- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
válasz
Jodanovich #34036 üzenetére
A bolti garancia más, mint a gyári. A + 2 év az nem az Acer gyártói garanciáját hosszabbította meg. A géped teljesen behalt, megdöglött az alaplap. Mivel a laptopokban nem lehet/nem egyszerű az alkatrészek cseréje, így az Acer aszerint járt el, ahogy kell. Vagy megjavíttatod, vagy veszel egy másik laptopot magadnak. Tény, szomorú valóság, sajnos vannak ilyenek. Én anno egy Asus laptoppal jártam majdnem így, ott is alaplapcsere miatt kicsúsztam pont a garanciából, de még elfogadták (szerencsémre).
A laptop alaplapcseréje konkrétan azzal jár, hogy vadiú CPU, RAM és dedikált (avagy integrált) GPU kerül a gépbe, vagyis vadonatúj gépet kapnál ugyanennyi lóvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Asus vivobook pro 15
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest