Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz .:Kristian:. #427 üzenetére
Jaaa értem. Így már más
-
Ramius
őstag
válasz .:Kristian:. #427 üzenetére
De az milyen dolog, hogy drágábban kapod mint ami ki volt írva? Ezt így nem lehetne szerintem.
Megrendelsz este valamit x forintért, és másnap reggel közlik, hogy szarul áll a tőzsde, x+20 forintért kapod csak meg a holmidat...érdekes...gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Szten Márs
nagyúr
válasz .:Kristian:. #425 üzenetére
Hát, annyira nem volt elhamarkodott, mert ilyet még életemben nem láttam, hoyg egy webáruház, vagy bármely más áruház a forint ingadozása miatt ne adjon el egy terméket, főleg ha az előzőleg le lett fixálva. Továbbra is az eszem megáll...
-
.:Kristian:.
addikt
válasz .:Kristian:. #421 üzenetére
Félreértés történt, szóval pontosítok:
A bolt rendben van, a forint ingadozása miatt jött az elutasítás, ezt sikerült tisztázni Elalamo kollégával, lehet elhamarkodott volt, de hirtelen felment bennem a puma, hogy délután még lefixáltuk este pedig már jön az elutasító mail.
Szóval elnézést kérek. -
Elalamo
újonc
Szia Kristian!
Légyszives helyesbítsd a fent leírtakat...
Köszönöm
-
Szten Márs
nagyúr
Elutasították? Ezt hogy? Azért legalább kérdezd meg, hogy mi az öreganyám térdekalácsa az, hogy elutasították? Eszem megáll
-
Ariadne
őstag
válasz .:Kristian:. #244 üzenetére
Ez elég mocskos lehúzás volt részükről... Ők rontották el, nekik kellett volna ingyen megjavítani. Ha meg biost is frissített, az az ő ajándékuk, mivel nem volt megbeszélve.
Mi a neve az üzletnek? Csak kíváncsi vagyok, meg jó tudni, hova nem érdemes menni."In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- iPhone topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- BestBuy ruhás topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Call of Duty: Black Ops 6
- World of Tanks - MMO
- Büszke apukák és anyukák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest