Új hozzászólás Aktív témák

• TeeJay

félisten

válasz JKiNG #20902 üzenetére

nekem is leáll a motor nagyon hamar és elég ha pl e-mail-t írok és pár másodpercenként mindig megáll a gép teljesen amíg újra fel nem pörög a motor...
    én nem fogom annyiban hagyni szerintem pár hét múlva újra visszaküldöm a szervizbe és elmagyarázom nekik hogy simán állás közben jön elő a hiba, ha folyamatosan tesztelik és használva van a vinyó nem fog kattogni meg leállni...
    én is ha csak tudok nyomatok uTorrent-et egész nap mert ott mindig van írási olvasási művelet és addig nem jelentkezik a hiba de örökké nem csinálhatom azt sem.

mint ahogy másoknál is nem igazán normális az hogy folyton kell valamit járatni a vinyón hogy ne álljon meg a rendszer pár másodpercre...

itt a fasza gyors laptopom és ha olyan HD filmet nézek amiből csak pár másodpercenként kell olvasni a vinyóról akkor van hogy az egész film akadva megy végig mert pont akkor áll le a vinyó mikor újra olvasnia kellene és addig megtorpan a film

szóval szerintem valahogy faszán meg kell fogalmazni hogy mi a hiba oka hogy bent a szervizben is meglássák végre...

Új hozzászólás Aktív témák