Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyemipapa
senior tag
válasz
bazsiikha
üzenetére
Tiednek valszeg elég a táp, mert kijelző és proci is kisebb, nyilván az is számít.
Sajnos attól tartok, ez nem garis probléma nálam, egyszerűen alultervezték a tápot, ami rendesen melegszik is 2-3 órás játéknál.
Amíg nem füstöl el, nem tehetek semmit sajnos, csak kíváncsi lennék, ez természetes-e, illetve másoknál is előfordul-e? -
pubos
tag
válasz
bazsiikha
üzenetére
Ugye ezzel nem azt akarod mondani te is hogy én voltam a balfasz.
Mint írtam imént, a boltban sem tudták megoldani bármit dugtak rá nem látta a gép.Innentől kezdve hogy fogod rátelepíteni író-olvasó nincs bent?Ez ugye érthető!
Magyarul nagy valószínűséggel a gép volt hibás!
És tudod mi a legszebb megforgatták körbe minden ok karcolás semmi,ki a polcra elé az árcédula.
Valakinek csak jó lesz igy is.Throme Velem nem variáltak semmit.Egyből cserélték volna!Én kértem próbálják meg rá rakni vagy legalább felismertetni vele.Hárman próbálkoztak vele de nem ment.Ők mondták hagyjuk ez csere!
-
pubos
tag
válasz
bazsiikha
üzenetére
Szia.Már vagy 4 órája küzdök vele.Rufusal irtam kia a pent. gpt patricio uefi-s géphez fat 32 de próbáltam mindenhogy.egyszer sikerült elérnem hogy egyáltalán látta a pent.akkor el is indult de valami hiba az elején és ki is dobott.Win 10 majd 8.1 próbáltam meg vagy három pent is de most ott tartok megint hogy fel sem ismeri a z usb pendrivet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
bocsi