- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
Na tegnap jött meg a levél, hogy mehetek érte, most kora délután el is hoztam. Gyalog ne próbálja meg senki ezt boltól elhozni, elég nagy a doboz és rossz a fogása.
Összeszerelés egyszerű. mondjuk egyedül a háttámla felcsavarozás kicsit macerás.
Maga a szék elég kényelmes, rendesen tartja a hátam és a derekam, nekem ez a legfontosabb.
Ami kicsit szokatlan az az ülőrész szélén lévő hmm mondjuk "combtartó" vagy micsoda. Aki megszokta, hogy terpesztve ül annak fura lehet.
Egyedül talán a karfa az amire azt tudom mondani, hogy lehetne jobb, arra is mehetett volna szövet vagy műbőr borítás. Most elég meleg van ahogy hozzáér az alkarom már érzem, hogy tapad.
Összességében jó széknek tűnik bár tény, hogy hosszabb távon derül ki igazán az előny/hátrány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Filmvilág
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Yettel topik
- Gumi és felni topik
- Friss előzetes érkezett az új Mortal Kombat II filmhez
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL Alienware 16X Aurora AC16251 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe