Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsiikha
csendes tag
természetesen nem, elnézést ha így értetted.csak furcsálltam hogy a kolléga ugyanolyan laptopján probléma volt a driverekkel W10 telepítésnél.
@Throme, vásárláskor két partícióm volt alapból a HDD-n, egyiken az EndlessOS nevű csoda (szoktam használni linuxot, de ezt eszemben nem volt megtartani..), a másik meg egy "WINDRIVER" nevű, amin csak a driverek és két Aceres app van (Acer Care Center, Quick Access).de a Windows a vásárlás után berakott SSD-re lett telepítve amúgy.
-
Throme
veterán
Az én első gépem hibája nem volt ennyire egyértelmű, ezért se vettem észre átvételkor.
Ettől függetlenül hibátlanul működött.
Lehet más nem is foglalkozik vele (az is lehet eladták utánam másnak... ).
Csak nem értettem, hogy miért nem lehet egyből becserélni, mert nekem ilyen gép kellett, és mindenhol lehetnek gyártási hibák, nem akartam elállni a vásárlástól...
Csak elhúzódott volna az egész. Megkapom a zsét, megrendelem az újat... Eredmény ugyanaz....Lehet rosszul értelmezem " bazsiikha " hsz-ét, de neki más volt a szitu. Ha egy gépen van külön partíció, akkor azon általában nem csak a driver-ek , hanem az oprendszer is megtalálható, amolyan recovery megoldással.
Ha igazam van, akkor neki egyáltalán nem kell pendrive-al vacakolni.
Mindent feltol a gép magától a rejtett partícióról....Ez sajnos így működik.
A 14 napos elállás védi a vásárlót egyfelől, de ugyanakkor kaphatunk használt cuccot, ami másnak valamiért nem kellett, de akkor is használtat veszünk teljes áron.
Van aki sportot űz ebből...Igazából mindegy, lényeg, hogy megoldódott a problémád, és nem hallgattál a feltételezésekre.....
("szeretem"
az ilyen ' úgy sem sikerül ' megoldásokat... ) -
Throme
veterán
Én is visszavittem az előző gépet az acer shopba, mert a kijelző hibás volt. Átvételnél nem vettem észre. Kicserélték....
Mondjuk az egyik figura nem akarta a cserét, inkább pénz visszafizetést... nem értettem ez miért jó neki. Aztán beszéltem a másik eladóval. Racionálisabb volt....
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
az ilyen ' úgy sem sikerül ' megoldásokat... )