Hirdetés
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pubos
tag
válasz
gyemipapa #32052 üzenetére
Ezt csak neked
Nem szoktak telepítéssel gondjaim lenni oldottam már meg komolyabb dolgokat is.Ennél sajna elakadtam.Ezért kérdeztem itt hátha valaki tud olyat amit én nem.Nem a te,vagy hasonló hozzászólásokra vártam
Throme neked köszönöm (egyet értek veled)meg annak is aki próbált segíteni!
Időközben megoldódott a probléma.Visszavittem a boltba mert volt pár fura dolog még a gép körül.
Ezért bevittem hogy nem jutok vele dűlőre. Vagy viszek másikat esetleg rá is fizetek de érdekelne úgy is ha ráteszik nekem a Windows 10 vagy legalább annyira hogy felismerje az pendriv-ot.
Hát elmondanám barátom nekik sem sikerült sőt az is kiderült hogy ezt a masinát már valaki vissza is vitte egyszer.Feltehetően ugyanezzel a problémával!
Ha szalonba veszel új kocsit nem tanítanak meg vezetni.Ne keverd már a szezon t a fazonnal!
De ha te szar kocsit veszel te ne is vidd vissza mert valószínűleg olyan nem lehet hogy valami rossz,hibás inkább csak te tanultál meg szarul vezetni!
Esetleg belevágsz egy másik autóból féket és akkor majd hasit az is. -
Throme
veterán
válasz
gyemipapa #32052 üzenetére
Feltételezésekbe kár belemenni. Akinek szüksége van segítségre nyugodtan megkérdezheti. Még el se kell menni, ott a telefon.
Nem vagyok acer shop dolgozó, de egy ilyen üzlet csak több szolgáltatást nyújt, mint egyes nagy üzletek, akik mindent árulnak...
Én ilyen boltban vásároltam, és nem tapasztaltam olyat, hogy szabadulni akarnak tőlem...Mindenki persze azt csinál, amit akar, én leírtam mit csinálnék...
Nem tudom hányan vesznek oprendszerrel gépet. Hányan vesznek legális oprendszert.
A pénztárca olykor szűkös, és gondolkodóba eshet a vásárló, hogy erősebb proci, dedikált vga, jobb kijelző, vagy éppen oprendszer...Oprendszert lehet utólag is beszerezni, egyes konfigoknál azonban nem mindig van lehetőség hardver elemet cserélni/bővíteni....
Szóval a jó megoldás megint csak egyén függő...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DJI Osmo Pocket 3
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő