Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ed Rush

csendes tag

válasz bigsee #17322 üzenetére

Sziasztok!

Csatlakozhatok hozzátok a Tmában?

Én épp egy acer Aspire 7720G-vel szívok épp, mert szándékomban áll újratelepíteni, mert 3 éve nem volt újrahúzva, amióta használtan megvettem.

A biosban engedélyezve van a D2D, de az újraindításkor mégse reagál az ALT+F10-re. :(

Próbáltam, hogy akkor az eRecovery-vel íratok egy DVD-t, a gyári állapot szerinti lemez készítésével de az is leáll Error code 3.

Próbálkoztam még a rendszer visszaállítása gyári állapotba funkcióval, de semmi extrát nem vettem észre, hogy változott volna.

Most azon gondolkodom, hogy egy Vista 32bit OEM-es op-t szerzek és megadom az én kódomat hozzá, ez valószínűleg működik így, nem?

Illetve volna még egy kérdésem a start -> sajátgép -> kezelés alatt látom a tároláson belül a lemezkezelésnél, hogy ott van a rejtett cucc, de lehet, hogy sérült volna és azért nem megy?

Segítséget előre is köszönöm!

• smkb

őstag

válasz bigsee #17322 üzenetére

" ha a d2d a Bios-ban engedélyezve van, akkor ALT+F10 bill. kombinációra a rejtett PQSERVICE partícióról újrarakja a gépet, kezdve a merevlemez formázásával-> minden eddigi dolog veszik;
    - az eRecovery egy program, ergo az élő oprendszeren fut, ezzel tudsz készíteni backup dvd-t a rendszerről (a feltelepített windowsról), illetve tudsz driver lemezt tudsz készíteni;"

Agyontelepített rendszerről csináltam, és ugyanazt a 3 dvd-t írta ki mint amit szűzről. Ráadásul az erecoveryből kiírt 3 dvdről pediglen visszapaoklta az aktív partícióra potosan az az állapotú anyagot ami első indításkor elindult, és ugyanúgy bekellett állítgatni mindent.

Hogy lehetséges akkor ez?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés