- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Vandit. #2823 üzenetére
Az egyik hozzászólásodban azt írod némi iróniával ,hogy
Tehát én simán kinézek bármit a rendőrökből (is), csak hogy meglegyen az előírt teljesítésük. Tudom, ti ittt rendesek vagytok meg normálisak és nem csinálnátok csúnya dolgokat és nem is csináltatok soha.
Utána azt írod:
Ha már a rendőr nem csinálhat semmit, akkor legalább néha ne vegyen dolgokról tudomást.Ugyan kételkedsz benne ,hogy mi tisztességesek vagyunk, mert az általánosítás kellő alap, hogy egy kalap alatt kezeld az összes rendőrt, de mégis törvénysértésre buzdítanád őket, amivel kvázi pont az általad felállított kategóriába kerülnének, azaz tisztességtelenek lennének.
Csak én érzek enyhe ellentmondást?
-
Vertigo18
addikt
válasz
Vandit. #2823 üzenetére
A magánvéleményem nekem is megvan minden ilyen esetnél...
Csak abba gondolj bele, hogy nekünk hány helyre kell megfelelni, és neked hány helyre. Ha az alapokat nem is emlegetem (család, barátok, főnök), akkor csak mondok egy példát: apuci megveri anyucit. Kimész, akkor szerinted kinek az elvárásainak kell megfelelned? Én is tudom, hogy mit tennék a szívem szerint, de akár hiszed, akár nem, apucinak is megvannak az elvárásai, és ha csak anyuci elvárásait veszed figyelembe, akkor lehet, hogy törvénytelenül cselekszel, és emiatt elveszíted a munkádat...
Tehát ha nem vesz a dolgokról tudomást a rendőr, és elfordul, azzal komoly sz@rba keveredhet...
-
szasanyi
félisten
válasz
Vandit. #2823 üzenetére
Ez így leírva jó csak kár, hogy azt látom nap, mint nap, hogy a törvény a bűnözőket védi meg a mokkákat. - nem mondom, hogy ez kétséget kizárón valótlan állítás... maradjunk ennyiben.
Remélem azt belátod, hogy teljesíthetetlen követelményt támasztasz a rendőrrel szemben, amikor egyrészt kifogásolod a - szerinted - kivételezett eseteket, személyeket miközben te is ezt várnád el.
Most is annyit kérek, mint eddig: nem kell szeretni a rendőrt, rendőrséget (ez mindenki szíve joga) de tisztelni kell azt amiért (és, hogy ilyen feltételek mellett, ilyen erkölcsi és anyagi megbecsülés ellenére!) dolgozik, és következetesen megítélni!
Mert ha éppen nem kedvező az intézkedés alá vontra nézve amit/ahogy intézkedett akkor k*cs*g, bunkó a rendőr, ha éppen igen, akkor meg lehet, hogy renden, normális embernek tartjátok. Ilyen módon a Jó Isten sem felel meg senkinek, nemhogy egy rendőr.
bízom benne, hogy legalább ebben egyetértesz velem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Mini PC
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V4 - R5 5500 -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V1 - i3-12100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest