- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Rabbitf_24: A nagy életmódváltás.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
én nemrég vettem új széket, kb hasonló kategoriájú volt mint a tied, csak még az ülő részéből csavarok is nyomták a seggem

auchan-ban(dunakesziiben vettem én, de szerintem máshol is van) vettem a butor osztályon volt kitéve ez meg 1 csomó mellé hogy akcio 15e-10e, van opcionális karfája, a háttámlája a derekamtól a nyakamig ér(kis túlzással), gázrugós(vagy miatök, szal állítható a magassága 1 karral), jól gurul
nem bőr, szövet, de szerintem ez is elég jó darab(kérdés h meddig), de 10e-ért ennél többet ne várjunk el. az a ''jó ár'' nem tom nálad mit jelent, de a bőr székek általában 25e-nél kezdődnek, és szerintem hátrányos az olyan, mert lehet h kényelmes, de a bőrbe beleizzad az ember, nem?
ha hülyeséget mondok, javítsatok ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- Arc Raiders
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Marathon (2025)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Suzuki topik
- PlayStation 5
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha hülyeséget mondok, javítsatok ki!
LLKobe