Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slayer Valor
őstag
Azt se tudom mi ez, de látom mmo, (linkek nem jönnek be
) egy jó nagy UP!-ot neki!!!
-
HolloW
senior tag
Valaki kiprobalta mar ? Nekem nincs ido mostanaban toltogetni ...

-
HolloW
senior tag

-
HolloW
senior tag
Bővebben: link
Étvágy gerjesztőnek
-
HolloW
senior tag
Bebaszna, ha fizetni kéne a bétáért

Majd letöltöm oszt megnézem. -
deadguy
aktív tag
Hehe, sejtettem hogy a hétfői átok nem kerül el:Bővebben: link
Jelentkeztem a bétára, letöltöttem, felinstall, erre ez a hibaüzi van indításkor. Mail-ben klikk megvolt az aktivizálásra > a honlapjukra be tudok logolni, csak itt nem megy. Más kérdés, hogy van két rész a honlapjukon, ahol a béta free kód beírása után érdeklödnek hogy VISA esetleg MasterCard kártyával kivánok fizetni
Hát várok vele hátha csoda történik, bár én azon sem lepődnék meg ha fizetni kellene a béta tesztelésért
-
illusiON
őstag
kipróbálom azér madj de nem értem, mér ilyen csmány (najó,rodna) minden mmorpg? egszerüen nem értem emg... hogy ne laggoljon? vagy mé'? amugye ddig a project entropia volt a ekdvencem, ez enmtom mennyirelesz más

[Szerkesztve] -
HolloW
senior tag
Nem rég kaptam egy mail-t, hogy a Fileplanet-ről letölthető a publikus béta. Természetesen adnak hozzá beta-keyt is. Akit érdekel a játék béta verziója az kattanjon ide >> Bővebben: link
Egy kis infő a játékról.
''A Turbine és a Microsoft eddig sosemlátott MMORPG-t készít. A játékból most 6 új kép látott napvilágot.
Kép >> Bővebben: link
A készítők szerint az Asheron's Call egy másfajta fantasy: egy MMORPG, vegyítve elképesztő látvánnyal és egy valódi epikus történettel. Olyan részletes beállításokat találhatunk a játékban, hogy a karakterünk valóban egy élő és lélegző világ, Dereth részei lehet.
Mire is számíthatunk?
Kalandok százaira, melyeket csapatban játszhatunk végig...különös tájakra és mély barlangrendszerekre...a karakterek hűségesküt fogadhatnak egymásnak...a tapasztalati és egyéb pontok elosztódnak...a karakterek együtt alakíthatják az Asharon's Call világát.
A klasszikus fantasy RPG elemekről:
Exotikus fegyverekkel harcolhatunk, miközben az elfeledett varázslatok tanulhatjuk. A katakombák szörnyei ránk támadnak, hogy legyőzve őket végtelen kincset szerezhessünk, vagy esetleg csak beülhetünk egy kocsmába beszélgetni és sörözni...
A grafika:
Választható a first- és a third-person nézet egyaránt, a 3D-s grafika realisztikusnak ígérkezik, a világ valóban a fizika törvényei szerint reagál a cselekedeteinkre...
''Asheron�s Call története még csak most kezdődik. Idővel a misztikus erők munkába lendülnek és új küldetések, feladatok, kalandok várják a játékosokat további letöltések vagy újabb részek megvásárlások nélkül. Mindenki adhat valamit a meséhez, segítve ezzel a világot olyanná formálni, hogy az a sajátja legyen.''
Mindezt a szépet és jót a Turbine Games oldalán olvashatjuk, reméljük, valóban nem fogunk csalódni benne!
by sg.hu
A játék hivatalos honlapja: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- Samsung Galaxy Fold 6 256GB Navy Blue
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) egy jó nagy UP!-ot neki!!!