Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
vackor81
csendes tag
Sziasztok!
Jó hírekkel tudok szolgálni (legalábbis számomra mindenképpen azok), megkaptam ma a rendelt processzort! Bontatlanul, garancialevéllel, cégbélyegzővel (annak tűnő nyomtatott másolattal), aláírással...
A számlán eladóként SZIKE-2000 Ipari és Szolgáltató Bt szerepel, cégjegyzékszám: 06-06-011730 !!!
Telephelyül az előző, Népfürdő utcai cím van megadva...A Szike Bt telephelye viszont Szegeden és Sándorfalván kívül Budapesten csak a X. ker. Gépmadár u. 18. !!!
Megnéztem ezt az új boltot, ez is elég kuszán szerepel mindenhol.Fel is hívtam egy másik telefonról a megadott számot, egy állítólagos terméket keresve, erre közölték, hogy Németországból tudnak szállítani.Rákérdeztem a telephelyükre is (valóban csak a fenti 3, a Népfürdő utca nem az).
Utólag még megemlítettem az X-Byte-ot, hogy akkor mi újság, erre azt felelte, hogy "üzleti kapcsolatban állnak".Szóval gyanús a dolog, valószínű inkább az APEH-et érinti ez a probléma...

Az előre utalásról annyit, hogy mivel sztrájk volt és nem volt készpénzem (a proci meg kellett),választottam a futárt és az előre utalást.Ha hirtelen jó ajánlatot lát az ember (Árgépen, Unas shopban és más hirdetésekben is "látja" az adott az adott céget) akkor hajlamos nem a legoptimálisabban mérlegelni...
Ez van, tanultam belőle.Én nem szenvedtem kárt, van egy jó procim...De azért a jövőre nézve körültekintést és kizárólag UTÁNVÉTES fizetést javaslok mindenkinek, aki az X-BYTE-webáruháznál (és üzleti partnereinél) vásárol!
Ha másért nem, a vásárlót illető tájékoztatás és udvariasság (minimum bemutatkozás, ha felveszem a telefont) hiánya miatt!
Kösz mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Medence topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Robotporszívók
- ZIDOO médialejátszók
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest