- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
válasz
hruodnand #6048 üzenetére
Nem tudom hogy azt a laptopot nézted e ki amit most az electroworldben kiárusítanak(149e ft T5250)de szerintem nagyon jó vétel.
Ami a grafikus teljesítményt illeti,hidd el hogy teljesen felesleges az X3100-asnál jobb vga-s gépet venni ha kevesebbet játszol mint amennyit dolgozol a gépeden.
Mivel hiába van benne egy erősebb vga(ami meg sem fogja közelíteni egy asztali felső,középkategóriás vga teljesítményét) amellett hogy 250-300e-nél kezdődnek azok a gépek amikben tényleg jó Vga-k vannak a következő dolog nagyon fontos:
Minnél erősebb a vga annál inkább melegszik a gép(persze a processzor sem mindegy ,de a vga nagyon fel tudja melegíteni a gépet)Még akkor is jobban melegszik ha csak internetezel.
Azaz sokkal töbször fogja használni a ventillátor,ezért hangosabbá is válik.
Szerintem nagyon fontos a csend főleg egy laptopnál.
Én nagyon megfontolnám a helyedben hogy erősebb vga kell e.Amugy a GTA menni fog ezen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite