Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Meg, de ehhez hozzászokik az ember----hát miért nem a bűnözőkkel foglalkoznak?LOL
Gyerek voltam amikor az öcsémmel almát csentünk a szomszédból.Anyám fülünknél fogva vitt vissza bennünket almástul és bocsánatot kellett kérnünk.
Nem az volt ,buksi megsimogat, jajj de ügyesek vagytok, sikerült észrevétlenül almát lopnotok, legközelebb majd pöttyös labda, kerékpár és később autó is lesz.Ha valakibe belenevelték ,hogy ha elkövet vmit azért felelősséget kell vállalani, az nem fog sértődőst játszani ,mint az oviban ,hogy tőle elvették a homokozó lapátot, de a Dezsőkétől nem.
Érdekes, hogy mennyien milyen öntudatosak tudnak lenni, pedig annyira egyszerű a szituáció, hogy az már fájdalmas.-Uram szabálysértést követett el, elismeri?
-De most miért engem állított meg?
-Mert észleltem ,hogy szabálysértést követett el.
-De amióta itt zaklat engem ,azóta több autó ment itt el akik ugyanezt csinálták?!?
-Meg kell köszönnöm Önnek amiért rávilágított munkám haszontalanságára, most pedig kérem közölje mely személygépkocsi vezetői voltak jogsértők, mert az iránymutatásai alapján szeretnék intézkedéseket kezdeményezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy J3 2016 karcmentes kijelzővel
- Gamer pc 3080evga, ryzen7 5700x3d, 32gb Kingston fury ddr4 3600mhz, ASUS TUF GAMING B550M-E,
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- Denon DRA-365RD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest