Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• S e t h

nagyúr

válasz Vandit. #2823 üzenetére

Az egyik hozzászólásodban azt írod némi iróniával ,hogy

Tehát én simán kinézek bármit a rendőrökből (is), csak hogy meglegyen az előírt teljesítésük. Tudom, ti ittt rendesek vagytok meg normálisak és nem csinálnátok csúnya dolgokat és nem is csináltatok soha. :DDD

Utána azt írod:
    Ha már a rendőr nem csinálhat semmit, akkor legalább néha ne vegyen dolgokról tudomást.

Ugyan kételkedsz benne ,hogy mi tisztességesek vagyunk, mert az általánosítás kellő alap, hogy egy kalap alatt kezeld az összes rendőrt, de mégis törvénysértésre buzdítanád őket, amivel kvázi pont az általad felállított kategóriába kerülnének, azaz tisztességtelenek lennének.

Csak én érzek enyhe ellentmondást?

• Vertigo18

addikt

A magánvéleményem nekem is megvan minden ilyen esetnél...

Csak abba gondolj bele, hogy nekünk hány helyre kell megfelelni, és neked hány helyre. Ha az alapokat nem is emlegetem (család, barátok, főnök), akkor csak mondok egy példát: apuci megveri anyucit. Kimész, akkor szerinted kinek az elvárásainak kell megfelelned? Én is tudom, hogy mit tennék a szívem szerint, de akár hiszed, akár nem, apucinak is megvannak az elvárásai, és ha csak anyuci elvárásait veszed figyelembe, akkor lehet, hogy törvénytelenül cselekszel, és emiatt elveszíted a munkádat...

Tehát ha nem vesz a dolgokról tudomást a rendőr, és elfordul, azzal komoly sz@rba keveredhet...

• szasanyi

félisten

Ez így leírva jó csak kár, hogy azt látom nap, mint nap, hogy a törvény a bűnözőket védi meg a mokkákat. - nem mondom, hogy ez kétséget kizárón valótlan állítás... maradjunk ennyiben. :U
    Remélem azt belátod, hogy teljesíthetetlen követelményt támasztasz a rendőrrel szemben, amikor egyrészt kifogásolod a - szerinted - kivételezett eseteket, személyeket miközben te is ezt várnád el.
    Most is annyit kérek, mint eddig: nem kell szeretni a rendőrt, rendőrséget (ez mindenki szíve joga) de tisztelni kell azt amiért (és, hogy ilyen feltételek mellett, ilyen erkölcsi és anyagi megbecsülés ellenére!) dolgozik, és következetesen megítélni!
    Mert ha éppen nem kedvező az intézkedés alá vontra nézve amit/ahogy intézkedett akkor k*cs*g, bunkó a rendőr, ha éppen igen, akkor meg lehet, hogy renden, normális embernek tartjátok. Ilyen módon a Jó Isten sem felel meg senkinek, nemhogy egy rendőr. :U
    bízom benne, hogy legalább ebben egyetértesz velem.

Új hozzászólás Aktív témák