- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Olyan gondom van, hogy a TrawelMate2410 típusú gépemnek írási gondjai támadtak, de most már elég kő keményen....
Volt már régebben, hogy nem tudtam visszaolvasni egy megírt lemezt, de azt a lemez hibájának tudtam be akkor. Mint utóbb kiderült, tévesen.
Utóbbi időben filmet egyáltalán nem tudtam írni vele normálisan, mert tuti volt olyan amit nem olvasott be a dvd, vagy megakadt félúton. Tegnap ki írtam egy fél dvd-nyi mp3-at, de ezt nem hogy a dvd, de még a gép sem olvassa újra. A lemez elvileg jó.
Ötleteket és tanácsokat kérnék, mit csináljak? Freamwork nem volt még frissítve rajta.
Ja, és a dupla dvd-ékhez hozzá sem szagol. Azt jelzi zárt a lemez. Jelzem, külső íróval frankón megírtam.
Egy cimborámnak hasonló gondjai voltak, freamwork-ot is cserélt, de nem lett jobb neki, bár az a gép nem acer.
Érdemes egyáltalán szarakodni vele, vagy vegyek én is külső/másik írót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Milyen processzort vegyek?
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem csak vékony, strapabíró is lett az új Fold
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával