- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XIII Ramses
aktív tag
Na helló mindenkinek. Ma rendeltem meg egy ACER 5101-est. De Ebben 120 GB-os hdd van. Olvastam a fórumot, és ledöbbentem, mikor kiderült a számomra, hogy csak egymagos a proci. A iris.hu is azt harsogja, hogy 2*512kb L2 cache. Ezért is gondoltam hogy kétmagos, meg a boltos is, ahol rendeltem, az is váltig mondta, hogy kétmagos. Mindegy mostmár. Kérdezném, a tulajoktól, hogy hogyan van felosztva a hdd? Azt olvastam, hogy 3 partíció van. A harmadikon van a rendszer elrakva igaz?. Én ha megkapnám a gépet, teljesen lepucolnék MINDENT róla, ne mondják meg nekem, hogy mi kell, majd tudom azt én. Szóval újraparticionálnék. Lehet ezt, mert azt hallottam, hogy nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest