Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
win7777
aktív tag
válasz
itsmeyeah
üzenetére
Relic81 emberkét nem ajánlóm,ma egy telefont személyesen kellet volna átvennie.
egyik kedves barátom küldtem adja oda neki.mondtam a telefon 0-perces 2-év garancia fóliás karc mentes!ez így is volt. de az átvételnél abba kötött bele hogy fel van bontva a telefon doboza?!
vicc mivel makón a t-mobile-nel volt vásárolva miest kifizeti az ember azonnal felbontják!
és szerintem nem járt el korrektül nem vette át a készüléket,még a barátja aki vele volt az is mondta a telefon korrekt.(megjegyzem egy nokia 5230 telefonról van szó,0perces minden tartozék,garancia,stb,,23k-lett volna az ára)
ilyen emberrel régen találkoztam!!nagyon nem ajánlóm senkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vicc mivel makón a t-mobile-nel volt vásárolva miest kifizeti az ember azonnal felbontják!
és szerintem nem járt el korrektül nem vette át a készüléket,még a barátja aki vele volt az is mondta a telefon korrekt.(megjegyzem egy nokia 5230 telefonról van szó,0perces minden tartozék,garancia,stb,,23k-lett volna az ára)