
őstag
válasz
Looserke
üzenetére
Mivel az CPU-k esetén az U jelzés ultra low power-t takar, mondhatni természetes. Az ilyen procik általános, illetve irodai felhasználásra lettek tervezve. Elfutnak rajta játékok ugyan, de nem a most kiadott, minipaksot igénylők

Játékra szánt CPU-nál általában H vagy HQ jelzés található. -
taknyí
senior tag
válasz
Looserke
üzenetére
SIO és IRST és Touchpad Driver feltétlenül. A tapi pad inaktivitása és a kékhalálok miatt. Nálam ezek voltak Win10 úratelepítést követően az anomáliák... Igaz nekem 14 colos van de gondolom közel ua.
-
Beni2360
félisten
válasz
Looserke
üzenetére
Pl egy egyszerű webes pokeroldalt kinyitva és az asztalon játszva fagyogatott és elfeketedett a képernyő, nem ment tovább percekig a játék. De a gyártó illesztővel megszűnt és még a gép is gyorsabban töltött be, habár még munkára nem fogtam az MX130-t. Mindig inaktív.
Ja és az állandó kékhalálok is alvásból élesztve megszűntek. -
szucstom
őstag
válasz
Looserke
üzenetére
De, M.2-es SSD, amit alaplapi SSD-nek is szoktak nevezni, mert nem kifejezetten SATA kábellel van csatlakoztatva. Nagyjából úgy rakod bele, mint egy RAM modult.
Akkut ha nem akarod, nem szükséges leválasztani, nekem anélkül is sikerült megoldani. A keret benne lesz a csomagban mindennel. A szétkapásnál óvatosan, keress valami vékony műanyag dolgot, amivel szét tudod feszíteni. Ha a két oldalán eljutsz az akksi vonaláig, a hátulja elvileg el is engedi magát, így le is jön könnyen. A HDD helyénél viszont vigyázz az átmenő kábelre.
-
szucstom
őstag
válasz
Looserke
üzenetére
RST with Optane opció kell neked, ha nem akarsz dual bootban mást is feltelepíteni. Kb. olyan, mintha UEFI-ben bootolnád a gépet. AHCI is mehet, ha nagyon akarod. Az Optane elméletileg az alaplapi SSD miatt van, mert az Intel így nevezte el ezt a "memória típust", bár a hozzá való driver valamiért meg nem hajlandó felismerni (ki tudja miért van ez így)
Nem tudom mennyire vagy benne jártas, ezért inkább leírom, biztos ami biztos: RAM-nál DDR4-es legyen és legalább olyan órajellel, mint ami a gépben van. A HDD beépítésénél meg a wifi kártyát ki kell kapni, ami ugyan nem nagy cucc, de visszahelyezésnél előfordul, hogy nem érintkezik rendesen, így újra szét kell kapnod.szerk.:
#Narxis az a biztos, ha a szervíz mondja igen. Embere válogatja. Nekem egy másik korábbi gépnél volt ráírva a garipapírra, ha még1x hozzányúlok, garanciavesztéssel jár (pedig csak kitakarítottam a gépet). -
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Sorozatok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i9-13950HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HP EliteBook 820 G4 i5 7300U/24GB DDR4/256GB SSD/HD620/Win10Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Én is gondolkozom rajta mert + memóriát akarok beletenni a Asp3-asba.