- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
nekem is leáll a motor nagyon hamar és elég ha pl e-mail-t írok és pár másodpercenként mindig megáll a gép teljesen amíg újra fel nem pörög a motor...
én nem fogom annyiban hagyni szerintem pár hét múlva újra visszaküldöm a szervizbe és elmagyarázom nekik hogy simán állás közben jön elő a hiba, ha folyamatosan tesztelik és használva van a vinyó nem fog kattogni meg leállni...
én is ha csak tudok nyomatok uTorrent-et egész nap mert ott mindig van írási olvasási művelet és addig nem jelentkezik a hiba de örökké nem csinálhatom azt sem.mint ahogy másoknál is nem igazán normális az hogy folyton kell valamit járatni a vinyón hogy ne álljon meg a rendszer pár másodpercre...
itt a fasza gyors laptopom és ha olyan HD filmet nézek amiből csak pár másodpercenként kell olvasni a vinyóról akkor van hogy az egész film akadva megy végig mert pont akkor áll le a vinyó mikor újra olvasnia kellene és addig megtorpan a film
szóval szerintem valahogy faszán meg kell fogalmazni hogy mi a hiba oka hogy bent a szervizben is meglássák végre...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Mobilinternet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest