Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Bocsánat, hosszú leszek..
Az Extreme Digital még mindig nem valami korrekt.
Decemberben rendeltem tőlük 4db LED fényforrást ("izzót"). Nem ez volt az első, már előzőleg vagy 4-5 darabot rendeltem belőle, mert jó fénye van, olcsó és 5 év garancia van rá. De elfogyott a készlet és mikor újra volt készleten, gyorsan be is rendeltem a 4 darabot, amiről most szó van. Örültem is, mert másnap újra azt írta a webshop, hogy elfogyott, így még időben megrendeltem.
Meg is jött a 4db, a szokásos nagy doboz, semmi kitöltőanyaggal.. De legalább folpakkal körbe voltak tekerve a dobozok egyesével, bubis fóliára már nem tellett nekik, ami azért egy olyan törékeny dolognál mint egy fényforrás, nem lett volna hátrány.. Na mindegy, egyben ideértek szerencsésen. 3 dobozt kibontottam, minden rendben volt, de a 4.-nél már nem. A doboz teteje el volt szakadva és hiányzott egy darab karton a dobozból, ami helyén tartaná a dobozon belül a terméket. Itt már gyanús volt a dolog. A lámpa koszos is volt, és az alsó érintkezőjén kopás látszott. Ennyiből már egyértelmű volt, hogy egy használt terméket kaptam.
A nagyobbik baj azonban az volt, hogy nem is működött rendesen, csak vibrált. Tehát nem csak egyszerűen egy használt izzót küldtek az új áráért, hanem egy olyat amit egyértelműen valaki már visszavitt a hibás működés miatt.
Természetesen egyből megreklamáltam, rögtön az e-mail címükre - ami egyébként sehol nincs feltüntetve az oldalon, csak onnan tudtam, mert már leveleztem velük - írtam, mert mikor a form-on keresztül írtam, a 14. napon kaptam választ. Most nem vártam csak pár napot, de semmi válasz. Írtam Facebook üzenetet, ott 2 órán belül válaszoltak, hogy írjak az ügyfélszolgálatnak. Mondtam, hogy már megvolt, de nem válaszolnak. Továbbították a megkeresésemet, majd tényleg még aznap megjött a válasz az emailre, küldik a futárt érte, meg adjak számlaszámot mert készlethiány miatt nem tudják cserélni, így visszautalják az árát. Ez is megtörtént. Jött a válasz, hogy 15.-én jön érte a futár. Elviszi, majd visszautalják a pénzt. A futár az ígérthez képest csak 16.-án ért ide (a papíron is 15.-e szerepel, meg a 16.-i pecsét, mivel akkor vette át a csomagot.)
Ezután nem történt semmi a mai napig sem. Írtam levelet, hogy mikor lesz valami fejlemény, semmi válasz természetesen. Közben újra lett készleten a termékből, így újra írtam nekik, hogy ha már ilyen nehezükre esik azt az 1500Ft-ot visszautalni, akkor legalább cserét küldjenek, ha már most van készleten, nekem az is tökéletes, ha nem megint rosszat küldenek.. Semmi reakció, így lassan már nem nekik kell címeznem a következő levelemet...
Nem az 1500 Ft-ról van szó.. De otthagytam náluk kb 5-6 hét alatt vagy 70-80 ezer forintot. Mi lesz, ha a 18 ezer forintos nyomtató, vagy a 22 ezer forintos mirkó, esetleg ha a 28 ezer forintos porszívó megy tönkre? Azt hogyan fogják kezelni, ha a vacak kis 1500 Ft-os izzó ilyen gondot okoz nekik? Amit még csak nem is kell javítani, hanem elvileg cserélik..
Egyébként a rendelés és fizetés dec 3.-án történt, a kézbesítés 8. vagy 9.-én. 16.-a óta pedig se pénz, se izzó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest