Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Előző munkahelyemen én se váltottam újabbra, mert másoknál tapasztaltam, mennyire szenvedni kell pl IMAP-pal (herélte kifele a beállítási lehetőségeket a Microsoft), miközben semmi (számomra) hasznos nem került bele. A PST kezelésen kellett volna még változtatni, vagy inkább dobni a francba és valami jobban skálázható formátumot csórni. A 2007-ben emelték legalább a limitet 50 GByte-ra, meg valamit dolgoztak rajta, de azóta ugyanaz a formátum és még ugyanaz a PST javító tool is van

-
E.Kaufmann
veterán
válasz
pelgrim_v1
üzenetére
Nekem az a bajom, hogy már chippen belüli vízhűtés nélkül is kell egy adatközpont mellé egy atomerőmű, ezért nem tetszik ez az irány. Ha még több keletkezett hőt kell elvezetni az még több energiaigényt jelent.
-
E.Kaufmann
veterán
Akkor ezek szerint olyan opció nincs már, ami a teljesítmény/fogyasztás mutatót növelné
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(ahogy az Office/Outlook 2007 se volt olyan rossz...)